Mooie tekst om iemand sterkte te wensen?

Discussie in 'De lounge' gestart door Senais, 23 dec 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Senais

  Senais Fanatiek lid

  27 jul 2008
  3.089
  0
  0
  Hallo allemaal,

  Ik ga straks naar mijn beste vriendinnetje toe. Zij is helaas depressief maar net weer begonnen met haar medicijnen. Voor diegene onder ons die weten wat een depressie echt inhoudt en ook wat weten van de medicijnen, jullie weten dus dat het de eerste weken nog 10 maal erger wordt voor de medicijnen hun werk gaan doen. Ik vind dit zo ontzettend naar voor haar. Ik wil haar graag een mooie kaart geven met een mooie en sterkte tekst erop.

  Ik heb dit al eerder gedaan maar weet nu geen mooie teksten meer...ben een beetje leeg wb teksten. Kan iemand mij helpen?

  Alvast heel erg bedankt!!
   
 2. kirst78

  kirst78 Fanatiek lid

  15 nov 2007
  4.760
  0
  0
  Je hebt van die boekjes van Happinez waar mooie korte teksten in staan, misschien is dat iets? Misschien dat je dat ook kan googlen? Sterkte en succes en hopelijk worden de kerstdagen toch nog een beetje fijn!
   
 3. Femsiejj

  Femsiejj Niet meer actief

  kijk hier eens op Gedachten-gedichten.nl | Sterkte & Bemoediging
  staan ook altijd hele mooie teksten op!
  Weet hoe het voelt voor haar. Zal een hel zijn waarschijnlijk maar ze gaat zich echt iets beter voelen over een tijdje. Helaas werken ze niet meteen die medicijnen maar gelukkig zijn ze er wel! Lief van je dat je haar zo steunt, ze zal het nu misschien niet helemaal kunnen voelen maar kan er later fijn op terugkijken
   
 4. Senais

  Senais Fanatiek lid

  27 jul 2008
  3.089
  0
  0
  Thnx, ik heb er hier 1 gevonden. Een engelstalige op pagina 2! Ze heeft dit al vele jaren en ze was gestopt met de medicatie. Maar dat werkte dus toch niet dus ze is opnieuw begonnen...en ik ben supertrots op haar dat ze die stap gezet heeft. Ik ga nu lekker naar haar toe :) Bedankt voor het meedenken!
   

Deel Deze Pagina