Matcaretesten? Zwanger? Innesteling? Wie herkent dit?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Pooh69, 12 mei 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Pooh69

    Pooh69 VIP lid

    31 mrt 2007
    6.935
    0
    0
    Pffffffffffff ik word hier helemaal onzeker van! :(

    Ik had woensdag mijn nod (ik denk alleen achter af nu dat die pas vrijdag 11 mei is geweest omdat ik mijn eisprong ook later gevoeld heb) en heb dinsdag, woensdag, donderdag en vandaag een matcare dipstick gedaan en het begon dinsdag met heeeeeeeeeeeeeeeeeel licht bijna niet zichtbaar streepje (ook heb ik toen cb digitaal gedaan en stick er uit gehaald, daar was ook heeeel licht streepje).

    Vandaar dat ik de dagen er na die testen nog gedaan heb. Want ik denk telkens dat ik me zelf voor de gek aan het houden ben. Ben ook heel bang om dat te doen en dan later verdriet te hebben.

    Vandaag is het testje weer met een heeeeeeeel licht streepje, maar wel beter zichtbaar dan de andere. Nu hoeft het al niet perse met heel veel licht bekeken te worden.
    Maar het is nog te licht voor de foto. Ik krijg het er niet scherp op.
    Wie heeft al wel eens een indrooglijntje gezien bij matcare dipsticks zonder dat je zwanger was?

    Maar waarom nu weer testen als de ongi is gekomen zullen jullie denken. Mijn ongi is woensdagmiddag begonnen en is gisterenochtend weer opgehouden. Vanaf gistermiddag helemaal witte tampon. Mijn ongi is normaal 4 dagen en nu is het 1,5 tot 2 dagen en veel minder.

    Pffffffffffffff kan dat zo laat nog een innesteling zijn en meet ik daarom nu nog zo weinig hcg en dus vanmorgen wel een iets beter streepje, maar nog heeeeel licht? Is het zo dat er vanaf de innesteling pas veel hcg aangemaakt wordt?

    Ik heb ook sinds donderdagavond hele andere steekjes ipv ongisteekjes en voelde me gisteren echt een beetje grieperig alsof ik koorts had.

    Weet iemand of matcare dipsticks gevoeliger zijn als kruidvat?
    Die heb ik toenstraks ook nog gedaan in dezelfde ochtendurine maar daar kwam niks.

    De matcare dipstick zijn volgens mij gevoeliger, kunnen 4 dagen voor nod, maar weet niet zeker (matcare is 25mlU/ml, maar vind dat van kruidvat niet terug)

    Sorry voor mijn hele verhaal, maar moest het even kwijt! ;)

    Het zijn een hoop vragen maar ik hoor het wel!

    Alvast bedankt!

    Groetjes
     
  2. mercedes

    mercedes Fanatiek lid

    8 nov 2005
    1.608
    0
    0
    ergens in Limburg
    Ik had zelf ook een vage tweede lijn op een matcare test, een bloedtest wees uit negatief, daarna nogmaals een licht positieve urinetest van matcare, nu is zelfs mijn gyn in paniek, maar omdat ie geen tijd heeft kan ik pas over 3 weken terecht en dan weet ik meer. Voorheen heb ik ook wel eens de test gebruikt toen was ie ook echt negatief, zonder indroging, waarom zou het nu opeens wel een indrooglijntje zijn. Volgens mij kun je gewoon van een positief resultaat uitgaan.
     
  3. Pooh69

    Pooh69 VIP lid

    31 mrt 2007
    6.935
    0
    0
    Bedankt alvast! Ik zal morgen of over morgen nog een keer testen. Pfff die onzekerheid...

    Ik duim voor jou dat het allemaal goed zit! ;)
     
  4. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    Ik heb een aantal maanden terug ook met de matcare sticks lichte streepjes gehad maar met cd digitaal negatief en daar streepjes op de strip...
    ik heb begrepen dat iedere vrouw iets aan hcg in haar lichaam heeft wat die vage streepjes kan veroorzaken.dat staat ook op de site van de matcre testen zelf. maar als cb digitaal niet zwanger geeft en je hebt een licht tweede streepje is de test echt negatief.

    ik zou binnenkort nog eens testen. als je zwanger bent moet je streepje donkerder zijn.
    succes!
     

Deel Deze Pagina