hoe baby 3wk vermaken?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door moontje2008, 18 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo,

  Ik heb een heerlijk dochtertje van 3 weken die zo tussen haar voedingen twee uur wakker kan zijn... niet tussen elke voeding (godzijdank), maar nu ligt ze dus weer wakker..

  ze huilt niet en kijkt een beetje in het rond.. heb haar nog niet in de box, dat is toch nog erg vroeg? En dan nog, spelen doen ze nog niet echt. Heb wel een mobiel, die vindt ze wel gezellig volgens mij.

  wat doen/deden jullie allemaal in de tijden dat jullie kindje wakker is? hoe vermaak je een baby van 3 weken? Volgens mij was onze eerste een grotere slaapkop..

  bedankt alvast!
   
 2. boefje lag hier vanaf dag 1 geregeld in de box met de mobiel aan knuffels bij hem! vond hij heerlijk

  hij is nu bijna 14 maanden en zit nog steeds graag even in de box
   
 3. Wij hadden ze ook direct in de box, ze vonden het heerlijk. Als je een paar leuke dingetjes hebt, zoals een mobiel boven ze, of iets aan de zijkant van de box hangt, hebben ze al 'plezier' hoor. Ook als ze zo klein zijn. En die van ons hebben tot anderhalf jaar regelmatig nog in de box gezeten, zonder morren want ze wilden het zelf. En wat wij ook hadden, was een wipstoeltje met een paar beertjes erboven, als het maar iets wiebelt, zijn ze al helemaal geconcentreerd..
   
 4. Hier ging meneertje ook meteen de box in hoor. Hij heeft een mobiel boven zich hangen en daar keek hij altijd naar, vond hij prachtig. Nu nog steeds trouwens, dat laat hij nu ook merken door pleziergeluidjes te maken en te lachen naar zijn mobiel.
   
 5. In de box inderdaad en iets later een wipstoeltje met speelboog en nog iets later zo'n activity kleed waar hij op lag in de box of de grond waar allemaal diertjes enzo aan hangen.
  En knuffelen, knuffelen, knuffelen!! :p
   
 6. Lekker knuffelen, kletsen en gewoon rond laten kijken, mobile vond ze hier ook interessant, meer vermaak had ze echt niet nodig.
   
 7. Idem !!
   
 8. Hier ook! Mobile is wel hele tijd favoriet geweest, wat een uitvinding :D
   
 9. Bij 3 weken lag ons mannetje al in de box en in zijn wipstoeltje. Verder veel knuffelen bij mama en papa op de bank. Ik had van mijn voedingskussen een babykussen gemaakt door er een verzorgkussenhoesje om heen te doen, daar heeft hij veel op gelegen, heel gezellig naast mama.
   
 10. Wij krijgen pas morgen een box (EINDELIJK!!!! Ook al ziet mn vriend er het nut niet van in...)
  Maar we legden hem wel een in de wipstoel met van die speeltjes erboven, beetje rond kijken enzo
  En veel op schoot :D
   
 11. Hier ook vanaf dag 1 al in de box.
  Maar is er een reden dat je je kindje wil vermaken???
  Een kindje van 3 weken ligt gewoon nog erg veel om zich heen te kijken en zolang ze niet huilen vermaken ze zich blijkbaar wel. Natuurlijk kan ik begrijpen dat je ze lekker even op schoot wilt en na de voedingen lekker even tegen ze kletst, maar ik heb het idee dat je het erg vind dat ze 2 uren lang alleen maar ligt te liggen. En dat geeft echt niks hoor, waarom zou je ze moeten vermaken, dat kunnen ze ook prima zelf. Er komt straks nog genoeg tijd dat ze al je aandacht opeisen, dus geniet nu nog maar lekker van de rust. Pak een boek, kijk tv of doe iets anders lekker voor jezelf.;)
   
 12. hihi.. er loopt er nog een rond dus rustig aandoen wordt niet wat..

  maar volgens mij vermaakt ze zich inderdaad wel, beetje naar haar handjes kijken en naar de mobiel.. ga toch maar de box eens wat inruimen, misschien vindt ze het wel leuk..
   

Deel Deze Pagina