Zware buik...

Discussie in 'Gezondheid' gestart door muis1978, 27 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo!

  Ze zeggen wel eens de laatse loodjes wegen t zwaarst, maar in mijn geval is dat wel heel toepasselijk... Heb t idee dat m'n buik zo zwaar is dat ik m haast niet meer kan dragen en dat hij er bijna 'afscheurd'. Wie heeft er wat tips om m'n buik wat 'draagelijker' te maken....

  Groetjes!
   
 2. Volgens mijn cesartherapeute moet je proberen je buik bij je te houden. Dus dat wil zeggen, bekkenbodemspieren aanspannen, bilspieren aanspannen, onderbuikspieren aanspannen en op die manier komt je buik wat meer naar je toe zeg maar. Zij adviseerde mijn ook om bij verandering van houding of eindjes lopen mijn buik vast te houden aan de onderkant, zodat je hem als het ware tilt.
   
 3. Je hebt ook buikbanden die de boel omhoog helpen toch? Oeh het lijkt me echt een heel naar gevoel wat je beschrijft zeg...
   
 4. Ik weet dat ze inderdaad bij prenatal van die banden hebben die vlinder omschrijft. Geloof alleen wel dat deze behoorlijk prijzig zijn.. en met nog maar 2 weekjes te gaan..?

  Het een klein beetje intrekken van je navel helpt soms ook wel een beetje!
   
 5. Ik zweer echt bij mijn buikband! Maar om die nu nog aan te schaffen is misschien wel een beetje zonde (35 euro) je kan ook een doek/sjaal stevig om je buik knopen, die laat je mn onder je buik en boven je billen lopen. Zorg ervoor dat die band wel een beetje mee kan rekken.
   
 6. Bij Prenatal heb ik de Combi-Cotti gehaald. Dit is een draagsysteem voor de baby dat bestaat uit drie delen, waaronder een hele fijne buikband. Hij kost rond de 50 euro, maar ik heb er echt al heel veel plezier van gehad en je kan hem dus na de geboorte gebruiken als draagsysteem voor de kleine.
   

Deel Deze Pagina