verlengstuk autogordel

Discussie in 'Verzorging' gestart door robentes, 13 feb 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Onze autogordel is te kort voor de MaxiCosi. Voorin kan hij niet, want daar zit een Airbag die niet uitgeschakeld kan worden. Nu heb ik gehoord van een verlengstuk van de autogordel. We hebben er een gevonden bij Otomax, maar deze past niet!
  Weet iemand waar we dit kunnen kopen?! We willen zo graag met ons mannetje in de auto weg!

  Groetjes, Tessa
   
 2. Let wel dat je die gordelverlenger niet er in mag hebben zitten als je auto voor de APK gaat en dat het van de poltie niet gebruikt mag worden. Je kan het beste gewoon bij de dealer van jou automerk een langere gordel bestellen
   
 3. gordelverlengers zijn niet toegestaan, kan je evt. ook problemen mee krijgen met de verzekering als er wat gebeurd (hopen van niet natuurlijk)
  kan je de airbag ook nier bij de dealer laten uitschakelen? (wij hadden
  het zelfde probleem nl en bij de dailer is hij uitgeschakeld koste wel geld en moesten papieren onderteken dat we zelf de verantwoording namen
   
 4. Okee, dat wist ik niet! Goed te horen dat het dus niet toegestaan is, we gaan nu informeren naar een langere gordel bij de dealer.
  Bedankt voor de informatie!
   

Deel Deze Pagina