Zwanger en kiespijn

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Mamavanjoshua, 10 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoe zit het er nou mee?

  Als je kiespijn hebt, mag je dan een verdoving?

  Stel dat je een zenuwbehandeling zou moeten, dat kn dan toch niet aangezien er dan ook foto's gemaakt moeten worden!
   
 2. volgens mij doen ze alleen verdoving speciale in uiterste nood. Ik moet morgen naar de tandarts mijnv erstandskies komt door, maar me tandvlees blijft erover zitten dus al het viezigheid er ook onder, ik ben benieuwd hoe en wat. Maar dacht dat ze maar zelden wat doen.
   
 3. Je mag gewoon verdoving als het kindje al helemaal gevormd is.
  Ik moet vrijdag naar de mondhygianist en dan krijg ik aan alle kanten verdoving.
   
 4. omdat je 6 weken zwanger bent zal je tandarts wachten denk ik tot je de eerste 3 maand erop hebt zitten, in de tweede 3 maand kan en mag je behandeld worden, ook met verdoving,

  ik heb nu een halve kies (is afgebroken) maar omdat ik bijna 35 weken zwanger ben doen ze er na de bevalling pas wat aan ;)
   
 5. Verdoving mag inderdaad gewoon (gedurende de hele zwangerschap). Foto's mag natuurlijk niet!
   
 6. mijn verstandskies MOEST eruit toen ik ruim 32 weken zwanger was. Een rontgenfoto had eigelijk gemoeten, maar dat heeft de arts niet gedaan omdat ik al zover zwanger was. Dus maar op de gok gaan snijden.... de verdoving is geen probleem, dat mag je gewoon (boven de 12 weken sowieso)

  Het trekken is trouwens goed gegaan zonder foto, ben blij dat de arts het zo kon doen!
   
 7. volgens mij mag het gewoon. maar ik zal toch wachten tot de 12 week voorbij zijn. het idee dat het kindje dan sterker is.

  geen foto;s laten maken hoor!
   
 8. Foto kan ook, dan moet je een loodschort vragen die je voor je buik kan doen. Ik moest ook een verstandskies laten trekken bij mijn eerste zwangerschap en dit kon niet zonder foto. Ik was toen iets van 35 weken zwanger.
   
 9. bij mij doen ze het dus niet een foto maken.. als het niet anders kan dan is het niet anders natuurlijk maar liever wachten tot na de bevalling denk ik
   
 10. Er zijn speciale verdovingen, maar omdat bij een tandartsbehandeling de bacterieen in je bloedbaan kunnen komen, kan je beter wachten met een ingreep tot na het 1e trimester!

  Goed spoelen met mondwater en je mag een paracetamol tegen de pijn!

  Foto's zijn heel de zwangerschap uit den boze!
   

Deel Deze Pagina