's Nachts pijn in billen en benen...

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Suzanne75, 15 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hebben daar meer mensen last van? Ik heb 's nachts na een bepaalde tijd liggen pijn in mijn billen/heup en dat trekt dan door naar mijn knie. Heel vervelend. Ik lig de hele nacht van links naar rechts te draaien maar het gaat gewoon niet weg. Het trekt wel weg als ik op mijn rug lig maar ja dat gaat helaas niet meer, dan word ik licht in mijn hoofd.

  Vroeg me dus af of meer mensen deze klachten hebben?
   
 2. heb dat wel gehad. Ik sliep met een heel assortiment aan kussens enz in bed om maar comfortabel te liggen. Als ik op mn rug lag een kussen onder mn knieen zodat ik ontspannen lag en op mn zij heel dat voedingskussen tussen mn benen gepropt. Hhaha ja die laatste 2 maanden waren echt gezellig in bed met die muur ertussen :-D
   
 3. Over gezellig gesproken... Mijn man slaapt dus sinds een paar weekjes (tijdelijk...) op de logeerkamer want we houden elkaar dus wakker met mijn gewoel in bed. Hij doet geen oog dicht daardoor.
   
 4. hih ja das idd wel t toppunt van gezelligheid :-D Komt vanzelf weer goed !
   
 5. ik heb dat nu al,en dat heeft te maken met het bekken!Ik loop er voor bij fysio,en die helpen mij met oefeningen!Kan met bekken instabiliteit te maken hebben.Mocht je echt veel last hebben,ga dan even langs de dokter!

  succes
   
 6. Ik heb het al bij de verloskundige aangegeven. Heb er in het begin van de zwangerschap ook al last van gehad. De vk zegt dat hoort gewoon bij de zwangerschap. Heb trouwens ook met lopen vaak moeite. Dan lijkt het wel alsof er een spier blokkeert in mijn bovenbeen. Zal wel allemaal met de druk te maken hebben die nu op het bekken zit.
   
 7. ik heb vaak ineens dat ik door de benen zak!Idd net of er een zenuw klem zit!Mij is uitgelegd dat mijn bekken gedraaid zit.Daardoor krijg ik last van me kont(het zitbotje)en trekt het door naar de benen!klinkt wel hetzelfde!

  maar omdat jij al zover bent,misschien komt het ook omdat het kindje steeds lager gaat liggen,en je daardoor die pijn krijgt!
   
 8. Ja maar in het begin had ik het ook. Ik heb trouwens een been een heel klein beetje korter waardoor mijn bekken ook niet staat zoals het staan moet. Heb ik nog niet zo bij stilgestaan dat dat er ook mee te maken kan hebben inderdaad. Een zenuw klem ja, dat zei de vk ook al.
   
 9. Ja hoor, hier ook helemaal bekend.
  Als het te erg wordt kan je er een paracetamol tegen aan gooien.
  Liek.
   
 10. Hier nog een. Ik weet ook niet meer hoe ik moet liggen in bed, zelfs met al die kussens. Manlief wordt ook gek van mijn gedraai in bed.
  Nog een paar weekjes en hoop dat ik dan wel weer mijn draai vind in bed.
   
 11. Ja ben niet zo van de pilletjes dus dan moet het al niet meer te harden zijn wil ik iets pakken. Maar dat zou een optie zijn ja.

  Ja ik lig ook met een voedingskussen in bed al sinds het begin maar dat helpt dus ook niet altijd helaas.
   
 12. helemaal herkenbaar! voor míj ligt mijn linker zij het lekkerste en doen mijn bekken en heupen het minste pijn, maar mijn uk is het niet eens met die houding, die blijft dan schoppen en slaap ik dus nog niet :?
  ik draai en woel ook de hele nacht. nog eeeeeeeffffjes..... ;)
   
 13. Yep! Ook hier pijn. Is eigenlijk begonnen precies zo'n beetje aan het begin van het derde trimester, dus dat klopt ook wel met wat ze zeggen over het kwaaltjestrimester....
  Een voedingskussen ligt op zich wel redelijk lekker, maar dan is omdraaien weer echt een ramp. Nu heb ik dus een gewoon kussen tussen mijn benen en dat gaat wel. Maar het blijft de tweede helft van de nacht draaien, draaien en nog eens draaien... Alleen nog maar links en rechts inderdaad, want buikligging werkt natuurlijk niet meer en op mijn rug word ik net als iemand anders al zei, licht in mijn hoofd, soort flauwvalgevoel.
  Hmmmm het is gewoon niet anders vrees ik!
   
 14. Ja omdraaien met een voedingskussen is inderdaad een ramp. Maar ik vind het op zich wel fijn liggen, mijn buik steunt erop. Als ik me dan moet omdraaien, dan duw ik de achterkant zo dicht mogelijk in mijn rug en rol er zo overheen. Wel lachen, mijn man stond doodsangsten uit, hij zegt het ziet eruit alsof een walrus op je af komt rollen! hahahaha
   
 15. :lol: Haha! Ja zo voelt het af en toe ook wel op het laatst he? Sterkte in ieder geval!
   

Deel Deze Pagina