Tarwekiemolie en weerstand in LF

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Lisa280887, 18 mrt 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lisa280887

    Lisa280887 Niet meer actief

    Hoi allemaal!

    Ik gebruik nu voor de derde ronde TKO, de eerste ronde alleen na ei en sindsdien niet gestopt. Ik slik het nu dus de hele cyclus.
    Ik voel mij hier goed bij, ‘gezonder’. Ik merk dat mijn weerstand beter is erdoor. Die was al prima (ik sta voor de klas dus moet een hoop afweren), alleen in mijn LF was mijn weerstand drama voor de TKO.

    Nu vraag ik mij af: zou mijn weerstand nu door de TKO te ‘goed’ zijn voor eventuele innesteling? Kan dat? Misschien een domme vraag.... ik vraag het mij gewoon af.
     
  2. sweetdreams

    sweetdreams Fanatiek lid

    25 jan 2012
    3.497
    2.219
    113
    Ik wilde deze vraag pas ook al stellen. Ik ben vorige maand begonnen met tko van dr vogel met 1 capsule na eisprong. Hoorde wel eens iets over cyclus in de war schoppen dus begon met 1. Werd gewoon netjes 2 weken na ei ongesteld dus doorgeslikt met 2 capsules per dag.

    Buiten dat ik ineens mn ei had op dag 18 (ipv 24/25) voel ik me fit en energiek. Mn man en kinderen hebben 2 weken geleden allemaal de griep gehad. Ik heb er tussen gezeten, kots geruimd e.d. en ik ben de dans ontsprongen. Vond het ook al bijzonder omdat ik vaak degene ben die als eerste plat ligt. Had ook vaak beetje pijntjes. Hoofdpijn, verkouden enz. En nu voel ik me supergoed.
     
  3. Lisa280887

    Lisa280887 Niet meer actief

    Ja bijzonder wel he! Bij mij is er niks veranderd in mijn cyclus gelukkig. Mijn weerstand was goed toen in nog de mirena had. Maar sinds die eruit is lijkt mn weerstand in de LF ineens heel slecht! Tot de TKO dus... nu hopen dat de weerstand niet te goed is! Dan kan een eitje zich toch ook niet innestelen...
     
  4. Lisa280887

    Lisa280887 Niet meer actief

    Is er iemand die dit weet of er een idee over heeft? Kan je weerstand te ‘goed’ worden door TKO waardoor een innesteling kansloos is?
     
  5. nizzie86

    nizzie86 Fanatiek lid

    25 jan 2017
    4.147
    5.092
    113
    Ja, ik heb het idee dat een te goede weerstand een bevruchting/innesteling in de weg kan zitten. Ik heb een extreem goede weerstand, iets waar ik ironisch genoeg juist hard voor heb geknokt. Ik ben één keer in mijn leven zwanger geraakt, en dat was toen ik voor het eerst in jaren een griep van jewelste had. Ik heb dat altijd té toevallig gevonden. De artsen in Nederland vonden dat onzin, maar mijn arts in Düsseldorf vermoedt hetzelfde en gaat nu allerlei immunologische dingen onderzoeken. Dus ja, ik denk wel dat dit kan. Flink ziek worden dus, is mijn advies. :roflmao: Of het door de tarwekiemolie komt kan ik je trouwens niet vertellen. Je zou het een maandje kunnen testen?
     
  6. Lisa280887

    Lisa280887 Niet meer actief

    Oooh ja bizar he! Ja ik heb ook keihard moeten knokken voor mn weerstand, maar merkte zonder de TKO echt dat ik zo vreselijk verkouden was steeds in mn LF en luchtweginfecties enz... met de TKO dusniet!
    Maarja... ook niet zwanger haha... met of zonder TKO.

    Ik ga het indd een maandje proberen. Vandaag is mn ei gesprongen dus ikneem vanaf nu geen TKO. Ik slikte het mn hele cyclus. Thanks!
     
    nizzie86 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina