Center Parcs - 5p premium cottage Erperheide

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door EdN, 31 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.692
    3.477
    113
    Heeft iemand wel eens in dit type, vernieuwde, cottage gezeten? Op de site staat nl dat er in de slaapkamers geen ruimte is voor een babybed (terwijl er wel een babybedje bij zit...:(), maar volgens de klantenservice is het krap, maar zal het wel kunnen. Ik heb weinig zin om een babybedje in de huiskamer neer te gaan zetten, dus wil het voor boeken graag zeker weten, anders ga ik voor een ander type. Dus iemand die dit weet?
     
  2. Miek74

    Miek74 Fanatiek lid

    3 nov 2007
    1.968
    1
    0
    NH
    wij zijn er 2x geweest, beide keren in een 5 pers huisje. Eerst e stond in de kleine kamer een 1pers bed, die hebben we op het 2e 2pers bed gelegd naast de koffers. Heel ruim is het inderdaad niet... dat was nummer 808, wel een mooie tuin met ruimte zonder dat je andere huisjes ziet. Was geen kinderhuisje.


    De 2e keer zaten we wel in een kinderhuisje. Toen stond er ook een 1pers bed, maar halfhoogslaper, en die zet je niet weg ;) Het bedje van daar kon er precies naast, maar de deur ging naar binnen open, je moest in de hoek staan, en dan de deur weer dicht doen om bij het bedje te komen, niet heel makkelijk, maar wel te doen hoor. Het bedje had wel in de kinderkamer gepast, maar we wilden juist de jongens uit elkaar houden. We hadden 512 geloof ik, piepklein om buiten te zitten. Verderop was 520 erg mooi met ruime tuin kan ik me herinneren.

    als je meer vragen hebt... kom maar op :D
    ben ook in heijderbos, huttenheugte, kempervennen en meerdal geweest... eemhof komt eraan...
    Miek
     
  3. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.692
    3.477
    113
    Haha, een kenner dus? :-D

    Wij hebben het afgelopen jaar in een gewoon 4p huisje in Heijderbos gezeten, en dat zou nu ook gewoon kunnen, maar de 5p huisjes zijn met een leuke korting te boeken, vandaar dat ik daar naar keek. Als ik jouw verhaal lees durf ik de gok wel te nemen. Bedankt!

    Als ervaringsdeskundige: wat is volgens jou overigens het leukste park (met een dreumes)?
     
  4. Miek74

    Miek74 Fanatiek lid

    3 nov 2007
    1.968
    1
    0
    NH
    ik denk toch inderdaad de Erperheide. Dat was ons eerste park en de oudste vond de stroomversnelling geweldig, in een zwemband en racen maar, hij schaterde de hele tijd, het kon hem niet snel genoeg gaan. Daarom zijn we er weer naartoe gegaan toen de jongste ook 15maanden was. Die vond het ook leuk maar minder dan de oudste.

    Hutteheugte is niet autovrij, vond ik vreselijk. Hij kon net een beetje rennen en ik kon er de hele tijd achteraan, niet leuk. Wel mooi groen park met veel speeltuintjes.

    Verder haalt het op die leeftijd niet heel erg uit welk park je kiest, ze lijken best wel op elkaar. Heijderbos is leuk voor iets oudere kinderen door de jungle dome, oudste was toen 2,5 maar kon amper al die trappen beklimmen wat hij wel graag wilde. We gaan nog een keer als de jongste ouder dan 3 is, of 4 misschien.

    Bij de Erperheide heb je ook baluba, en een glijbaancomplex van zachte matten, ook leuk, maar moeten ze wel voor kunnen klimmen. Leuke kinderboerderij en leuke speeltuinen. Erg kind vriendelijk park.

    Kempervennen was mooi groen met mooie wandelpaden. Meerdal leuke speeltuinen en crossbaan. Zwembad iets minder. We hadden een 6pers premium huisje en die was megagroot! zo lekker om gewoon de wandelwagen kwijt te kunnen. Bij de kempervennen stond die in de gang voor de wc, niet handig.

    De Vossemeren staat nog op de planning en in sept gaan we naar zo'n nieuwe kindercottage met glijbaan en speelkamer, ik ben benieuwd!

    Om een lang verhaal kort te maken: ik zou met een dreumes naar de Erperheide gaan. Alle parken zijn kind vriendelijk, maar die het meeste vonden wij :)

    Miek
     
  5. pardoes

    pardoes VIP lid

    15 apr 2009
    7.319
    926
    113
    Wij zijn in erperheide geweest in die cottage en hebben het bed omgekeerd op de andere gezet en toen paste het kinderbedje met gemak bij in de kamer, er zelfs nog ene stoel bij gezet om even bij hem te kunnen zitten, dus dat wilde prima.
    Wij vonden erperheide erg leuk omdat je ook de baluba er bij zit dus je hebt altijd wel wat te doen, hebben daar echt genoten.
     
  6. minniemouse25

    minniemouse25 VIP lid

    31 okt 2009
    5.712
    68
    48
    Vrouw
    disneyworld
    Wij zijn afgelopen jaar naar Heijderbos, Kempervennen, Erperheide en Meerdal geweest. In Maart gaan we naar de Huttenheugte een week. Heb er nu al zin in!!

    Ik geloof dat sinds ik kids heb een beetje verslaafd ben aan center parcs haha.
     

Deel Deze Pagina