Hoofdpijn na stoppen met pil

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Jorietje, 28 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Ik ben nu een maandje gestopt met de pil, maar ik merk dat ik regelmatig hoofpijn heb. Kan de hoofdpijn een gevolg zijn van het feit dat ik gestopt ben met de pil? Zo ja, wordt dit minder als ik wat langer gestopt ben?

  Groetjes en alvast bedankt voor reacties,

  Jorietje
   
 2. ik ken wel iemand die heel erge hoofdpijn klachten kreeg toen ze aan de pil was, andersom heb ik nog nooit gehoord, zou anders even aan de HH vragen als het aan blijft houden.

  verandering van hormonen kan veel doen
   
 3. hoi hoi,

  ik ben eind december gestopt met de pil en ik heb de hele maand januari hoofdpijn en pijn in mijn onderbuik gehad. volgens de huisarts is dit compleet normaal. je lichaam moet ontwennen. als het over een maandje niet weg is zou ik even langs de huisarts gaan.

  groetjes babs :mrgreen:
   
 4. Ik heb het juist andersom. Geen hoofdpijn meer te bekennen, terwijl ik normaal in de stopweek altijd een paar dagen hofdpijn had.

  Pim
   
 5. Bij mij ook anders om! ik ben een migraine patient, heb het na het stoppen van de pil echt sporadisch!

  groetjes
   
 6. ik kreeg na het stoppen met de pil alle 2 de keren weer meer last van hoofdpijn, en ook weer af en toe last van migraine, vreemd he dat ieder lichaam zooooooooo anders reageert!!
  Gr Carry
   
 7. had mijn vriendin ook!

  ik heb meestal alleen wat hoofdpijn als de :twisted: :twisted: arriveren, met de pil en zonder de pil dus ook
   
 8. ik had ook altijd hoofdpijn in de stopweek.
  ben benieuwd hoe het nu gaat ben maandag met de pil gestopt.
   
 9. carry gefeliciteerd....
  ik zie dat die kleine geboren is!?!?

  groetjes babs
   
 10. Ik heb al een aantal maanden last van hoofdpijn. Een bepaalde druk tussen mijn wenkbrauwen, voorhoofd en slapen (toen slikte ik de pil). Toen ik net gestopt was met de pil verdween mijn hoofdpijn spontaan. Helaas heb ik nu al 3 weken weer constante druk in mijn hoofd. Morgen moet ik naar de huisarts. Dit kan echt niet normaal zijn. Ben bijna 3 maanden gestopt met de pil.

  Liefs
   
 11. Ik heb normaal gesproken bijna nooit hoofdpijn maar sinds ik eind maart gestopt ben met de pil heb ik ontzettende hoofdpijn.
   
 12. Halloo
  Ik heb ook ineens last van hoofdpijn sinds ik gestopt ben met de pil ....dacht dat het te maken had met een soort griep. Had vroeger nooit hoofdpijn! Dus ja heel herkenbaar!

  groetjes Lucia 26
   

Deel Deze Pagina