Waar kolven in Amsterdam?

Discussie in 'Borstvoeding' gestart door bunchy, 7 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Who knows? Ivm dagje weg..
   
 2. Bij horeca gelegenheden krijg je vaak wel een ruimte aangeboden als je aangeeft te willen kolven.
  Je zou kunnen kijken bij een hotel.....misschien stellen ze even een kamer beschikbaar.

  Wanneer ik ergens met de auto heen ging heb ik ook wel vaker in de auto in een parkeergarage gekolfd. Gewoon even rekening houden met je kleding en eventueel een grote omslagdoek meenemen zodat je volledig bedekt zit.

  heb verder ook wel eens gehoord dat mensen in een kleedhokje in een winkel kolven, bijvoorbeeld van een groter warenhuis zoals bijenkorf....
   
 3. Waar ga je heen? Gewoon op stap, shoppen, rondneuzen?

  Als je nog naar een "attractie" gaat maak je misschien meer kans, zoals een theater, museum, grotere winkel oid.

  Kolf je normaal electrisch? Wil je de melk bewaren? Als je van beide af kunt zien maak je het jezelf wel makkelijker: handkolfje op de wc is dan ineens een optie.

  Ik zou zelf kolven op stroom in de auto in een koude parkeergarage :) Maar ik hoef niet meer ;)
   
 4. Melk in koeltasje red ik wel toch? Dagje shoppen.. Kof niet elektrisch perse
   
 5. Ja hoor, koeltasje met diepvrieselement is wel goed. Bleef hier lang koud, zeker met de temperaturen die er nu zijn. alleen niet te dicht bij de verwarming zetten als je zelf ergens gaat lunchen of zo ;)
   
 6. Hangt heel erg van je koelelement af hoor! En of je het diepvriest voor vertrek, dat is wel een vereiste als je wilt dat het lang koud blijft. Mijn elementen haalden dat ieg absoluut niet.

  En je bent vaak binnen en het wordt geschud, met koemelk is het dan sneller zuur. Als je tussendoor naar de auto kunt lopen om het daar weg te leggen zou dat ook nog wel helpen denk ik.
   

Deel Deze Pagina