Wat zijn nu fijne luiers!

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door marilouise, 20 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. marilouise

    marilouise Niet meer actief

    Ja natuurlijk gebruik ik al vanaf de geboorte luiers, ware het niet dat de luier fabrikanten steeds van mening zijn dat ze iedere keer alles moeten vernieuwen, volgens mij alleen maar om de boel in beweging te houden, man je wordt er moe van ;)


    Onze zoon heeft geen bijzonder lijf ofzo dus daar zou het niet aan moeten liggen dat het steeds weer drama is met de luiers !

    Ik gebruikte altijd pampers, baby dry inmiddels blijft die daar echt niet meer mee droog. active fit gaat redelijk maar ik vindt ze zo belachelijk duur geworden, koop ze nu eigenlijk alleen als ik een volle spaarkaart heb van de babyzegels of er echt leuke aanbiedingen zijn.
    Huggies ging altijd goed hij is er nu drijfnat mee al na een half uur.
    aldi merk heeft echt geen mooie pasvorm bij hem,
    lidl ook rare pasvorm bij hem,
    Jumbo heb ik gehad gaat redelijk krijgt er een beetje "natte" billen van
    Kruidvat heb ik gehad was altijd goed en nu de laatste tijd is die er echt drijfnat mee
    ik heb nu de etos eigen merk en die vindt ik nu enorm fijn,

    Zijn er nog meer luiers zoals de etos eigen merk, etos is niet echt handig om te halen voor ons, zit niet direct in de buurt
     
  2. mamamadelon

    mamamadelon Fanatiek lid

    13 aug 2007
    4.077
    5
    38
    pampers (maar die zijn nu 11,50 geloof ik,veel te duur dus). Wij kopen die van de C1000,prima luiers. verder vind ik kruidvat ook goed en lidl gaat ook wel.
     
  3. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.179
    6.711
    113
    Ik vind dat Aldi luiers ook niet mooi zitten maar ze doen wel het beste hun werk. Dus die heb ik nu gewoon aan bij Julian

    En voor het gemak heb ik luierbroekjes erbij van AH.
     
  4. debq

    debq Fanatiek lid

    10 mrt 2010
    3.749
    736
    113
    Misschien moet je een andere maat proberen als wat er op de verpakkingen staat, dat wil ook wel eens helpen. Ik gebruik nog steeds actife fit, maar vind ze ook echt wel duur. Quincy is net 10 kilo en ik gebruik overdag maat 3, 's nachts maat 4. Bij maat 3 staat tot 9 kilo op de verpakking, maar die past wel het beste.
     
  5. Yolanthe

    Yolanthe VIP lid

    hier werkt dat inderdaad ook het beste. Zoonlief heeft al vanaf de 7 kg maar 4 en 4+ aan terwijl hij nog steeds in maat 3 zou moeten passen. Past qua maat ook wel, maar hij plast er te veel voor.
     
  6. Cynnie1984

    Cynnie1984 VIP lid

    25 feb 2009
    6.014
    140
    63
    R'dam
    hier zijn bij iedereen de ervaringen mee maar ik gebruik alleen kruitvat en ik stap nooit meer over de rest vind ik gewoon prut :)
     
  7. marilouise

    marilouise Niet meer actief

    ik gebruikte altijd kruidvat en pampers maar alles lekt door nu lijkt wel. terwijl als ik een kleinere maat probeer dan is die zeiknat omdat de luiers verzadigd zijn en dan ook echt zeiknat en wat dan ook gebeurd onze zoon heeft snel last van dunne ontlasting dan zit het echt overal er tussendoor, groter blijft droog kwa verzadiging maar pasvorm is vaak prut, baby dry is hier zeg maar babynat nu !
     
  8. NiekeKris

    NiekeKris VIP lid

    13 apr 2008
    22.509
    8.358
    113
    Draagt hij nog rompers? Want daar helpt het soms ook van om een maatje groter te nemen, zodat er wat meer 'ruimte' is.
     
  9. marilouise

    marilouise Niet meer actief

    hij draagt nog rompers maat 98/104 groter kan die niet aan met zijn 92 cm ;)
     
  10. NiekeKris

    NiekeKris VIP lid

    13 apr 2008
    22.509
    8.358
    113
    Dat zal het dan niet zijn, nee. Grotere rompers dan 98/104 heb ik trouwens ook nog niet gevonden. ;):)
     
  11. marilouise

    marilouise Niet meer actief

    je hebt ze wel , maar meneer begint lekker aan te geven dat hij moet plassen dus hoop dat we van de zomer de zindelijkheid kunnen gaan oefenen! voor nu nog maar even proberen van de week een auto te regelen zodat ik naar de etos kan en een berg kan inslaan!
     
  12. tammetje81

    tammetje81 Bekend lid

    6 dec 2009
    599
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wij hebben hier hetzelfde probleem.
    Heb nu AH luiers maat 5 en dit gaat erg goed. Beter als de Etos luiers. hier ook anders altijd een mannetje wat zeiknat is. Bah.

    Hopelijk werken de AH luiers voor jullie ook.
    Ons mannetje is momenteel 13.1 kg en 91 cm en net zo oud. Heb je misschien wat vergelijkingsmateriaal qua maat.
     
  13. tico

    tico Fanatiek lid

    14 jul 2008
    1.311
    0
    0
    etos en ah is van hetzelfde concern dus ik denk dat die luiers ook wel vergelijkbaar zijn dus misschien die een keer proberen?
     
  14. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    Ik ben echt super tevreden over de Pampers: af en toe een lekrandje, maar alleen bij diarree. Geen luieruitslag, wordt geen dikke prop, gewoon goed!

    Ik heb altijd wel de + maten genomen.
     
  15. adi

    adi Niet meer actief

    Wij zijn overgestapt van pampers op kruidvat en ik ben erg tevreden. Ik gebruik ook de + maten.

    En anders gewoon vaker verschonen denk ik. S ochtends zijn ze hier ook soms doorgelekt, maar dan verschoon ik ze toch helemaal.
     
  16. marilouise

    marilouise Niet meer actief

    vaker verschonen ja dat ik daar niet opkwam ;)

    Hij krijgt hier 6/8 luiers per dag behalve etos daar heeft hij er maar 3/5 van nodig, we blijven maar.bij etos en pampers bij een mooie aanbieding
     
  17. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    hier altijd pampers..... enkele keer huggies
     
  18. kippiekip

    kippiekip Niet meer actief

    Ik was altijd heel erg fan van pampers, was de enige die niet doorlekte, ik heb echt van alles geprobeerd, van Etos tot aan Huggies, momenteel gebruik ik geen pampers want die vind ik echt overdreven duur, ik ben toen die van de Lidl gaan gebruiken GEWELDIG ! en sinds kort die van de Aldi geprobeerd en ook die zijn super, ze voelen aan als pampers en lekken niet, heerlijk :D
     
  19. Pippie1976

    Pippie1976 Bekend lid

    8 nov 2008
    798
    0
    0
    Zuid-Holland
    Ik gebruik altijd luiers van AH eigen merk. Die zijn erg goed, ze lekken er (vrijwel) niet in door én ze zijn een stuk minder duur dan Pampers. Ik vind ze trouwens niet vergelijkbaar met de Etos-luiers, ondanks dat ze van hetzelfde concern zijn!

    Neem bij AH-luiers altijd wel een maat groter dan op de verpakking staat. Mijn meiden zijn nu zo'n 11 kilo en ik koop maat 5.

    Ik heb trouwens laatst een keer Huggies gekocht. Die vond ik ook prettig, maar alleen voor overdag. 's Nachts lekten ze daar in door.
     
  20. Laure80

    Laure80 Fanatiek lid

    26 aug 2008
    1.036
    0
    36
    Hier ook een zoontje dat erg veel plast en ook vaak dunne ontlasting heeft. Heb meerdere goedkopere merken geprobeerd op aanraden van anderen, maar ben toch tot de conclusie gekomen dat de dure Pampers bij hem het beste werken. Bij die goedkopere merken was hij constant nat of zat de poep in zijn broek.
    Zelfs met pampers baby dry houdt hij het niet altijd een hele nacht droog. Als dit een paar keer kort achter elkaar gebeurt stap ik meestal over naar een maat groter ookal zou hij in de andere maat ook nog wel moeten passen.
    Ik wacht altijd op een goede aanbieding en sla dan een hele voorraad in, zodoende koop ik ze echt nooit voor de normale prijs.

    Te strakke rompers zorgen er trouwens ook voor dat ze sneller doorlekken. Heb altijd stretchrompers van de hema (maat 86-92 past nog goed terwijl mijn zoontje 105 cm is). Heb wel eens een keer katoenen rompers gehad die niet meerekken, als dan de pamper iets te dik werd was hij nat. Scheelt veel.
     

Deel Deze Pagina