Twee keer ongesteld in 1 maand

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Kimmy83, 6 nov 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kimmy83

  Kimmy83 Lid

  27 jun 2007
  92
  0
  0
  Ik ben nu in de maand oktober twee keer ongesteld geworden. De eerste keer de 11de oktober en de tweede keer de 29ste oktober. De laatste wel heel licht, maar teveel voor een innestelingsbloeding. Mijn vraag is eigenlijk welke cyclus moet ik nu gaan aanhouden. Deze was maar 18 dagen, wel erg kort lijkt me.

  Wie heeft dit ook gehad?

  Thanks alvast!
   
 2. irryproppy

  21 dec 2006
  42
  0
  0
  Hallo Kimmy

  Denk dat je de eerst aan moet houden als je echte menstruatie.
  denk dat je een tussenbloeding gehad hebt.
  Is je cyclus heel onregelmatig,of is dit de eerste keer?

  Of het een innestelingsbloeding is,ligt aan hoeveel lichte bloed je verloren hebt,(meestal is dit maar een paar druppels).
   
 3. Sterretje08

  Sterretje08 Fanatiek lid

  18 mei 2008
  3.850
  0
  0
  Ben je net gestopt met de pil?

  Een vriendin van mij heeft toen ze stopte met de pil ook eerst 2 korte cylcussen gehad, ik geloof iets van 16 dagen en daarna 20, daarna is haar cyclus gewoon netjes rond de 28 dagen geworden

  Dus bij haar was het duidelijk de overgang van het stoppen met de pil en een echte ongi, misschien bij jou ook ontpillen?
   
 4. Kimmy83

  Kimmy83 Lid

  27 jun 2007
  92
  0
  0
  Ik ben afgelopen maand gestopt met de pil (begin oktober). Ik vroeg het eigenlijk omdat ik de vorige keer meteen zwanger ben geraakt nadat ik gestopt ben met de pil en het dus eigenlijk helemaal niet herkende.

  Het waren wel wat meer dan een paar druppeltjes bloed dus waarschijnlijk gewoon een menstruatie ipv een innestelingsbloeding.

  Nu rommelt het allemaal al weer in mijn buik, hoop toch niet weer ongesteld te gaan worden. Wat is het toch heerlijk om gewoon tijdens je zwangerschap 9 maanden niet ongesteld te zijn.

  Bedankt voor jullie reactie's. Ik ga gewoon mijn oude cyclus van 28 dagen aanhouden en we zien wel!
   

Deel Deze Pagina