Uitslag rondom de mond!

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Annemiek25, 15 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Mijn dochter heeft een rode uitslag rondom haar mondje en een beetje op haar kin. Als ik er vaseline op doe en ze heeft de nacht geslapen is het iets minder en beetje ingedroogd maar zodra de dag weer begint, wordt het weer hartstikke rood en geirriteerd. Wat zou dit kunnen zijn?
   
 2. Fleur heeft het ook de laatse weken. Hier denk ik een vorm van exceem omdat ze een beetje veel kwijlt momenteel (tandjes/kiesjes) en dat gaat dan lekker werken tussen haar mond en de speen snachts. Wij smeren ook erg veel en zorgen ervoor dat ze het grootste gedeelte van de nacht geen speen in heeft. Qua cremepje kan ik cetamacrogol/vaseline aanraden van de apotheek en dan de iets minder vette versie. Bepanthen is ook fijn.

  Succes en als je het niet vertrouwd even langs de HA.

  M.
   
 3. Onze kleine meid heeft momenteel spruw, en dat zit ook onder andere in haar mond hoekjes. (maar ook op haar tongetje en de binnen kant van haar wangetjes).

  Maar goed ons kleinetje is 3 weken en die van jou al een stukje ouder dus wellicht is het bij jou iets heel anders.

  Succes ermee iniedergeval en hopelijk is het snel over!
   
 4. mijn dochter heb dat ook gehad dit kwam door het kwijlen of door dat ze met haar handen in de mond zat en alles onder smeerder bij haar mond met zever
   
 5. Onze dochter heeft het ook.
  Ws door het "flieberen" met de handjes in de mond. Tandjes komen er ook aan en daardoor kwijlt ze ook flink. De huid raakt er flink door ge-irriteerd.
  We smeren Bepanthen en dat werkt bij haar heel goed.
   
 6. Amy heeft daar nu ook last van.
  Komt denk ik idd door het kwijlen, ze zit met van alles in haar mond en daardoor kwijlt ze echt heel heel veel.

  Heb er nog niks op gesmeerd, maar kan wel bepanthen gebruiken dat werkte ook goed onder haar kinnetje/nekje.
  Geloof niet dat ze last van heeft.
   
 7. Hier ook last van. Wij denk ook dat het komt door het kwijlen (tandjes) en dan de speen. Dus als hij wakker is proberen we het zoveel mogelijk droog te houden en zodra hij gaat slapen goed insmeren en dan is het wel wat minder. Maar ik denk dat we er voorlopig nog wel mee bezig blijven ivm tanden. Hier smeren we met sudocreme.
   

Deel Deze Pagina