Gestopt met de pil in mei? Deel 3

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door BLiS, 3 dec 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. BLiS

  BLiS Moderator
  Medewerker

  29 jan 2009
  27.752
  0
  36
  Dames kletsen jullie hier lekker verder, deel 2 is over de 5000 berichten heen gegaan ;)
   
 2. manon31

  manon31 Fanatiek lid

  20 apr 2008
  1.726
  0
  0
  Ridderkerk
  En we zijn alweer aan deel 3..jeetj..wat een kletskousen zijn we toch hahah...
   
 3. Loestig

  Loestig Bekend lid

  12 mrt 2010
  961
  0
  0
  Bibliothecaris en teamleider
  Eindhoven
  Mutz balen zeg dat je weer ongesteld bent. Je had er zelf al niet zo'n goed gevoel over, maar toch. Hopelijk de volgende ronde beter.

  Ik reageer later op de rest, maar heb nog wel een vraagje aan de moeders onder ons. Sam heeft nu al 3 dagen erg last van darmkrampjes. Ze is dan echt ontroostbaar. Nu heb ik infacol gekocht en heb vandaag het idee dat het wel een beetje helpt. Hadden jullie kindjes hier ook last van van? Zo ja wat hebben jullie gedaan om het te verzachten (behalve dan een buikmassage en warm badje, wat alleen maar tijdelijk werkt)? En hebben jullie ervaring met infacol?
   
 4. jojo83

  jojo83 Fanatiek lid

  28 jun 2009
  1.980
  0
  0
  Noord-Holland
  Jeetje Mutz wat een gigantische kl*te zooi zeg!!!

  1979 voor jou wel weer goed nieuws! Fijn hoor hopen dat het zo doorgaat!!!

  Loestig, zielig he die krampjes! Infacol hebben wij ook gebruikt, maar als je het wat langer gebruikt maakt het de darmen lui, wat bij Charlie dus gebeurde en wij er per direct mee moesten stoppen. Ik ben er niet zo'n fan van. Homeopathische druppeltjes heb je ook maar weet even niet hoe die heten. Wat hier heeeel goed heeft gewerkt is een Dr. Brown's fles. Daar zit een tuitje in wat er voor zorgt dat de fles niet vacuüm gaat en je kleintje geen lucht mee hapt. Ook voorkomt het oorontsteking. Nu is het geen wondermiddel en krampjes horen er altijd bij, maar het is wel een hele opluchting. Ik gebruik hem nog steeds! bij prenatal heb je een dr brown's starters set. Zit een kleine en grote fles bij. Die kleine is nu nog handig en later als ze water of sapje drinken ook!
  Verder moet ze er gewoon doorheen ben ik bang... Als het echt drama wordt en blijft dan kun je altijd i.o.m. het CB overstappen op de Nutrilon Omneo of Friso Comfort.
  Hoop dat je er wat aan hebt en Sam snel minder last heeft. Zoooo zielig vind ik het!!!

  Tsjeee zitten we alweer in deel 3! Wordt er ergens anders ook nog gekletst omdat het hier zo rustig is, of is iedereen gewoon heerlijk druk met nieuwe nichtjes of Sinterklaasfeest vieren?

  Hier net Sinterklaasfeest 1 gehad... Pfff gezellig hoor veel cadeautjes en gespannen gezichtjes! Helaas kan Charlie er nog steeds niet goed tegen, met als gevolg dat ze om 18.00uur zo vreselijk over haar toeren was dat ze er koorts van kreeg. Nu thuis en daar weer helemaal over haar zeik. Zo erg dat ze moest overgeven... Nou dan zit ik ook te janken hoor, vooral als mijn stiefmoeder zegt dat ik me niet zo druk moet maken "ze huilt gewoon een beetje"(jaaa hoor dikke tranen, niet te troosten, geluid als een sirene en kokhalzen... ach tis een beetje grrr) Maar goed we kunnen ons waarschijnlijk weer gaan opmaken voor een pittig nachtje met veel traantjes, omdat Charlie alles in haar slaap verwerkt met nachtmerries :(.
  Op vrijdag is dat ook altijd zo de laatste weken heel gek. Nou ja vroeg naar bed dan trekken we t wel!

  Morgen mini Sintfeest met mijn schoonmoeder en schoonzus. Lekker hier en dus lekker rustig en op MIJN manier hahaha! Ze komen lekker een kopje chocomelk drinken, pepernoten eten en banketletter en dan heeft mijn schoonmoeder een pyjama en spijkerbroek voor Charlie gekocht (zo fijnnnn) en ik weet niet of mijn schoonzus wat heeft, maar dat hoeft ook niet. Wij hebben nog 1 cadeautje en dan vind ik het genoeg! :D

  Zo even heerlijk mijn gedachten kunnen spuien want het zat me hoog! Zo lekker Dexter kijken met een zak chippies! :D (sorry Sab)

  Fijn Sinterklaas weekend allemaal geniet ervan en laat jullie verwennen!
   
 5. sabrina79

  sabrina79 Fanatiek lid

  10 jun 2009
  2.962
  0
  0
  Leerkracht basisonderwijs
  Zaanstad
  Hoi hoi,

  Ah..fuck hey Mutz..grrrrrrrrrr..het is jullie moment, komt die klote ongi weer doorzetten. Dikke knuffel voor jou en kom vooral hier je gal spuwen.

  @ Manon..zag je www-tje op hyves, betekent dat, dat de uitnodigingen binnen zijn?? Hoe waren de reacties?

  @ Loestig..Mirza heeft ook last van krampjes gehad, wij gaven Cinababy, dat is homeopatisch, maar kan nou niet zeggen of het iets geholpen heeft. Na een tijdje waren ze gewoon opeens weg. Het is ook wat Jojo zegt, het is een fase waar je doorheen moet, maar supervervelend is het wel en zo zielig voor Sam. Succes met het zoeken naar de juiste manier.

  @ Jojo..ohw..die goed bedoelde adviezen altijd, laaiend kan ik daarom worden. Jij bent de moeder en weet heus wel wanneer je kindje echt over de zeik is of zich aan ligt te stellen. Ik las op je hyves dat ze wel lekker geslapen heeft, dus ik hoop dat ze een beetje bijkomen is. Kan me goed voorstellen dat je zelf ook even niet meer weet wat je moet doen hoor. Heel veel plezier vanmiddag.

  Wij gisteren thuis Sint gevierd met Bietje, was heel gezellig en we zijn allemaal goed verwend. Mirza snapt er nog geen bal van, maar was wel bij elke pakje enthousiast aan het trappelen en slaan met zijn handjes, kwam vast door het gekleurde papier.
  We zijn maar begonnen met druppeltjes chamodent voor zijn tandjes, want volgens mij is tand 2 onderweg. Wel scherp dat tandje trouwens, Mirza heeft me al een paar keer in mijn vinger gebeten, whahaha. De nachten zijn hier ook weer rustig en het lijkt dat hij overdag zijn ritme ook weer teruggevonden heeft. Nu maar hopen dat het zo blijft. Maar goed ook al slaapt hij weinig, hij blijft erg vrolijk, dus je hoort me niet zeuren hoor.

  Vandaag een chill dagje, volgens mij komen mijn schoonouders vanmiddag nog voor mijn verjaardag, maar dat weet ik niet zeker, anders gewoon lekker een hangdag met zijn drieetjes.

  Voor iedereen die nog Sint gaat vieren veel plezier, voor de anderen geniet nog lekker van de zondag, morgen is het alweer maandag.
   
 6. super80

  super80 Fanatiek lid

  8 jun 2009
  1.788
  0
  0
  Loes: Nick heeft het ook heel erg gehad, en soms nog. Duurde wel tot een week of 12. Wij zijn ook begonnen met infacol. Daarna omneo en daarbij sabsimplex. Voor de reflux nutriton. Moet zeggen dat het de laatste weken pas goed gaat. Hoop dat Sam er minder last van houdt.

  Dames later meer zit al vanaf donderdag in de avonddienst en ben moe. Slapen gaat nog steeds &%$^....Helaas.
  Oh Nick rolt al van zijn buik naar zijn rug :)
   
 7. Loestig

  Loestig Bekend lid

  12 mrt 2010
  961
  0
  0
  Bibliothecaris en teamleider
  Eindhoven
  Jojo gisteren nog een fijne Sintdag gehad? En voelt Charlie zich alweer iets beter?

  Sab jij ook lekker Sinterklaas gevierd lees ik. Gezellig met heel de familie bij elkaar.

  Super wat gaaf dat Nick zich nu al draait. Echt verbazingwekkend hoe snel dat altijd gaat.

  Jojo, Sab en Super bedankt voor jullie tips tegen de krampjes. Hopelijk zal ze er niet teveel last van hebben. Vannacht weer van 2 uur tot kwart voor 4 met haar lopen wiegen. Het is zo zielig, troosten is het enige wat helpt. Overdag lijkt het vaak mee te vallen, maar vooral in de avond en nacht is het erg. Nu ligt ze gelukkig weer tevreden te slapen.

  Dadelijk komen ze vanuit het CB op gesprek. Ik ben benieuwd. Het zou ongeveer een uur duren. Normaal heeft Sam om 8 uur haar fles en hoeft dan weer om 11 uur, maar je zult zien na afgelopen nacht kwam ze vanmorgen dus al om half 7. Dus die fles is een stuk vroeger en om half 10 komen ze vanuit het CB. Zal ze waarschijnlijk net een fles willen als die mevrouw er is. Ach kan ze meteen zien hoeveel last ze heeft van haar krampjes en misschien nog wat andere tips geven.
   
 8. Smits

  Smits Fanatiek lid

  11 jul 2009
  1.284
  0
  0
  zuid-holland
  Ojee buikkrampjes zijn zo lastig en zooooo zielig. Ook wij gebruikte infacol Loestig. Het schijnt ook weleens te helpen om de fles in delen te geven, met een paar minuten tussenpauze. Vond ik een heel gedoe en Tim accepteerde dat echt niet, maar wie weet Sam wel. Hoe is je kraamhulp bevallen?
  Oja en ik moet nog even een grote sorry zeggen. Ik vergeet gewoon steeds een kaartje voor je te kopen, vandaag weer een poging. Overigens is hier nog geen geboortekaartje door de bus gevallen, ben bang dat die door de staking is verdwenen:(.

  Mutz: Hoe gaat ie??? Kon je het nu beter handelen?

  Jojo: Jeetje wat rot dat Charlie zo van streek kan raken en dan heel fijn zo'n schoonmoeder. Ze heeft haar lesje dus niet geleerd na het eerdere huilincident. Kan het komen dat ze de dagen opvang op vrijdag verwerkt nu ze dit steeds heeft?? Een opvang is behoorlijk druk en kleintjes moeten daar echt aan wennen. Tim slaapt hierdoor veel op het kdv ( soms wel 4 uur achterelkaar).

  Sab:Mooi om te zien he hoe een kleintje zo enthousiast kan worden van papier.
  Ben benieuwd hoe je werkdag verloopt vandaag. Zet het goede gedrag van de kids door of..........

  Hier: Zo Sint zit erop. Zaterdag bij de schoonouders een klein sintfeeste en gister en grote bij mijn ouders. Gezellig en rustig!! Maar dat is niet zo moeilijk, gister was Tim het enigste kindje en zaterdag lag hij heerlijk te slapen toen de zak voor de deur stond.
  Sommige cadeau's waren een schot in de roos. Een schatterende Tim en haalde nou niet het cadeau weg, want dan was huilen geblazen, hahaha was zo mooi.
  Donderdag op vrijdagnacht heeft Tim trouwens ook behoorlijk last gehad van krampjes. Oude tijden herleefde deze nacht. WE waren gebroken de volgende dag. Gelukkig heeft Tim zaterdag -en wij dus ook- tot 10.30 uur geslapen!!! Wat een feest.
   
 9. jufkrisje

  jufkrisje Fanatiek lid

  15 mrt 2009
  2.521
  10
  38
  hoi girls...

  jaja, deel 3 alweer... begint op de schieten met onze kletsmutsen :p haha...

  @ allen die sinterklaas hebben gevierd... Leuk he, al die kleintjes zo te zien... En dat wordt alleen maar leuker als ze het steeds meer en meer gaan begrijpen... Jojo, wat zielig dat Charlie er zo veel last van had!

  @ mutz... balen meisie.. kut met peren is de juiste benaming... En nu??? nog door met prikken?? en hoelang moet je dit weer doen voor een eventuele volgende stap (waar ik neit van uit ga)

  @ sab.. Ja bij manon waren de uitnodigingen dinsdag binnen (en later waarschijnlijk ivm tnt) en het kaartje is kei leuk!! helemaal super....:D heb er zin in!!!!

  @ manon... Jullie cadeautje staat al ingepakt klaar voor zaterdag ;) we gaan waarschijnlijk wel weer op tijd richting onder de rivieren ivm met al die weersvoorspellingen... Niet het gevaar opzoeken....

  @ loestig..Hopelijk gaat het met sam snel beter.. Heb je het kaartje nog ontvangen???

  @1979 op naar de volgende ronde... dat je maar snel ongi mag worden.. (klinkt nog steeds gek!!)

  Verder volgens mij iedereen gehad...

  Hier eigenlijk geen sinterklaas...Al had san ineens als verassing wat kleine cadeautjes gekocht.. super lief :) Heb gister in zijn schoen ook het lang verwachtte cadeautje gestopt... Met een rijm over hoe gelukkig ik met hem ben.. En dat ik dit alleen wilde doen maar niet goed durfde (tot zaterdag nog niet eens haha hè manon ;)) Maar in het cadeautje zat dus een sleutelhanger met mijn sleutelbos eraan (hij heeft allang de sleutel maar het was min of meer symbolisch)
  Hij reageerde heel rustig zo van dat kan niet muts.. Te weinig ruimte en heb liever een huisje waar we samen gaan wonen ipv intrekken bij jou... Wat ik ook snap eigenlijk...
  maar s avonds gegeten bij zijn ouders, hij weer spullen mee gepakt voor bij mij en kwamen hier ineens bordspelletjes uit de tas (kan alvast maar hier zijn was de beredenatie?!?) en gekeken in de 2e slaapkamer hoe we er in godsnaam nog 3 kledingkasten met kleding kwijt zouden kunnen... Ja meneer heeft veel kleding... net als ik :D dussss niet een echte nee volgens mij...

  Vandaag vrij ivm 5 dec gister... Morgen op de schoolfoto... Baal als een stekker.. .van het weekend kokende thee over mijn kin gehad en nu verband.. heb nu zo'n lullig streepje van mijn lip tot op mijn kin... hoezo moet ik dat even camoufleren morgen..?!?!
   
 10. Loestig

  Loestig Bekend lid

  12 mrt 2010
  961
  0
  0
  Bibliothecaris en teamleider
  Eindhoven
  Smits wat raar dat het kaartje niet is aangekomen. Ik heb van meer mensen begrepen dat ze erg laat waren (sommige hadden ze ook pas vrijdag, terwijl anderen het al op dinsdag hadden), dus misschien dat hij nog verlaat komt. Dat krijg je met al dat staken. Ik zal in ieder geval het kaartje ook online plaatsen. Hij staat bij mijn foto's. Wat betreft dat rustig drinken met een pauze, nou dat laat Sam echt niet toe. Ik moet af en toe die fles uit haar mond trekken, omdat ik vind dat ze een boertje moet laten. Dat gezicht moet je dan zien. Vind ze echt niet leuk, haha. JIj dus fijn Sinterklaas gevierd met Tim. Leuk dat hij die cadeautjes zo accepteerde. Veel kleintjes vinden alleen het papier leuk, maar Tim dus duidelijk ook de inhoud.

  Kris bedankt voor je kaartje echt superlief. En wat romantisch die sleutelbos. Tja dat wordt dan toch uitbreiden of heel veel kleding weggooien (Sander dan natuurlijk, want tja vrouwen kunnen moeilijk afstand doen van hun kleding) :D

  Manon ook bedankt voor het kaartje. Echt schattig met dat prinsesje. Wanneer heb jij ook alweer het feest gepland?

  Vanmorgen CB hier geweest. We mogen overstappen op Omneo voeding hopelijk dat het helpt. Vanmiddag ga ik nog even naar het inloopspreekuur om haar te laten wegen. Ben erg benieuwd.
   
 11. Mutzie

  Mutzie Fanatiek lid

  30 apr 2009
  1.688
  0
  0
  Aan het werk, dus geen uitgebreide reactie: maar alles goed hier hoor. Weer aan het spuiten en vanaf volgende week weer naar de gyn. Zal dan ook vragen hoe lang ik zo door moet gaan en of er nog andere onderzoeken gedaan gaan worden. Stel die vraag een beetje uit, omdat ik toch bang ben dat ze nog andere dingen tegen gaan komen, maar aan de andere kant weet ik ook wel dat dat alleen maar goed is (als het dus onderzocht is en hopelijk met goede uitslagen).
  Natuurlijk wel even verdrietig geweest (beide) en flink balen. Zeker nu ik mijn kleine mini nichtje zo zie. Zus is gelukkig één en al begrip en erg lief, dus mogen elke dag komen knuffelen zo lang als we willen, haha! (oh wat is ze lief ;))
  Laptop thuis heeft het begeven, dus vandaar niet zulke lange reacties. In baas haar tijd is niet mijn manier van werken....
   
 12. sabrina79

  sabrina79 Fanatiek lid

  10 jun 2009
  2.962
  0
  0
  Leerkracht basisonderwijs
  Zaanstad
  Super..wat knap van Nick dat hij zich al rolt. Als ze het eenmaal doorhebben gaan ze als een speer, haha. Bereid je alvast maar voor op het opstaan, om hem elke keer terug te draaien, haha. Hoe zijn de nachten nu, alweer wat beter geslapen??

  Smits..wat heerlijk dat Tim zo genoten heeft met de Sint. En natuurlijk super verwend is, heel goed, zo hoort het ook, haha. Gaan jullie met de kerst ook nog iets doen qua cadeautjes of alleen gezellig samenzijn??

  Loes..ik hoop dat de nieuwe voeding gaat werken voor Sam. Zo zielig die krampjes, en je kunt er zo weinig aan doen. Is ze goed gegroeid??

  Kris..lekker vrij vandaag, doe je goed. En tja die mannen reageren altijd wat apart toch? En ondertussen gewoon zijn spelletjes meenemen, haha.. Komt helemaal goed schatje. En hoe krijg je in godsnaam hete thee over je kin? Of wil ik dit niet weten? hihi

  Mutz..logisch dat jullie er flink van hebben lopen balen. En natuurlijk is je nichtje prachtig, maar je wilt gewoon zelf ook een kindje. Lijkt mij ook spannend hoor als je voor verdere onderzoeken zou moeten. Dan moet het deze ronde gaan lukken, kunnen we die onderzoeken laten zitten.

  Volgens mij ben ik er zo wel. Vraag me af hoe het met gelukkig en Julesz gaat, die hebben we al een tijdje niet meer gezien.
   
 13. jojo83

  jojo83 Fanatiek lid

  28 jun 2009
  1.980
  0
  0
  Noord-Holland
  Smits wat leuk van Tim zeg hahah Zie hem al helemaal genieten en die pruillip als je zijn cadeautjes weghaalt hahaha!
  Het was trouwens mijn stiefmoeder die zo'n domme opmerking maakte en niet mijn schoonmoeder hahah (voor de verandering hahaha)

  Kris idd wat Sab zegt een echte mannen reactie! Hahaha hij moest het dus gewoon even laten zakken! Volgende week staat je huis vol met zijn troep hahahah!

  Sab Mirza dus ook lekker verwend? Hoe vond hij het?

  Loestig fijn dat je op de omneo mag overstappen! Hoop echt dat het helpt bij Sam ( Wil steeds Sammie typen maar dat vind je denk ik niet grappig) Ben je nog wezen wegen??? Ik mag volgende week woensdag weer ben zo benieuwd!

  Mutz fijn dat je ondanks alles wel lekker van je kleine nichtje kunt genieten. Hoop ook dat ze toch verder gaan kijken, want zo ga je het ook niet lang meer trekken! Dikke knuffel!

  Hier gisteren paniek. Charlie was zo aan het hoesten dat ze er haast in bleef... Ze werd helemaal paars en kreeg amper lucht. Dus ik de huisartsenpost gebeld en moesten gelijk komen. In de auto komt ze helemaal bij en heeft ze weer praatjes voor 10 (letterlijk "dag dag" "aap" en "papa"). Toch longen laten luisteren en klonken gelukkig nog steeds keurig schoon. Blijkt dat haar holtes zo vol met snot zitten dat het snot haar keel in loopt en daardoor verslikt ze zich steeds en blijft ze hoesten. Nu op recept neusdruppels gehad die het echt verhelpen i.p.v. schoonmaken zoals zoutoplossing. Doordat ze geen koorts heeft vecht haar lichaam ook niet tegen die bacillen en dat is de rede dat we al zo lang aan het tobben zijn met haar...
  Nu is het al sinds half 8 hoestvrij en dat zegt echt heeeeel veel!

  Nou ik ga tukken maar wilde het even kwijt!
  Ben vast iedereen vergeten, maar na max 3uur slaap vannacht weet ik het echt even niet meer :D Slaap lekker!
   
 14. sabrina79

  sabrina79 Fanatiek lid

  10 jun 2009
  2.962
  0
  0
  Leerkracht basisonderwijs
  Zaanstad
  Jojo...jezus dat zal schrikken geweest zijn zeg, gedverderrie..Gelukkig dat ze in de auto weer wat rustiger werd, maar eng blijft het wel. Hoop dat ze snel opknapt hoor, heeft nu wel lang genoeg geduurd.
   
 15. jojo83

  jojo83 Fanatiek lid

  28 jun 2009
  1.980
  0
  0
  Noord-Holland
  Ja is niet grappig als je je kind ziet vechten voor lucht! Bah! Maar wel raar dat iets onschuldigs als een verkoudheid voor zulke ademnood kan zorgen! Hoop ook dat het nu eindelijk een keer klaar is!
   
 16. Smits

  Smits Fanatiek lid

  11 jul 2009
  1.284
  0
  0
  zuid-holland
  Zo dat was schrikken Jojo. Bha zulke dingen wil je niet meemaken. Ga genieten van je welverdiende nachtrust. Lijkt me een genot om na al dat gehoest ineens geen kuchje meer te horen. Slaapze
   
 17. Smits

  Smits Fanatiek lid

  11 jul 2009
  1.284
  0
  0
  zuid-holland
  Ik probeer nog een uurtje wakker te blijven. Edwin is net geland vanuit Zwitserland. Niet dat hij lang is geweest, eigenlijk extreem kort, hahaha vannacht om 5.00 uur weg en nu weer terug, maar ben zo benieuwd hoe het was.
   
 18. sabrina79

  sabrina79 Fanatiek lid

  10 jun 2009
  2.962
  0
  0
  Leerkracht basisonderwijs
  Zaanstad
  En Smits, was het gelukt om wakker te blijven??

  Hier alweer om 6 uur op, pff..Snapt Mirza nou nog steeds niet dat ik op dinsdag en woensdag vrij ben en dat hij dan dus kan uitslapen, hahhaaa..Ach zo hebben we wel wat aan de dag zullen we maar zeggen he.. Hij ligt overigens alweer heerlijk te slapen..schurk
   
 19. mevrnathalie

  mevrnathalie Fanatiek lid

  20 mei 2009
  1.494
  0
  0
  Wat een geklets, we zitten dus alweer in deel 3!

  Jojo; wat vervelend dat Charlie dat allemaal 's nachts verwerkt, dan slaapt ze slecht en jullie ook. jeetje wat zouden jullie geschrokken zijn dat zeg van dat gtehoest en dat ze dan ook nog paars word...gelukkig zijn haar longentjes schoon, hopelijk helpen de neusdruppels snel.

  Sab, Mirza snapte er dus ook geen fluit van van al die Sint cadeaus. Keano ook niet hoor, die vond het gekraak van het inpakpapier veeeeeel leuker.

  Mutz kl*te zeg dat je ongi bent geworden....BAH

  Super wat goed dat Nick al rolt zeg....nu is het oplette geblazen;)

  Loes helaas niet echt ervaring met krampjes. Mijn schoonzus had het ook bij haar kleintje, die gebruikte idd ook Infacol. Dat hielp wel wat hoor...

  Hier ook het SINT weekend achter de rug. Keano is super verwend, gelukkig niet alleen maar speelgoed en okk kleren & pyjama's gekregen...hij snapte er werkelijk geen fluit van! Nu op naar de kerst...ook altijd zo gezellig vind ik.

  De kleine van mijn schoonzus is uit de couveuse sinds afgelopen zaterdag, gaat allemaal goed gelukkig.
   
 20. Loestig

  Loestig Bekend lid

  12 mrt 2010
  961
  0
  0
  Bibliothecaris en teamleider
  Eindhoven
  Jojo dat is echt schrikken. Dat je nog rustig bent gebleven en eerst hebt gebeld vind ik echt fantastisch. Ik zou volgens mij hals over kop naar de ehbo rijden of zo. Maar gelukkig is ze nu weer rustig en helpen de druppeltjes blijkbaar al. Hopelijk een betere nacht voor jou afgelopen nacht. Bedankt trouwens voor je kaart enne je mag haar best Sammie noemen hoor. Doen wij hier ook, nu ze zo klein is kan dat nog wel. Straks als ze een grote stoere meid is zal ze het niet meer accepteren denk ik :D

  Naat wat fijn dat het kindje van je schoonzus uit de couveuse is. Is het dan nu ook al mee naar huis gemogen, of moeten ze nog even wachten? Lijkt me altijd een moeilijke tijd. Je wilt zo'n kleintje het liefst de hele dag bij je hebben. Hoe is het verder met je hubbie??

  Ik hou het nu even kort, want Sam moet zo eten. We zijn gisteren nog gaan wegen en ze woog nu 3390 gram :$. Dat is 370 gram erbij in 1 week tijd. Normaal hoeven kinderen blijkbaar maar 80 à 90 gram per week bij te komen. Maar het was niet erg, blijkbaar heeft ze de voedingen nodig, want anders zou ze toch het merendeel terug spuggen. Vannacht weer een rotnacht gehad. Misschien niet zo slim van ons om vlak voor de avond over te stappen op een andere voeding, dan moet zo'n lijfje wel heel erg wennen. Ik had ook een difraxfles gekocht, want de avent flessen zou ze te snel kunnen leegdrinken. Nou die difraxfles was nog veel sneller leeg. Straks nog een keer proberen en anders blijf ik gewoon bij avent, of ik stap over op dr. brown. Ik heb wel het idee dat de voeding nu al een beetje werkt, maar tegen de ochtend heeft ze meestal minder last. Ik kan het denk ik vannacht pas goed zeggen.
  Nou op naar de nieuwe voeding, mevrouw heeft echt geen geduld als ze eenmaal wakker is haha.
   

Deel Deze Pagina