Ervaringen inleiden en strippen gevraagd

Discussie in 'De bevalling' gestart door Naamgebruiker, 28 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Naamgebruiker

  Naamgebruiker Actief lid

  3 jul 2009
  102
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo dames :D

  Ik ben momenteel 38+2 weken zwanger en ze willen me aanstaande maandag 2 augustus gaan inleiden. Dit omdat ik er lichamelijk zwaar doorheen zit en nog een kleine van net een jaar heb rondrennen en het fysiek en emotioneel amper nog trek. Waarschijnlijk is dit het gevolg van oa een operatie gedurende de zwangerschap en daarna nog hevige ziekte en uitdroging waarvoor ik ook weer opgenomen moest worden. Door deze zaken is mijn lichaam blijkbaar 'op'.

  Begrijp me aub niet verkeerd ben dolgelukkig met mijn zwangerschap en kleine meid op komst, we wouden graag twee kleintjes achter elkaar en is ons ook gegund geweest :D . Een ware zegening ! Alleen loopt het nu de laatste weken erg zwaar tot niet. Ben niet de moeder en vrouw die ik wil zijn omdat ik het fysiek niet meer kan.

  Vandaar dat ze me met 39 weken willen inleiden. Echter wou en wil ik dolgraag een thuisbevalling en om die reden ben ik ook vandaag gestript in de hoop dat maandag niet nodig zal zijn.

  Wie heeft er ook ervaring met strippen rond de 38 weken en had het effect?

  En wie is er ook ingeleid en hoe hebben jullie het ervaren? Want twijfel soms om de afspraak af te bellen uit angst dat slecht zal zijn voor de kleine. Maar weet ook dat als nog lang duur geen kracht meer heb de kleine eruit te persen :S.

  Sorry voor lange verhaal... was niet de bedoeling hehe. En alvast bedankt voor alle ervaringen en adviezen. Kan ze goed gebruiken.

  Liefs Naamgebruiker
   
 2. Jucade

  Jucade VIP lid

  20 jul 2006
  18.229
  0
  36
  Assemblagemedewerkster
  Hoi, ik ben rond 39 weken gestript ivm bloeddruk die hoog en laag en dan weer hoog was. Bij mij hielp t in 1x. Smorgens 11 uur gestript. Savonds wat weeën, rond 0.00 serieus werk en smiddags kwart voor 1 was Justin er.
   
 3. giraf

  giraf Niet meer actief

  Mij hebben ze 3x proberen te strippen, met 40 weken, 40+4 en 41+1, maar dat heeft dus niet geholpen. Vond het strippen best pijnlijk en vervelend, maar ik wilde heel graag bevallen, en daar had ik veel pijn voor over..;)

  Met 41+5 dagen ben ik ingeleid dmv een hormoonveter. 2 uur nadat ze de veter hadden ingebracht kwam ik in een weeenstorm terecht en 4 uur en een kwartier later was onze dochter er!
  Ik was heel blij met het inleiden op dat moment, want ik was het zwanger zijn echt ontzettend beu.
  Ik weet niet of een bevalling na inleiden slechter of pijnlijlker is dan een "gewone" bevalling, aangezien dit mijn 1e kindje is.
   
 4. Naamgebruiker

  Naamgebruiker Actief lid

  3 jul 2009
  102
  0
  0
  NULL
  NULL

  Hoi,

  Dank je voor je reactie, geeft de mens weer een beetje hoop hihi. Ook al moet ik zeggen dat ik tot nu toe niet meer voel dan het normale gezeur in me buik wat ik altijd al heb laatste weken. Maar bij jou duurde het dus ook wel flinke tijd voor je wat voelde beginnen? Ik ben zelf 10.00 vanochtend gestript en voel nog niks hehe, verwacht het ook niet om eerlijk te zijn, maar hopen mag toch :D
   
 5. Naamgebruiker

  Naamgebruiker Actief lid

  3 jul 2009
  102
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hoi,

  Dank je voor je reactie,vervelend voor je dat strippen het zo pijnlijk was voor je. Had ik ook verwacht om eerlijk te zijn, maar gelukkig was het niet meer dan een onaangenaam gevoel in mijn geval. Kan ook wel komen omdat mijn vliezen al niet echt vast meer zaten dus veel wroeten was niet nodig. Maar zo blijkt maar weer dat het vaak ook geen effect heeft dat gestrip, wel jammer, maar we blijven hopen.\

  Kan trouwens goed begrijpen dat je het echt beu was, je wilt toch uiteindelijk eens je kleine in de armen hebben. Wel een pittige bevalling zo te lezen , 4 uur en een kwartier is niks voor een eerste.
   
 6. Jucade

  Jucade VIP lid

  20 jul 2006
  18.229
  0
  36
  Assemblagemedewerkster
  En? al aan het bevallen? ;)
   
 7. Naamgebruiker

  Naamgebruiker Actief lid

  3 jul 2009
  102
  0
  0
  NULL
  NULL
  Nope nothing... Alleen de gewoonlijke voorweeën die me snachts van me slaap houden hehe.
   
 8. Sterre82

  Sterre82 VIP lid

  23 sep 2008
  8.211
  0
  0
  In de wolken
  Ik ben met 39+4 weken gestript v.w hoge bloeddruk. Ik had blijkbaar al 1 cm dus 1 keer was genoeg. Ze hebben me rond 11.30u gestript, rond 16.00u eertse weeen en de volgende dag om 11.24u is onze kleine man geboren.

  Tegen mij zei de vk, je buik is als een couv en als die niet meer werkt is het er buiten beter. En 39 weken is toch een mooie tijd?

  Suc6 en hopelijk kom je er snel weer boven op met je lichaam!
   

Deel Deze Pagina