babyboom zwangerschapstest betrouwbaar?

Discussie in 'Ovulatie en zwangerschapstesten' gestart door erlida, 25 feb 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. erlida

    erlida Fanatiek lid

    2 okt 2006
    1.999
    0
    0
    Ik wou zwangerschapstesten bestellen bij babyboom ,maar vraag me af of ze betrouwbaar zijn gezien de prijs?Ze zijn zo goedkoop dat ik er een beetje aan twijfel......iemand ervaring met deze testen?
     
  2. vrijheid

    vrijheid Actief lid

    17 sep 2008
    310
    0
    0
    ik ben wel bekend met de ovutesten ervan, die gebruik ik en ik had er wel mijn ei mee gevonden..
     
  3. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    Beter de kruidvattest 2 voor 5 euro kopen. 100% zeker goede testen en goedkoop en testen erg snel positief en geven nooit vals positief aan
     
  4. erlida

    erlida Fanatiek lid

    2 okt 2006
    1.999
    0
    0
    @ daantje....die testen zijn idd erg goed.maar als je zoals ik nu al erg lang overtijd bent, gaan ook die in de kosten lopen.....en aangezien ik bij de oudste ook pas met 2 maanden positief teste ,is de babyboom voor die prijs een betere optie....maar ja moeten ze wel betrouwbaar zijn....dus vandaar dat ik het me afvraag...
     
  5. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    Waarom doe je dan geen bloedtest bij de ha meid? Als je nu zwanger zou zijn moet er hcg in je bloed zitten. Als je een bloedtest doet heb je dezelfde dag de uitslag al, en de ha zal je wel begrijpen als je uitlegt dat je vorige keer ook pas superlaat posi testte. Zijn de babyboom testen dan nog goedkoper dan 2,50 per stuk? En ik maar denken dat de kv al spotgoedkoop was :)
    Verder hoor ik wisselende berichten over babyboom, ook verhalen van vals positief en indrooglijnen net als de kv + test en de matcare ultra testen en de sensitest.

    Liefs daantje
     
  6. erlida

    erlida Fanatiek lid

    2 okt 2006
    1.999
    0
    0
    die testen zijn 49 cent!perstuk...de huisarts wil nu nog geen bloedtest,vind hij nog te vroeg....het kan ontregeld zijn is zijn argument...Maar als de verhalen zo negatief zijn,dan wacht ik nog wel ff...bedankt voor het meedenken!
     
  7. natjes

    natjes Niet meer actief

    de babyboom bleef negatief bij mij terwijl de cb + al duidelijk zichtbaar was! dat zei mij al genoeg.. soms is goedkoop duurkoop!
     
  8. Lovecouple

    Lovecouple Bekend lid

    27 mei 2008
    900
    1
    0
    Bij mij werkt de zwangerschapstest van babyboomshop altijd heel erg goed.. de 1e keer toen ik zwanger was kwam ik er achter door die babyboomshoptest.. ik heb toen een mk gekregen.. Ben nu inmiddels weer zwanger en ook weer door die babyboomshoptesten.. Dus ik heb er heeele goede ervaring mee.. Ook de zwangerschapstesen van sensitest zijn voor mij heel betrouwbaar.
     
  9. minimuts

    minimuts Actief lid

    25 feb 2009
    190
    0
    0
    Mmm... ik wil in ons dorp niet gezien worden met zwangerschapstesten, dus zal ik ze online moeten bestellen. Ik heb mijn ovulatietesten gisterenavond besteld.
     
  10. kirsten1980

    24 jan 2009
    29
    0
    0
    de zwangerschapstesten van babyboomshop is inderdaad duurkoop.

    met kruidvat had ik allang een positieve test, maar dacht, laat ik van babyboomshop bestellen omdat die dipsticks makkelijker ik een plakboek geplakt kunnen worden. nou die testen blijven negatief!
    voor de zekerheid ook weer getest met kruidvat en nog steeds zwanger hoor ;)

    het is geen wonder dat ze die testen bijna gratis weggeven, het is troep!
    dus "goedkoop" is wel zeker duurkoop, plus ze geven vals negatief, dit terwijl ik nu 6 weken zwanger ben: 2 weken overtijd dus.
     
  11. minimuts

    minimuts Actief lid

    25 feb 2009
    190
    0
    0
  12. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    idd, je betaald onder hand ook al superveel aan verzendkosten en dergelijke.. dan mogen ze wel zeggen dat die testen 50 cent per stuk zijn


    beter de kruidvat 2 voor 5.. dan zijn ze 2,50 per stuk, ook goedkoop en geen gedoe met verzendkosten die al gauw 5,95 zijn ( kun je van die 6.00 weer 2 kv testen kopen)
     
  13. mosie

    mosie Actief lid

    15 jan 2009
    479
    0
    0
    Ik ben blij dit te lezen. Heb ook testen van babyboom gedaan en hoewel ze wel licht positief zijn, blijven ze dat ook. Daardoor maakte ik me helemaal ongerust dat ik weer een miskraam ging krijgen. Dus aantal van Kruidvat gedaan en die werden wel donkerder en veel duidelijker..
     
  14. september08

    september08 Fanatiek lid

    20 okt 2008
    3.356
    4
    38
    de testen werken bij mij prima!
     
  15. rebbel

    rebbel VIP lid

    2 jun 2006
    9.438
    0
    0
    hoi even een vraag!

    moeten de streepjes bij de kv testen allebei even donker zijn, of is een lichter streepje ook positief?
     
  16. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    Licht is ook posi :)
     
  17. rebbel

    rebbel VIP lid

    2 jun 2006
    9.438
    0
    0
    oke thanks! :D
    het is namelijk zo dat ik dinsdag heb getest, 3 dagen voor mijn nod en toen was hij licht positief, nu heb ik vanmorgen op mijn nod getest en hij is wel wat donkerder, maar de teststreep is nog steeds lichter dan de controlestreep.
     

Deel Deze Pagina