Overtijd en klachten !!

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door qqqqq, 12 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Haaaaaaaaai,

  Ik ben nu 2 dagen overtijd... op de dag dat ik duivels zou krijgen heb ik getest negatief.. nu 2 dagen later nog steeds niks te zien of te merken dat de duivels onderweg zijn.

  Wel last van afscheiding... wit/gelig. Me buik rommelt.. een soort vol gevoel borsten doen zeer... Ga morgen nog eens testen en als die negatief is dan maar afwachten wanneer de duivels komen...

  Wie heeft dit nog meer!!!

  Groetjes aan iedereen
   
 2. hey, ik ben al meer dan een week overtijd! Moet veel plassen, voel me raar en heb al twee keer enkele druppeltjes bloed verloren! Ik heb gisteren getest en die bleek negatief! Ik weet dus ook niet meer wat ik moet denken! Leuk dat we al met twee zijn die dit op hetzelfde moment moeten meemaken!!
  Groetjes
  Bianca
   
 3. Ik ben al 13 dagen overtijd en test negatief. Heb wel bruinverlies gehad vorig weekend, maar verder niks. Ben pas net met de pil gestopt, dus begrijpelijk dat t allemaal niet zo snel op gang komt, maar wel erg irritant. Ik weet nu dus niks!!!
   
 4. Ja dit is bij mij al de 4e maand zonder pil... elke keer netjes ingelopen met de dagen van mijn cyclus... nu loop ik uit

  maar gelukkig ben ik niet allees en jij bianca, hoeveel maanden ben jij al bezig.

  Groetjes
   

Deel Deze Pagina