Lotgenoten: donker,bruin bloed na ei

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Elizabett, 6 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Elizabett

  Elizabett Lid

  6 feb 2011
  34
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo dames,

  wie heeft er nou ook last van? Vergelijkbaar, herkenbaar?

  Een paar dagen na ei duidelijk slijmerig licht bruin afscheiding. Dan op de dag van (uitgerekende) innestelling 2 druppels rode bloed daarna verder met licht bruin afscheiding. Dit zie ik als iets dat normaal kan zijn.

  Maar afscheiding wordt steeds donkerder,zelfs zwart. In het begin niet echt veel, later is tampon inbrengen wel verstandig. Bloed is nog steeds donker niet echt rood te noemen. Er komen hele kleine zwarte stipjes later ook sliertjes mee. Bijverschijnselen zijn: gevoelige borsten, hoodpijn (wat ik nooit heb!),krop in mijn keel, niet te stillen dorst.

  Sinds gisteren middag en vanmorgen zijn alle bijverschijnsellen weggevallen. Mijn bloedverlies is goed rood van kleur. Vanmorgen(zondag) ongi krampen wat bij mij duidt op al gaande ogi(normaalgesproken dan). In de middag weg is die rare ongi gevoel en steekjes en krampjes, wel bloedverlies.

  Dinsdag zou ik ongi moeten worden dan kan ik al testen. Nou dat gaat dus niets worden dat lees je hierboven.

  Dit is trouwens pas poging nr. 2
  Ik ben 30+, mijn man is 40+
  Sinds januari 2010 voor het laatst pil geslikt.

  Wie heeft ook zoiets meegemaakt?

  Groetjes Elizabett:)
   
 2. wendy1977

  wendy1977 Bekend lid

  30 dec 2010
  590
  0
  0
  verpleegkundige
  brabant
  hai elizabett
  ik heb alleen net voor ik moet menstrueren een dag of 2 bruine afscheiding..
   
 3. september08

  september08 Fanatiek lid

  20 okt 2008
  3.311
  0
  36
  Ik heb het bij mijn eerste zwangerschap ook gehad. was de 4e ronde zwanger en elke keer een paar dgn na mijn ei bruine afscheiding. Je baarmoeder maakt alles schoon zei de vk mij toendertijd!
   
 4. Elizabett

  Elizabett Lid

  6 feb 2011
  34
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo,

  het is vandaag donderdag. Normaalgesproken zou ik al lang ongi moeten zijn. Maar het is zo raar verlopen...alle bloedingen zijn gestopt nog voor mijn NOD. Zou het kunnen dat het meer was dat innestellingsbloed?

  Ik ben dus niet ongi geworden dinsdag maar alle die rare bloedingen ervoor? Dus denk ik dat het niets is geworden. Ik heb ook niet getest, ik voel ook verder helemaal niets.

  Ik denk dat we voor ronde drie gaan.
   
 5. Rose1982

  Rose1982 Niet meer actief

  vorige ronde ook net een week na ei 8dpo tot aan me nod bruin/rose verlies z'n 6 dagen en daarna zette het goed door :(
  Nu deze maand weer precies hetzelfde ook weer 8dpo rosebruin verlies ik heb zaterdag me Nod dus zal dan ook wel weerdoorzetten. pff maar waarom een week voor me Nod al dat rose/bruin verlies :(
   
 6. CherryAyden

  CherryAyden Niet meer actief

  Als je bloed helder rood is is dat meestal geen goed teken. Maar het is wel raar dat je bloedverlies hebt gehad vlak na je ei en ruim voor je menstruatie. Je zou ook best nu al kunnen testen hoor, wellicht dat er heel misschien al iets te zien is?
   
 7. september08

  september08 Fanatiek lid

  20 okt 2008
  3.311
  0
  36
  Ik zou ook testen op, normaal je nod.
  Kan ook zijn dat je cyclus van slag is, dat hoop ik niet voor je...
  Erg vervelend... Succes!
   
 8. Elizabett

  Elizabett Lid

  6 feb 2011
  34
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo allemaal,

  ik lees vaak veel over vrouwen die al vroeg een zwangeschapstest doen die vaak ook positief is en een paar dagen later worden ze ongi en verliezen ze het vruchtje maar ze voelen daarna dagen nog van alles... ze zijn enorm teleurgesteld in hun eigen lichaam ezv.

  Ik heb eigenlijk gedacht dat ik dit allemaal niet wil. Het is emotioneel erg zwaar,teleurstellend en deprimerend. Daarom denk ik dat ik een test ga doen als alles loopt zoals ik denk dat het zou moeten, dus geen rare bloedingen die te onduidelijk zijn, kwaaltjes die ineens verdwijnen. Ik probeer alles nuchter te bekijken en afwachten, me niet gek laten maken door mijn eigen lichaam. En let`s face it, we zijn nog maar net begonnen.

  Dus zonder test zijn we al begonnen aan de ronde drie!

  Mijn zusje is trouwens afgelopen donderdag bevallen van een gezonde dochter. Ze heeft er nu twee.
  Mijn broer heeft ook twee dochters.
  Je begrijpt het. De druk op mij wordt steeds groter ook al zegt mijn familie verder nog weinig over ons kinderloze bestaan. De broer van mijn man begint zich wel af te vragen wanneer hij eens een keer oom gaat worden. Dus.

  groetjes Elizabett
   

Deel Deze Pagina