Voorvocht

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Jaz, 29 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo,
  13 maart werd ik ongesteld, 17 maart was de laatste dag. ik heb een regelmatige cyclus van 28 dagen.
  De 20e heb ik wat liggen knuffelen met mijn vriend. Op een gegeven moment is hij een aantal keren met zijn penis tussen mijn schaamlippen gegaan en bijna naar binnen gekomen. Daarna heeft hij me gevingerd. Hij was toen nog niet klaargekomen maar volgens mij is er wel wat voorvocht vrijgekomen.

  nu is mijn vraag, is het mogelijk dat ik zwanger ben aangezien ik nog maar net ongesteld geweest was én hij niet helemaal naar binnen is geweest.
  Ik ben er een beetje bang voor omdat ik wat last heb van pijnlijke borsten, een gespannen gevoel in mijn onderbuik en een veranderde kleur van urine. Kan dit alles ook komen doordat ik gewoon weer ongesteld moet worden of is er meer aan de hand?

  groeten, Jazzebel
   
 2. kan, maar waarschijnlijk niet. Waarschijnlijker is nu je vruchtbare periode. Dus zou de komende dagen extra opletten met seks. (als je niet zwanger wil worden)
   
 3. Kans is erg klein aangezien je eisprong toen hoogstwaarschijnlijk nog niet in aantocht was. Even afwachten.
   
 4. Theoretisch kan het, maar ik acht de kans heeeeeeeeeel heeeeeeel klein, aangezien je idd nog maar op dag 7 van je cyclus zat en dan ook nog eens enkel te maken hebt gehad met voorvocht (en dan ook nog zonder echte penetratie).
   
 5. Oke,
  Jullie hebben me weer een beetje gerustgesteld.
  Ik wacht gewoon maar rustig af tot ik weer ongesteld moet worden. :)
   
 6. Je kan het natuurlijk ook gewoon veilig doen.. :)
   
 7. Dat is zeker waar.
  Alleen was het niet de bedoeling dat het zo ver kwam, laat staan om seks te hebben dus daarom zijn we toch optijd gestopt.
   
 8. Je weet dat je nodeloos risico neemt hè? Ook als het 'niet de bedoeling is om seks te hebben'. Ga aan de pil, koop condooms en sla desnoods een vooraadje morning after pillen in. Je bent een slimme meid als je je weg naar een zwangerschapsforum weet te vinden om je daar gerust te laten stellen, maar je bent pas écht een slimmerik als je je verantwoordelijkheid neemt en er alles aan doet om niet zwanger te worden als dit niet de bedoeling is..
   
 9. Nooit biologie gehad op school? Anders had je die vraag niet gesteld namelijk..... En we leven nu toch wel in een tijdperk waarin er veel manieren zijn om te voorkomen dat je zwanger word....
   

Deel Deze Pagina