Heffingskorting/aanrechtgeld.

Discussie in 'De lounge' gestart door Humphy, 1 aug 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Wie kan me hiermee helpen?
  Ik kreeg onlangs een brief waarin stond dat de heffingskorting zou worden afgebouwd. Ik balen want dan zou ik aan het werk moeten omdat we dit geld echt nodig zijn. Nu lees ik dit op de site van de belasting:

  Ik voldoe aan die onderste. Ik ben geboren na 31-12-1971 en had op 31-12-2008 een kind dat jonger dan 6 jaar is. Maar ik krijg wel al minder van de belasting.

  En ik kreeg net een brief waarin staat:

  Begrijp ik hieruit dat hun een fout hebben gemaakt met de heffingskorting? Omdat er inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen bij staat. Of is dat iets heel anders? Wie o wie kan me dit vertellen of heeft hier een ervaring mee?
   
 2. Volgens mij is dit een fout van de belastingdienst geweest. Laatst was er iets bij het nieuws dat de belastingdienst met die heffingskortingen een blunder heeft gemaakt en dat er veel foutive brieven de deur zijn uitgegaan daar. Dus denk dat je daar geen zorgen over hoeft te maken. Anders even site van de belastingdienst checken of belastingtelefoon bellen, dan weet je he zeker
   
 3. Nou ja, ik heb niets te veel ontvangen dus terugbetalen hoef ik niet.
  Wat een blunder zeg!
   

Deel Deze Pagina