Wiltwaterbaan

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door jaimy22, 11 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Ik ga van het weekend naar centerparcs, ik vraag me eigenlijk af waarom je niet van de Wiltwaterbaan mag als je zwanger bent? Het zit toch allemaal goed beschermd
   
 2. Volgensmij willen ze geen risico lopen. Mocht je toch ongelukkig ergens tegenaan komen of stoten. Mosschien zijn hun dan aansprakelijk?
   
 3. ik denk dat ze er met 13 weken zwangerschap nog niet moeilijk over doen.. ze zien het misschien niet eens nog?
  het is inderdaad zodat ze niet aansprakelijk gesteld kunnen worden indien er wat gebeurt.. het gaat er soms best hard aan toe.. ik zou gewoon zelf kijken hoe 'wild' hij echt is en dan zelf beslissen om erin te gaan of niet, en je ziet wel of je tegengehouden word ;)
  ik ben afgelopen jaar bij tiki bad geweest,maar daar zou ik absoluut nu niet naar oe gaan.... maar veel parken noemen het al een wildwaterbaan als hij wat langer en 1 km per uur harder gaat dan een gemiddelde glijbaan ;)
   
 4. Kan wel maar of je het zelf wil? Ik was 5 weken zwanger en dacht eigenlijk komt wel weer een keertje. Het is niet dat ik iets onwijs leuks heb gemist ;-)
   
 5. Ik zou het niet doen. Ook niet bij 13 weken zwangerschap. Wat nou als je een trap in je buik krijgt. Of je komt met je buik op een punt van een rots oid?

  Ik zou het risico niet willen nemen.
   
 6. Ik zou t zeker niet doen
   
 7. Dit. Waarom onnodig risico lopen?
   
 8. Ik ben in oktober nog naar centre parcs geweest. En kwam soms echt ongelukkig terecht in de wildwaterbaan.
  Ik zou het met een zwangerschap er dan ook echt niet op gokken.
   
 9. Het zit niet zo goed beschermd dat je een harde klap kunt opvangen ofzo.
  Je baarmoeder komt nu een stukje boven je schaambot uit en een doffe klap zou het moeten kunnen verdragen, maar een klap tegen een punt of een knie van een ander wordt weer een ander verhaal.
  En trouwens....een keertje even niet meegaan en gewoon in het bad blijven dobberen kan ook geen kwaad toch :)
   
 10. Wij zijn pas ook naar Centerparcs geweest, ondanks dat het niet heel bijzonder is kun je toch wel eens lelijk terechtkomen, met je buik over een heuveltje, tegen iemand aan etc. Ik zou het risico niet nemen.
   
 11. Ik zou het zeker niet doen. Je kunt zomaar onverwacht een trap in je buik krijgen of inderdaad tegen een rots botsen.

  Toen ik 8 weken zwanger was van de oudste zijn we naar het tikibad geweest. Maar ik ben van geen enkele glijbaan afgegaan. Durde het riaico niet te nemen.
   
 12. Toen ik 12 weken zwanger was heb ik het wel gedaan. Maar het was toen wel erg rustig, dus dat scheelt een hoop, geen last van anderen dus. Ik ging wel zittend overal overheen en vanaf ;) Maar als het echt druk is, zou ik het niet doen.
   
 13. Ik ben rond die termijn ook naar centerparcs geweest.
  Ik heb het niet gedaan en het wordt je door hun ook ontraden. Het is gewoon echt niet verstandig. Ik vond het wel jammer, maar gewoon lekker zwemmen was ook fijn. Zo erg is het nu ook weer niet om het te moeten missen. Hoort er gewoon een beetje bij het zwanger zijn dat je soms dingen moet laten.
  Het is het echt waard hoor!
   
 14. Ik ga er ook niet in hoor ga zeker geen risico nemen Vroeg het me alleen af . Ga wel lekker bubbelen en zwemmen ☺️
   
 15. Ik ben van de 'wildwaterbaan' bij Centerparcs geweest toen ik 37 weken zwanger was. Zo wild is die wildwaterbaan niet (CP in zeeland). Totaal niet wild eigenlijk.. gewoon wat korte glijbanen, naar buiten en wat bubbelbaden kwam je in uit.. En ben ook van de glijbaan met banden geweest. Samen met mijn vriend, hij hielp me overeind ;).
  En in de wildwaterbaan ging hij ook voor mij uit, zodat mensen niet tegen mij aan zouden komen. Maar eigenlijk was het daar heel gemoedelijk en niet druk (was ook geen vakantie).
   
 16. Welke cp? Er is best veel verschil tussen de wildwaterbanen.
   
 17. CP zal dat zo neerzetten omdat ze geen risico's willen lopen met eventuele complicaties e.d. Zelf ben ik wel in bepaalde parken zwanger van de wildwaterbaan geweest, gewoon omdat het in sommige parken echt weinig anders is als een glijbaan. Bij andere parken zou ik het zelf overigens echt niet doen, maar het is wat mij betreft dus echt afhankelijk van de wildwaterbaan en ook hoe druk het is bijv.
   
 18. Een vriendin van mij was gelukkig net bevallen, maar ze wilde voorkomen dat ze bovenop een klein kindje botste en heeft daarmee een blauwe plek op haar buik en een zwaar gekneusde schouder opgelopen...
   

Deel Deze Pagina