Trouwdag vieren

Discussie in 'De lounge' gestart door Babyengel, 2 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. As zondag ben ik alweer 4 jaar getrouwd met mijn lieftallige echtgenoot :)P) en wil eigenlijk wat leuks doen samen, heb alleen geen idee wat.
  We waren eerst van plan om bij een sterrenrestaurant te eten, maar ik ben nogal gauw misselijk, dus dat is geen topidee meer. Daarnaast is het ook 1e paasdag dus niet alles zal open zijn denk ik.

  Hoe vieren jullie je trouwdag? Nog leuke ideetjes, geschikt voor zwangeren :p
   
 2. Jel

  Jel Niet meer actief

  Wij gaan vaak een weekendje weg met z'n tweetjes dan. Maar als er kids zijn is dat niet zo handig. En dan gaan we in dat weekend dus 2 of 3x uit eten. Maar met misselijkheid idd lastig.
   
 3. poppedopje

  poppedopje Fanatiek lid

  29 mrt 2010
  2.389
  0
  0
  NULL
  Vlak aan zee
  Ik heb al 2 trouwdagen gewoon op de bank door gebracht, beide keren was ik zwanger (en we zijn dit jaar 3 jaar getrouwd... dus eigenlijk heb ik ál mijn trouwdagen op de bank doorgebracht, behalve de dag waarop ik echt getrouwd ben ;))

  Geen tips dus, behalve; als jij geen puf hebt, of het qua misselijkheid niet handig is, zou ik het gewoon lekker thuis 'vieren'.
  Je haalt het de volgende keer wel weer in, toch?

  Wij hebben al afgesproken dat we dit jaar, dan ben ik dus 3 jaar getrouwd en voor de eerste keer niet zwanger, we een weekend weg gaan met z'n tweetjes, kindjes naar opa en oma en dan vieren we het heeeeel uitgebreid ;)
   
 4. mroos

  mroos Niet meer actief

  Dit jaar waren we 3 jaar getrouwd, dat was op een maandag en het weekendje ervoor was gepland met schoonfamilie, anders hadden we toen wat gedaan.

  Iig hebben we op de dag zelf eerst de kids naar bed gedaan, toen heb ik het hoofdgerecht gemaakt en hij het nagerecht, daarna filmpje gekeken en elkaar een kleinigheidje gegeven. Was een heerlijk dagje:).
   

Deel Deze Pagina