Vakantie Turkije baby 10 maanden, ervaringen?

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door 19linda85, 25 aug 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. 19linda85

    19linda85 Actief lid

    23 feb 2010
    205
    0
    0
    Wij hebben net een vakantie geboekt naar Turkije voor september. Afgelopen maart zijn we met ons toen 4,5 maand oude zoontje naar Mallorca geweest. Aan de hand hiervan toch nog een aantal vragen m.b.t. deze vakantie. Toen was het wel makkelijk, hij had alleen nog zijn fles. Dus dat ging prima (hadden we meegenomen).

    Maar nu eet hij natuurlijk ook al. Hoe zit het daar met het eten, want ik denk dat je hem niet echt mee kan laten eten als je daar eten uit het restaurant eet? En potjes, wat hebben ze daar zoal? Vind het niet echt om iets mee te nemen, maar om nou 16 potjes mee te nemen?Tenminste er vanuit gaande dat ik fruit ook in potjes meeneem. Dit omdat we een familiekamer in een hotel hebben. Dus niet altijd handig om het zelf klaar te moeten maken. Hoewel ik net wel zat te denken dat ik ook wel een rasp mee zou kunnen nemen en een schaaltje ofzo. Dan kan je natuurlijk best wel wat dingen zelf klaarmaken daar.

    Ook wat luiers betreft, naar Mallorca hadden we zelf ook wel wat meegenomen maar niet genoeg. We hebben daar luiers gekocht en die waren prima. Maar hoe zijn ze in Turkije?

    Dan verder nog de vraag hoe deden jullie het verschonen? Met de vorige vakantie paste hij nog wel op de plank op het toilet in het vliegtuig. Maar naar mijn idee zal dat nu toch wel erg lastig worden. Zeker omdat blijven liggen nu ook echt drama is.

    Verder heb ik al wel eens gelezen om cadeautjes mee te nemen voor de vlucht. En mensen zeggen ook een dvd speler, maar dat vind ik lastig. Thuis kijkt hij bijna geen tv, nog weinig concentratie ervoor. Dus denk niet dat het zin heeft om mee te nemen.

    Hoe ging het vliegen bij jullie? Ons zoontje heeft nogal eens moeite met op schoot zitten. Maar ik hoop dat hij wel zal slapen in het vliegtuig. We vliegen 's ochtends om kwart over 5 en vliegen 's avonds terug om half 8. Hoop dat hij dan nog wel in slaap zal vallen.

    Nou het is een lang verhaal geworden, maar zou graag tips/ervaringen willen van anderen.
     
  2. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Ik heb niet veel antwoorden maar;

    ja ze hebben ook potjes in Turkije, ze schijnen wel anders te smaken dus als je zoontje erg lastig is beter meenemen. Of gewoon lekker vers fruit geven natuurlijk! Een banaan ofzo is zo klaargemaakt toch, en fruit is daar echt in overvloed.

    Ik weet niet wat voor hotel je hebt geboekt, maar als je all inclusive zit heb je meestal een groot buffet bij het eten, daar zit vast wel iets voor je zoontje bij.

    Luiers hebben ze gewoon, zelfde merken als hier. pampers heet anders: "prima".
     

Deel Deze Pagina