Zware buik...

Discussie in 'Gezondheid' gestart door muis1978, 27 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. muis1978

  muis1978 Lid

  5 jun 2008
  24
  0
  0
  Hallo!

  Ze zeggen wel eens de laatse loodjes wegen t zwaarst, maar in mijn geval is dat wel heel toepasselijk... Heb t idee dat m'n buik zo zwaar is dat ik m haast niet meer kan dragen en dat hij er bijna 'afscheurd'. Wie heeft er wat tips om m'n buik wat 'draagelijker' te maken....

  Groetjes!
   
 2. Setteke

  Setteke Niet meer actief

  Volgens mijn cesartherapeute moet je proberen je buik bij je te houden. Dus dat wil zeggen, bekkenbodemspieren aanspannen, bilspieren aanspannen, onderbuikspieren aanspannen en op die manier komt je buik wat meer naar je toe zeg maar. Zij adviseerde mijn ook om bij verandering van houding of eindjes lopen mijn buik vast te houden aan de onderkant, zodat je hem als het ware tilt.
   
 3. Vlinder84

  Vlinder84 Niet meer actief

  Je hebt ook buikbanden die de boel omhoog helpen toch? Oeh het lijkt me echt een heel naar gevoel wat je beschrijft zeg...
   
 4. Rooos

  Rooos Actief lid

  20 mrt 2008
  149
  0
  0
  Vries
  Ik weet dat ze inderdaad bij prenatal van die banden hebben die vlinder omschrijft. Geloof alleen wel dat deze behoorlijk prijzig zijn.. en met nog maar 2 weekjes te gaan..?

  Het een klein beetje intrekken van je navel helpt soms ook wel een beetje!
   
 5. Nijlpaardje

  22 jun 2008
  32
  0
  0
  Ik zweer echt bij mijn buikband! Maar om die nu nog aan te schaffen is misschien wel een beetje zonde (35 euro) je kan ook een doek/sjaal stevig om je buik knopen, die laat je mn onder je buik en boven je billen lopen. Zorg ervoor dat die band wel een beetje mee kan rekken.
   
 6. duha

  duha Actief lid

  12 dec 2007
  181
  0
  0
  Bij Prenatal heb ik de Combi-Cotti gehaald. Dit is een draagsysteem voor de baby dat bestaat uit drie delen, waaronder een hele fijne buikband. Hij kost rond de 50 euro, maar ik heb er echt al heel veel plezier van gehad en je kan hem dus na de geboorte gebruiken als draagsysteem voor de kleine.
   

Deel Deze Pagina