Buikpijn/kramp/steken

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Swing, 9 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Pff, ik weet niet of het er allemaal bijhoort, maar er gebeurt vanalles in mijn buik.

  Heb sinds 4 dagen al last van rommelende/borrelende darmen. Het voelt alsof ik naar de wc moet, maar dat hoef ik niet. Ook is mijn ontlasting 'normaal'. Dus geen diarree en ook niet heel hard. Als ik mijn hand op mijn buik leg voel ik het gewoon borrelen en rommelen.

  Ook last van heel erg nare steken. Die zitten boven de schaamstreek (daar naast de heupbotten) links en rechts. En als ik dan weer last van die steekjes heb zijn het er veel die na elkaar komen. Is dit bandenpijn?

  En dan nog eens naast die steken en borrelende darmen kramp in mijn buik.

  Herkennen jullie dit??
   
 2. Jep! ik heb hetzelfde, gebeurd een hoop daar binnen volgens mij
   
 3. Hihi... Ja, mijn darmen zijn ook flink bezig.. Alleen heb ik wel een aantal dagen diarree gehad en zit de boel nu vast. ;-) Gewoon de middenweg lukt mijn darmen blijkbaar niet. :D
   
 4. Ja hier hetzelfde. Zal wel een goed teken zijn :)
   
 5. Hallo dames,

  Als eerst feliciteer ik iedereen die zwanger is!!
  Ik ben nu 5 weken en 3dagen zwanger en heb last van krampen in mijn onderbuik voelt als lichte menstruatiepijn is dit normaal en van waar komt die pijn vandaan dit is mijn eerste kind dus heb geen ervring.
   
 6. Ik heb hetzelfde, mn darmen rommelen wat af en ik heb steekjes rechts.
   
 7. Hoi dames!
  Hier ook krampjes, steken ongi gevoel en rommelende darmen!
  En veel plassen!! Spannend spannend!!
   
 8. Is normaal! Had het bij eerste zwangerschap van zoontje en nu ook weer. Soms houdt het me zelfs al wakker, al die steekjes en krampjes.
   
 9. Hier gebeurd ook vanalles in mn buik. Rommelende darmen, hongergevoel maar toch heel vol zitten, plopjes, steekjes, ongipijn, veel plassen en flinke pijnlijke steken als ik me uitrek of nies.....ik probeer me er niet teveel van aan te trekken. Het zal er wel allemaal bijhoren.
   
 10. Het hoort er allemaal bij hoor!
  Hier dezelfde klachten..
  Als de pijn erger word even naar de huisarts want je kunt ook best een blaasontsteking hebben.
   
 11. Heb al 3 weken last van stekende pijn in de buik. Sinds 3 dagen ook last van zuurbranden. Ik moet volgende week pas Ongesteld worden. Zou er wat gaande zijn in die buik??
   

Deel Deze Pagina