Wie brengt er post/pakketjes rond als bijbaan?

Discussie in 'De lounge' gestart door tinkerbel, 20 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Ik lees wel eens advertentie's in de krant dat je post of pakketjes kan rond brengen.
  Dat mag dan in je eigen buurt en op je eigen tempo.

  Aangezien ik nog steeds op zoek ben om toch een zakcentje te verdienen als thuis mamma vroeg ik me af of het wat is.
  Heeft er iemand ervaring mee?

  En de belangrijkste vraag: is het te doen met een kinderwagen?
  Ik heb geen auto.

  Gr, Tinkerbel :wink:
   
 2. Ik denk niet dat het handig is om het te doen als je kind mee moet.. ten eerste kun je dan alleen briefpost doen want pakketjes krijg je dan niet mee.. of je wilt bij elk pakketje weer helemaal naar huis lopen.. daarnaast heb je kans op regenachtige dagen en dan is het ook niks om met je kind buiten rond te lopen.. en je moet al gauw met de fiets
   
 3. Lijkt mij idd ook niet handig met kinderwagen, zeker niet als de straten toch een stuk uit elkaar liggen.
   
 4. mijn zus heeft dit gedaan, mijn neefje was toen nog maar een paar maanden oud. Zij had toen inderdaad ook briefpost rondbrengen.
  En het is enorm veel lopen, moet je kindje ook wel aan kunnen natuurlijk! Toen de oudste vakantie had, moest die ook meelopen!? Geen doen toch

  En zoals al gezegd, regent het of stormt het, helaas de post moet toch rondgebracht worden. Ben je ziek, helaas de post moet toch rondgebracht worden. Het is wel eens gebeurd dat mn zus zo ziek was, dat mijn vader er maar naar toe is gegaan om de post rond te brengen!

  Nee ideaal baantje lijkt het mij niet!
   
 5. Ik dacht het al, wel jammer.

  Ik zou zo graag ergens een klein zakcentje mee willen verdienen.

  Als er nog iemand tips heeft? Zijn altijd welkom.

  Gr, Tinkerbel
   
 6. Ik doe momenteel folders, maar kan misschien een van je ouders oppassen? of je man/vriend? folders mag je savonds ook doen he!
   
 7. Of misschien kan je bel of sms lijnen doen, dit kan je ook gewoon thuis doen en wanneer het jou uitkomt
   
 8. OF anders thuiswerk, euhmm, heb er helaas geen ervaringen mee , dus wie o wie wel ?
   
 9. Ik zag net op het internet dit:

  Thuiswerk Centraal Almere

  Kent iemand dit? Is het echt?

  Tinkerbel
   
 10. @consider:

  Heb je een website of iets?

  Tinkerbel
   
 11. een tip over thuiswerk, zodra er hoge beloftes bijstaan die kloppen niet, een normale thuiswerkcentrale betaald mini 10 en max ongeveer 500 pm, je moet ook niet bellen naar dure nummers of andere instapsosten betalen en dergelijke.
   
 12. Nee ik heb geen link.
  Op deze site was er laatst nog een topic over.
  Ging over bellen naar astro tv enzo, en tekst smsen
   
 13. Ik heb me ook al voorbereid.. Heb me aangemeld als smser...

  Dus als je 's avonds/ 's nachts hete vrouwtjes op tv ziet...... En je smst... Dan heb jek ans dat je van mij sms terug krijgt.... Is allemaal erg dom en zo... Maar het verdiend.

  (Ik moet nog beginnen, dus nog geen ervaring)
   
 14. Ik wil misschien stoppen met werken en folders/post gaan bezorgen. Ik loop regelmatig 2,5 uur met Eva, die toch geen last heeft van de wind/regen met de hoes, ze vindt het dan juist geweldig. En ik ben ook niet van suiker ;-), ik ga regelmatig wandelen in de regen (zonder paraplu of capuchon). Als ik dan ook nog geld kan verdienen, mooi toch!

  Bij zo'n bezorgbedrijf hier in de buurt stond ook een verhaal van een vrouw die post bezorgt, die doet het lopend (maar zonder kind) en mag het op 2 dagen bezorgen. Dus dan zou ik ook 's avonds nog kunnen gaan alleen als het overdag niet lukt.

  Ik zou even naar zo'n bedrijf in de buurt bellen en daar dezelfde vragen stellen als hier. En je meteen inschrijven als je het wat vindt. Heb ik ook gedaan, ik ga er binnenkort even achteraan bellen.
   
 15. @snoopy: ik heb post bezorgd als bijbaantje en het lijkt me echt heel lastig te combineren met een kindje hoor. Je hebt beide handen nodig en dan moet je nog aardig doorlopen over het algemeen voor het tempo dat ze hebben bepaald.
   
 16. k was ook de gene die een topic had geopend over smsen thuiswerk!
  goed ik ben het nu aan het doen en zoveel vrijetijd heb je niet helaas, ik zit echt aan een rooster vast, en nu na een week het smsen is best leuk, maar ik sta smiddags ingepland, dus heel weinig tijd voor mijn dochter.
  en mijn dochter gaat voor alles, en savonds hebben ze al andere dus tjah ik weet het niet.
   
 17. Ben momenteel ook druk aan het zoeken naar thuiswerk, als ik wat vind dan ga ik wel op het dak staan en gil ik keihard.


  ( als ik wat vind meld ik het hier voor jullie)
   
 18. Bij dat bedrijf hier is dat dus niet zo, je hebt 2 dagen om het te bezorgen. En het is maar ongeveer anderhalf uur per dag, dus met dochter erbij misschien 2,5 uur. Lijkt me dus wel goed te doen voor een aantal dagen.
   
 19. Je zit idd aan een rooster vast, ik heb hem 's avonds. Van 11 uur tot 1 uur in de nacht... Moet wel te doen zijn....
   

Deel Deze Pagina