Vraag om praktische hulp ipv cadeautje

Discussie in 'Kraamtijd' gestart door 1982Justme, 11 mei 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mss86

    Mss86 Fanatiek lid

    24 nov 2015
    1.018
    157
    63
    Ik vind het eerlijk gezegd toch een beetje vreemd.. Misschien hebben mensen al een leuk cadeau gekocht of iets bedacht en dan komt de kaart en dan wordt er min of meer verplicht om eten mee te nemen..
    Ieder zijn ding, maar ik vind toch wel dat het cadeau voor de baby is en niet per se voor de ouders. Mocht iemand specifiek vragen wat jullie wensen zijn, dan zou ik het wel gewoon aangeven!
     
  2. 1982Justme

    1982Justme Niet meer actief

    Leuk dat er nog op wordt gereageerd..
    Ik twijfel zelf ook een beetje.. de mensen waar het eigenlijk om gaat zijn naaste familie en die doen toch waar ze zelf zin in hebben.. ik denk dat ik maar gewoon zelf van te voren wat maaltijden maak en invries inderdaad.
     
  3. Champetter

    Champetter VIP lid

    5 mrt 2013
    6.825
    3.809
    113
    Haha, ik kool altijd voor de kraamvrouw ( en man natuurlijk). Sta erom bekend en volgensmik krijg ik zelfs voorrang op ander bezoek

    Daarnaast neem ik ook altijd een presentje mee. Al is het een lekkere fles rituals oid.

    Wbt het koken merk ik dat het enorm gewaardeerd wordt.
     
  4. Eva123

    Eva123 Actief lid

    9 apr 2013
    129
    15
    18
    Ik zou het toch ook niet doen geloof ik. Het is misschien fijn in de kraamweek, maar daarna kan je het prima zelf weer doen. Bovendien kan je de kraamhulp ook vragen voor je te koken.

    Om te voorkomen dat wij bij ons 3e meisje allerlei onbruikbare meuk kregen, hebben we gewoon aangegeven wat we wilden als daarnaar gevraagd werd. Eigenlijk deed iedereen dat wel, juist ook omdat het de 3e was. Als in jullie omgeving dat vaak niet gevraagd wordt, kan je een lijstje.nl link op het kaartje zetten. Ik zie dat wel vaker en vind het helemaal niet gek.
     
  5. Blijdorp

    Blijdorp Niet meer actief

    Ik heb de reacties niet gelezen, maar ik heb het geprobeerd. Zat na mijn ks na 2 weken toch alleen thuis en koken ging niet. Vrienden gevraagd om te koken... niks van gekomen! Misschien niet de beste vrienden dan, allemaal nog zonder kinderen. Is me wel tegengevallen.
     

Deel Deze Pagina