vreemde trillingen in buik

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Anitaaaxxx, 18 aug 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi Hoi!

  Ik heb sinds vandaag (al heel de morgen) dat er om het uur heel veel trillingen op een bepaalde plaats in mijn buik zijn. Het lijkt wel een grote spier (net als bij je oog bijvoorbeeld) die dan heel hard gaat trillen of de baby die heeeeel hard trappelt. Hebben jullie dit ook gehad/herkennen jullie dit? Ik heb de baby nog helemaal niet gevoelt dus weet ook niet of dat dit het is zeg maar.

  Nou misschien kunnen jullie mij helpen :D
   
 2. hey daar! :)

  Ik herken het zelf niet maar het zou natuurlijk heel goed moelijk zijn dat het je kindje is geweest, iedereen voelt het natuurlijk anders.
  En als je je kindje nog niet hebt gevoeld weet je natuurlijk ook nog niet zo goed wat je denkt te moeten voelen.
  Bij mij begon het met hele zachtjes duwtjes, haha tis toch maar apart allemaal :D

  Geniet ervan, het gaat zo snel...

  Groetjes
   
 3. Haha, hier was het bij Ties precies hetzelfde!
  Net wat je zegt, zoals die trillende spier bij je oog, maar dan in je buik!
  Da's zeker weten je baby!
   
 4. ik heb die trillingen soms in m'n rug op 1 bepaalde plek. Lijkt inderdaad net een spier die een beetje van slag is.
   
 5. Zo voelde het bij mij in het begin ook! Dus ik denk dat dit de baby is. Leuk! Vanaf nu wordt het steeds duidelijker, maar schrik niet als je misschien een dag of een paar dagen wat minder voelt. Dat kan in het begin nog, omdat je kindje nog alle ruimte heeft om weg te kruipen op een plek waar je het niet voelt.
   
 6. zo voelde het hier ook. idd net als een trilling in je oog. maar dan in je buik klopt helemaal! dat is echt je baby. missschien als je een warme hand hebt moet je die op je buik leggen misschien voel je het dan weer
   
 7. Oh wat cool!

  Eindelijk heb ik dan echt de baby gevoelt! Iedereen had dat namelijk al in mijn omgeving behalve ik omdat mijn placenta voorligt. Maar super gaaf dat jullie dezelfde ervaring hebben ! Gelijk even noteren dan deze datum :D:D Leuk! helemaal blij!
   
 8. Zo voelde het bij mij ook in het begin, soms nu nog af en toe hahaha
  Lijkt af en toe wel een zenuw die ff aan het springen is hahaha
   
 9. Ja inderdaad een zenuw die niet helemaal spoort haha.

  Maar ik voel het niet door mijn hele buik. Op dit moment alleen aan de linkerkant. Klopt dat ook dan?
   
 10. Ik heb het alleen net onder mijn borst, bij mijn ribben....ook op 1 plek :)
   
 11. Ja hoor, heb ik ook gehad, wist ok niet wat het was en ik had de vlos gebeld. Die zei gewoon dat het komt omdat je huid aan het oprekken is. Dus no worries! hoort erbij!
   
 12. nou ik heb vandaag heel de dag geen trillingen gevoeld.... wel een mooie echo overigens vandaag gemaakt :D alles bewoog goed! Maar goed ik zit dus echt de heeeeeeeele dag al te wachten tot ik weer wat ga voelen. Zou het zo leuk vinden !:p Duurt alleen zo mega lang...
   
 13. In het begin voel je je kindje nog niet overal tegelijk... waar je hm-haar voelt ligt maar net aan hoe hij-zij ligt. Ze hebben met 19 wk nog plek zat dus kan eigenlijk nog overal zijn.
   

Deel Deze Pagina