Madeira?!

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Anniej, 27 mrt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Anniej

    Anniej Actief lid

    19 dec 2007
    265
    1
    16
    Hoi hoi,

    Ik heb hier al meer een onderwerp geplaatst, maar nu zagen we vd week opeens Madeira staan....lijkt ons ook wel wat! We willen dan het liefst in juni gaan.
    Wie heeft er ervaring mee? Heb je er mooie stranden of...?
    En wat zijn leuke dingen om te doen of heb je nog tips voor hotels / plaatsen?

    Ik ben benieuwd! Alvast bedankt!

    Gr. Anniej
     
  2. Marni

    Marni Bekend lid

    26 apr 2007
    758
    14
    18
    Op Madeira heb je geen stranden hoor, het is meer een eiland om mooie wandelingen te maken en voor cultuur te gaan, het is heel mooi daar maar verwacht geen eiland zoals in Griekenland of Mallorca etc.
     
  3. Anniej

    Anniej Actief lid

    19 dec 2007
    265
    1
    16
    Nee oké, dat hoeft ook niet, maar zijn echt helemaal geen stranden dan???
     
  4. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.265
    510
    113
    Madeira is een prachtig eiland en wordt ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd vanwege de bloemen die overal bloeien.
    Het staat ook bekent om zn kust met steile rotswanden. Er zijn dus idd. nauwelijks stranden, dus als je van een standvakantie houdt zou ik hier niet naartoe gaan.
     
  5. jada08

    jada08 VIP lid

    14 jan 2009
    7.552
    321
    83
    Ind is erg mooi. Wij hebben er ook voor gekeken. Maar omdat er geen stranden zijn, zijn we toch maar niet gegaan
     
  6. narcissus

    narcissus Actief lid

    29 jul 2009
    134
    0
    0
    Ik werk met kinderen
    Ergens in Nederland.
    Madeira is waar ik ben geboren!

    Ik ben vorig jaar daar nog geweest en ze hebben bij of iets verder dan het plaatsje Camara do lobos (vanuit Funchal gezien dan) een strandje aangemaakt! Het is niet echt supergroot, maar wel te doen. Je kan er ligbedjes enzo huren. Verder zijn de 'stranden' alleen maar met keien en stenen.
    Het is heel mooi qua flora, ook kun je hele mooie wandelingen maken. Dus als je van natuur houdt moet je hier zeker zijn!
    Madeira is kindvriendelijk evenals de inwoners. Dus eten in een restaurant is geen probleem. Ze houden er zelfs van als je met je kleine komt.

    Qua hotels, keuze genoeg! Weet niet hoeveel je ervoor wilt betalen? Aan de Lido zijn er genoeg hotels die veel voorzieningen hebben voor kinderen. Enige nadeel is dan wel dat je echt in een 'toeristenzone' zit. Maar er zijn ook goedkopere opties iets verder weg. Mocht je meer willen weten dan kun je het mij vragen of een PBtje sturen.

    Wel 1 puntje, als je wat wilt zien van het eiland, dan is het verstandig om een auto te huren. Kijk wel alleen uit met rijden! Want dat is net als in Portugal, Turkije, enzovoorts. Het zweet zit af en toe werkelijk waar tussen je bilnaad!!!
    Hahaha
     

Deel Deze Pagina