berekenen hoelang zwanger

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door irisss, 8 jan 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi dames!

  Ik vroeg mij af hoe je zelf kan berekenen hoelang je zwanger bent als je de datum van de eisprong weet. Ik ben namelijk zwanger geworden na injecties icm ovulatie inductie. Ik had deze periode namelijk een snelle groei van mijn eisprong en dus een snelle eisprong gehad. Ik weet dat ik 16 dec de eisprong heb gehad. Kan ik dan die datum rekenen en er dan 2 weken ( die je cadeau krijgt) erbij tellen?
  Ben gewoon benieuwd.. eind vd maand de eerste echo maar vind het leuk om een beetje precies te weten in welke week ik zit.

  Liefs!
   
 2. Ja dat klopt. Twee weken erbij optellen.
  Gefeliciteerd met je zwangerschap!
   
 3. idd 2 weken erbij tellen... maar bij de termijnecho wordt bepaald hoe lang je zwanger bent & dan telt je eigen berekening niet meer (tenzij die precies hetzelfde is natuurlijk). Bij mij zat er een verschil in van 2 dagen.
   
 4. Bedankt! Had ik het toch goed hihi..
  ja idd.. ben benieuwd waar de berekening van de gyn op komt!
  Liefs
   
 5. Verplaatst naar zwangerschap.
   
 6. Idd bij de termijn echo kijken ze hoever je bent.

  Die veranderd ook niet meer. Bij mij bleek dat ik waarschijnlijk toch 3 dagen minder ver ben. Ik ben morgen 40 weken volgens de vk en de 12 termijn echo. Later echo's gaven aan dat ik pas 12 jan ben uitgerekend maar voor die drie dagen passen ze het niet aan

  Wel grappig want mijn moeder vertelde dat in de tijd voor de echo de vk gewoon de eerste dag van je laatste menstratie nam. En ze zaten er toen ook niet vaak naast.
   

Deel Deze Pagina