peutergym of muziek op schoot, (omgeving) den Haag

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door Sas26, 13 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi meiden,

  onze dochter is in januari 2 geworden en ze is dol op zingen, dansen, rennen en springen. Nu ben ik eens op zoek naar een leuk adres voor peutergym of muziek op schoot. iemand tips? Liefst in Den Haag of omgeving Den Haag (kant van Rijswijk/Wateringen?Monster ed is goed te doen voor ons.

  Ik kwam zelf deze tegen: www.bernasport.nl in poeldijk, op dinsdag peutergym iemand ervaring?  groetjes!
   
 2. geen ervaring daar maar ik weet wel dat bij de sportclubs hier je de eerste 2 lessen gratis mag deelnemen. gewoon een x gaan en kijken wat je ervan vind.
   
 3. Bij het Koorenhuis (www.koorenhuis.nl) hebben ze Peuterdans en Muziekspeeltuin voor peuters. Is vanaf 2,5 jaar.

  Verder zou je nog even kunnen kijken op www.voorwelzijn.nl. Hier staan voor een aantal wijken in Den Haag activiteiten voor bijv. peuters op.

  Succes!
   
 4. centrum sterrenkind in de prins hendrikstraat
   
 5. Ja ik gym bij bernasport op dinsdag in poeldijk, kom zelf uit wateringen. De gym is in een gymzaal van een school. Berna. Zet diverse speeltoestellen klaar waar de kinderen zelf hun gang op kunnen gaan. De kindjes kunnen dus zelf bepalen wat ze willen doen. Het laatste kwartier gaan de kindjes ren spelketjes doen en liedjes zingen in een kring. Mijn dochter vind het heel erg leuk
   
 6. Trouwens, berna geeft vanaf een maart ook woensdag en dond er dag gym. Een les kost maar drie euro dus kon het gewoon eens proberen zou ik zeggen
   
 7. Wij hebben leuke ervaringen met de peutergym van www.voorwelzijn.nl Het is dansen, gym en muziek maken en zingen.
  Een leuke bijkomstigheid is dat het niet zo duur is...
   
 8. Ook the little gym als tip gehad. Lijkt me wel wat, maar ben hoogzwanger dus weet niet of het nu zo handig is ;)
   
 9. Ik ben nu ook hoogzwanger dus ik moet ook nog even wachten.;)
   
 10. Haha leuk zeg, ik zie het nu staan idd. Ik ben wel überwalvis met 40 wkn! OT: waarom word je ingeleid als ik mag nieuwsgieren?
   
 11. Je mag het altijd vragen.
  De bevalling van m'n eerste zoontje was heel erg zwaar en vermoeiend o.a. door zijn grootte. Uiteindelijk is hij met de vacuumpomp gehaald en daarna overgebracht naar kinderafdeling omdat hij hoge koorts kreeg. Ze hebben later toegegeven dat ze te lang gewacht hebben om een KS uit te voeren.
  Dit kindje is ook alweer een flinkerd en daarom willen ze dit keer geen risico meer lopen. Vandaar dat ze me gaan inleiden met 38 weken. Dit kan veranderen naar KS als de kleine in de afgelopen weken nog harder gegroeid is. Dat gaan we volgende week bekijken met echo.
   
 12. Thanks meiden voor de tips! Sidmidck, misschien zie ik je dan wel eens bij Berna!
   
 13. Ik ga met Finn naar muziek op schoot en dat wordt op zaterdag in Centrum Sterrekind gegeven. Finn vind het helemaal geweldig, en wij dus ook :) Hier de website: Centrum Sterrenkind - MUZIEK OP SCHOOT
   
 14. Little Gym is wel heel duur. Heb een keer gebeld met ze, omdat het mij ook wel leuk leek en het redelijk bij ons in de buurt is, maar was echt 300 euro voor 20 lessen (ofzo). Vond ik persoonlijk te duur (ook omdat het bij ons dan x2 is natuurlijk...;-)).
   
 15. www.koffienekind.nl hebben ze muziekles.

  @ sas.. hou er wel rekening mee dat Berna geen les geeft in schoolvakanties anders sta je daar straks voor niks
   
 16. Hoi Margit, ben een keer naar een proeflesje geweest met Finn. Wat een drama zeg! Het is onwijs amerikaans opgezet en er worden zoveel oefeningen in een klein uurtje gepropt dat jij en je kind staan te tollen aan het einde van de les. Ik weet zeker dat sommige ouders en kinderen het geweldig vinden maar ik vond het echt een drama, ging echt chaggereinig naar buiten na de les ;).
   

Deel Deze Pagina