Hoe lang kan een innestelingsbloeding duren?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door reneewittens, 20 feb 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. reneewittens

  reneewittens Actief lid

  9 dec 2006
  310
  0
  0
  Lerares Nederlands
  Veghel
  Hallo!

  Hier en daar op deze site lees ik over innestelingsbloedingen. Toch heb ik daar een vraag over waar ik niet direct een antwoord op heb kunnen vinden tot nu toe. Eerst even de voorgeschiedenis:

  Op 22 december heb ik een miskraam gehad. Ik was ruim zeven weken zwanger. Verolgens werd ik op 10 januari ongesteld (2,5 week later). Die menstruatie was qua buikpijn vrij heftig, maar duurde wel maar drie dagen. Na die eerste menstruatie zijn mijn vriend en ik weer gaan seksen zonder condooms en 2,5 week later werd ik weer ongesteld. Niet veel buikpijn, maar nu duurde het een dag of vijf.

  Als ik nu achteraf terugreken, zou die tweede keer menstruatie na de miskraam misschien ook wel een innestelingsbloeding geweest kunnen zijn. Vandaar mijn vraag: hoe lang kan zo'n bloeding duren? Mijn temperatuur is al een paar weken wat hoger dan normaal, maar er heeft ook een griepje tussen gezeten. Heb ook al ruim een week af en toe wat krampjes. Toen ik in november zwanger bleek te zijn, had ik veel meer symptomen, maar hier lees ik ook dat het bij veel vrouwe per zwangerschap wisselt. Weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. :( Het liefst zou ik even testen, maar alle winkels zijn hier al sinds zaterdag dicht in verband met carnaval. Dat wordt dus nog even wachten. Misschien wacht ik ook wel gewoon tot mijn vermeende NOD aanstaande maandag.

  Wie kan mij antwoord geven op mijn vraag hoe lang zo'n bloeding kan duren? Alvast bedankt allemaal!

  Liefs, Renée
   
 2. Niet meer actief

  Hoi Rénee,

  Ik moet je eerlijk bekennen dat ik er allemaal ook geen verstand van heb, dus misschien kun je jouw vraag beter aan een deskundige voorleggen. Maar als leek vraag ik me het volgende af: begrijp ik het goed uit jouw verhaal dat je miskraam maar 1 dag geduurd zou hebben?
  Dat wat jij voor ongesteldheid hebt aangezien (10 januari) was misschien wel de daadwerkelijke miskraam, ook vanwege die heftige buikpijn.
  Na 2,5 week al weer ongesteld lijkt me vrij kort en een innestelingsbloeding? Hoe lang duurt je cyclus normaal? Weet je wanneer je jouw eisprong hebt en hoe lang de luteale fase duurt?
  Ik heb er (gelukkig) zelf geen ervaring mee, maar wat ik van een heleboel vrouwen hier begrijp is dat je cyclus na een miskraam behoorlijk ontregeld kan zijn.

  De symptomen kunnen inderdaad per zwangerschap verschillen. Die temp, hoe lang neem je die al? En weet je zeker dat de hogere temp niets te maken heeft met je griep?
  Kijk, het zou theoretisch gezien allemaal wel kunnen, denk ik (maar nogmaals, ik ben geen deskundige). Maar je weet het natuurlijk alleen zeker als je een test doet. Hoe lang zo'n innestelingsbloeding normaal gesproken duurt durf ik je niet te zeggen. Dat is volgens mij ook heel wisselend namelijk. De meeste vrouwen hebben geen innestelingsbloeding, de ander weer een stipje en weer een ander een aantal dagen af en toe wat verlies. Misschien je vraag even voorleggen aan je huisarts of de verloskundige?

  Veel succes ermee!
   
 3. Jollie

  Jollie Fanatiek lid

  5 jun 2006
  1.434
  0
  0
  Ik heb vernomen dat een innestelingsbloeding hooguit 2 dagen kan duren... wat ervan waar is weet ik natuurlijk ook niet.

  Misschien eens zoeken met de zoekfunctie van deze site!?

  Groetjes jollie
   
 4. reneewittens

  reneewittens Actief lid

  9 dec 2006
  310
  0
  0
  Lerares Nederlands
  Veghel
  Hoi Indigo,

  Misschien heb ik het niet helemaal duidelijk omschreven. Op 22 december kreeg ik een miskraam. Toen werd ik op 10 januari weer ongesteld. Die miskraam van 22 december was ook echt de miskraam. Ik heb het vruchtje op kunnen vangen en het is onderzocht in het ziekenhuis. De bloeding 2,5 week later was waarschijnlijk mijn eerste menstruatie óf een laatste opruiming van de miskraam. Vandaar dat het voor mij nu onzeker is. De bloeding die ik weer 2,5 week dáárna kreeg, is voor mij onduidelijk. 'Rekentechnisch' zou het een innesteling geweest kunnen zijn, maar het kan ook een veel te vroege mentruatie geweest zijn omdat mijn lichaam gewoon nog ontregeld was.
  Maar goed, jij begreep het uit mijn verhaal in elk geval niet op deze manier. Als ik het teruglees, is het ook redelijk vaag. Voor mij niet natuurlijk, omdat ik het zelf heb meegemaakt. Toch hartstikke bedankt voor de tijd die je hebt genomen om te reageren. Ik denk dat ik maar gewoon mijn NOD afwacht. Als die laatste bloeding inderdaad gewoon een menstruatie was, heb ik mijn NOD maandag.

  Liefs!
   
 5. Iris

  Iris Fanatiek lid

  7 apr 2006
  2.372
  0
  0
  Receptioniste bij een modebedrijf
  Oostzaan
  Dat testje wat je gaat doen kan nog positief uitslaan vanwege je mk in December.
  Dat hoeft niet, maar kan wel.

  Als hij heel duidelijk is dan zal je wel weer zwanger zijn.

  succes
   
 6. reneewittens

  reneewittens Actief lid

  9 dec 2006
  310
  0
  0
  Lerares Nederlands
  Veghel
  Hoi Irisje,

  Twee weken na de miskraam heb ik bloed moeten laten prikken. Toen zat er al zo goed als geen HCG meer in mijn bloed. Dan kan een test toch niet meer positief uitslaan of wel?
   
 7. Iris

  Iris Fanatiek lid

  7 apr 2006
  2.372
  0
  0
  Receptioniste bij een modebedrijf
  Oostzaan
  Nee dan niet idd.

  Hoop op goed nieuws voor je.
   
 8. Lucky1979

  Lucky1979 Actief lid

  6 nov 2006
  314
  0
  0
  Ik heb twee dagen licht bloed verloren dit was gewoon rood, kwam de hele dag door maar was niet erg veel. Dit was mijn innestelbloeding.

  Succes met testen!
   
 9. Cindy31

  Cindy31 Fanatiek lid

  16 aug 2006
  1.373
  0
  0
  Verkoopster.
  Landgraaf
  Ik heb nu dus een beetje bloed verloren.
  Dus het hoeft niet meteen over te zijn?
   

Deel Deze Pagina