Disneyland Resort Parijs

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door tinkerbel, 11 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    We gaan in September 4 dagen naar DLRP, naar Cheyenne. Nou zijn mijn man en ik er al weet niet hoe vaak geweest. En nu onze kindjes allebei kunnen lopen kunnen hun ook eindelijk mee :thumbs:
    Mijn zoontje is 3 jaar en mijn dochter is dan 1 1/2 jaar.

    Ik heb er zoveel zin in, alleen zijn toch dingen waar ik me druk om maak. Zoals het feit dat we allemaal op 1 kamer
    gaan slapen. Normaal als we op vakantie gaan hebben de kinderen allebei hun eigen plekje net als thuis.
    Ik weet wat jullie denken waarom heb je dan niet gewoon voor Davey C. gekozen. Omdat ik voor mijn zoontje echt Cheyenne
    veel leuker vindt, en is makkelijker als de kindjes s'middags even toe zijn aan een middag dutje om even snel met
    het pendelbusje heen weer te gaan. Davy is weer zover weg met de auto.
    Maar goed, we hebben ook al gewoon geboekt dus niks meer aan te veranderen.

    Hoe waren jullie ervaringen met 2 van die kleintjes? En vooral hoe hebben jullie het slapen ervaren
    op 1 kamer als de kinderen nog zo klein zijn?
     
  2. Young Flower

    Young Flower Fanatiek lid

    25 jul 2006
    3.294
    477
    83
    near rotterdam
    Hier totaal geen problemen mee gehad. Mijn oudste was drie en een half en de jongste was twee. Ze zijn zo gesloopt dat ze zo slapen. Enigste is het middagslaapje die kregen we niet voor elkaar het hielp niet om naar de kamer te gaan. Wat wel hielp was een rondje om het meer heen daar is het wat rustiger. En probeer je kindjes eerst van een afstand de figuren te laten bekijken zodat ze niet schrikken als er ineens een voor ze staat.
     
  3. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    dank je wel voor je verhaal en tips! Ik weet niet in welk seizoen jij was? Tot hoe laat het park open was? Zijn jullie daarna meteen naar de kamer gegaan?
    Ik denk dat als wij gaan dat het park tot 20.00 uur open gaat zijn. Ik zat eraan te denken om dat pas om 20 uur avond eten te doen en dan daarna meteen lekker terug naar hotel in bad en slapen.

    Hoe heb jij dat gedaan?
     
  4. collo003

    collo003 VIP lid

    12 feb 2009
    7.802
    1
    0
    Oeteldonk
    Hier ook een paar Disney-addicts...

    Wij hebben ook 2 maanden geleden met zijn vieren op 1 kamer gelegen. Savonds was het geen probleem. Ze waren dan zo moe dat ze snel in slaap vielen. Kon zelfs nog gewoon lekker TV kijken. Waren ook wel altijd pas tussen 20.00 uur een 21.00 uur terug op de kamer. Lekker van tevoren wezen eten in de Village. Wij gingen wel altijd vrij vroeg eten omdat de kinderen dan nog een beetje leuk waren en het lekker rustig is nog. Ik heb echt geen zin om een uur in de rij te gaan staan voor een restaurant.

    Smiddags was een ander verhaal. Het is natuurlijk ook allemaal heel spannend en dan ineens gaan slapen...nee, dat lukte niet. Wat wel lukte was haar gewoon in de wagen te laten slapen als ze moe was. Dan gingen we gewoon een stuk lopen en als ze sliep, dronken we even wat in de village ofzo.

    Heel veel plezier!
     
  5. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Bedankt voor je verhaal Collo! ja, als ik zo jullie verhalen lees sla ik denk ik het middag slaapje maar over! En dan misschien toch ook vroeg eten.
    Hoop dat die van mij net zo makkelijk in slaap vallen!
    Zie dat jou dochtertje van 2009 is, dan is ze 2? toch?

    Hoe vond ze het? Ben je in Pinnockio geweest en Doornroosje? Lijken me zelf nogal heftige at, ook al is het voor kleine kinderen.
     
  6. mommy1983

    mommy1983 VIP lid

    30 mrt 2009
    12.507
    5
    38
    wij gaan ook in september!!! 4 dagen wij gaan ook 2x per jaar ofzo maar sinds mijn zoontje er is niet meer geweest. Ik vind het wel een beetje eng idd dus lees effe mee.
    Wij gaan wel naar DC omdat dat ons makkelijker leek en het was ook goedkoop haha het lijkt me niets om met die bussen heen en weer te gaan en het zo vaak gezien dat mensen kinderwagens enz gewoon omver open. Nee nu kunnen we gaan en staan wat we willen. Voor savonds ben ik niet bang maar meer voor overdag zijn slaapje. Hij slaapt ook niet makkelijk in de wagen.(Maar toen we naar de efteling waren vrijdag was ie heel de dag zo zoet en viel ie zelfs 30 min in slaap hopelijk gaat het in disney ook z)

    Ik ben wel heel benieuwd hoe het gaat met een kleintje erbij haha. lekker rustig aan zal het wel zijn maar dat is niet erg ben dan ook alweer 23 weken zwanger ofzo

    wanneer gaan jullie?

    Ik ben benieuwd tot hoe lang het park open is. Vaak is het in het laagseizioen maar tot 18/19 open
     
  7. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Wij gaan de eerste week van september. Als ik terug kijk op mijn ervaring denk ik dat in september het park tot 20 uur open gaat zijn. En als we mazzel hebben krijgen we extra magic uren erbij.
     
  8. Wij zijn met ons zoontje geweest toen hij 9 maanden was. Hij is in alle familyattracties meegeweest (ook spookhuis :) ).
    Hij vond het allemaal geweldig!!
    We waren in Februari en toen was het ijskoud waardoor we 1 middag na de kamer zijn geweest, nou dat was geen succes. Meneer wilde niet slapen hoor. De rest van de dagen gewoon tot 's avonds in het park geweest, gegeten in the village en toen lopend naar het hotel (zaten in Santa Fe).
    Ik zou trouwens niet snel voor Davy Crokett kiezen omdat je nu kunt lopen als je dat wil. Het hoeft uiteraard niet maar wij liepen meestal wel.

    Veel plezier!! (Wij gaan volgend jaar hopelijk weer)
     
  9. mommy1983

    mommy1983 VIP lid

    30 mrt 2009
    12.507
    5
    38
    20.00 zou wel lekker zijn. macig uren zijn iedere dag tot/met dec 2011 stond op de site.

    Wij gaan 20 tm 23 sept
     
  10. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    vorig jaar zijn wij geweest met 2 kids en van net 4 en een van toen 9 mnd. was echt super. hier ook geen middag slaapies gedaan als ie moe was viel ie vanzelf wel in slaap in de wagen. savonds was wel een ramp maar vooral omdat je dus zo gebonden bent aan je kamer. ik laat me kids tenminstn iet alleen liggen met babyfoon zeg maar.

    de oudste was vaak bekaf en sliep wel tussen 20 en 21 uur de jongste meer moeite mee gehad wilde neit in het campingbedje slapen dus liep elke avond rondjes buiten tot ie sliep terwijl manlief bij de oudste op de kamer was. (we zitten trouwens altijd in santa fe) bus zijn we haast niet mee geweest tis echt een klein stukkie lopen wel hadden we ook voor de oudste een buggy mee omdat het dus zo groot is voor die kleintjes en hadden geen zin in gepiep omdat ze zooooo moe was......

    je kunt echt met een kindje van 2 wle in veel dingen ons mannetje van toen mnd heeft dus niet veel gedaan dit ook omdat ie in peter pan bijna ant huilen was maar denk dat dit ook was ivm het donker en dus niet zien wat er gebuerd. pirates vond ie bijv weer super. en natuurlijk its A smalworld. het ligt er echt aan hoe je kind is wat betreft atrakties ene kind is banger aangelegd dan de ander. zo kan een kind van 4 iets super vinden en een kind van 7 bij hetzelfde moord en brand schreeuwen.

    ons meisje van 4 vond big thunder mountain echt geweldig bijv.
    dr is natuurlijk ook zat te zien zonder ergensi n te moeten das wel prettig. net als de parades ed. zo zaten wij net in het overgang weekend waardoor we 1 avond nog de fantilusion en vuurwerk hadden. wat ze beiden trouwens super vonden.

    eten zou ik wel een beetje normale tijd doen. ook omdat het rond sluitingstijd van het park echt mega druk is overal en er ook heel veel irritante jengelende kids rondhuppen. en het is voor je zelf dennk ik ook fijnner dat je kids niet dwars wordne omdat ze honger hebben
     
  11. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Hey, mammasuus! Volgens mij ben jou wel eens eerder tegen gekomen in Disney topics! ha ha.
    Bedankt voor je verhaal, wat jij met je jongste had ben ik ook zo bang voor met die van mij. Om mijn oudste van 3 maak ik me geen zorgen die slaapt zo. Maar mijn dochter van 1 die wil thuis ook nog wel eens lang huilen voordat ze zich zelf in slaap huilt. We zullen zien! Ik hoop dat mijn zoontje ook in Big TM mag, hopelijk heeft hij de goeie lengte;)
     
  12. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    haha jah idd komen elkaar vaker tegen, maar jah disney is ook super natuurlijk he!!!
    maar al met al hadden we toch wel een geweldige korte vakantie hoor. na de tijd wel flink moeten bijkomen natuuurlijk maar goed das met andere vakanties ook zo haha. zou echt niet een wk lang met de kids op een hotel kamer kunnen liggen maar voor die 3 nachies was het te doen. zolang het dan niet mega regent en je de kleine dus al lopend in slaap kunt rijden haha is het te doen
     
  13. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    we zijn wel af en toe smiddags ff naar kamer geweest maar dit vooral omdat het zo warm was haha we waren er vorig jaar net met het heetste weekende van het jaar met temp boven de 30 graden. en daar kon ons manneke toen nog niet goed over met diarree als gevolg haha en best zweten. en andere extreme kant hadden we ook want laatste dag was het flink regen en onweer alles meegemaakt dus daar.
     
  14. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    o wat leuk dat jullie ook al snel gaan!
    wij zijn vorig jaar oktober geweest, met onze kids van toen 3,5 en net geen 2 en het was te gek! zo te gek dat we (schaam schaam) dit jaar weer gaan in oktober, laatste keer dat we buiten het seizoen kunnen gaan (dochter is nu 4) en we hebben het gewoon gedaan! omdat het zo'n enorm succes was, en de kindjes er iedere dag nog nr vragen en films en foto's willen zien!
    het was echt geweldig, de kindjes gingen het park dansend in en dansend weer uit :)
    wij hebben ze ook gewoon laten slapen in de buggy als ze moe waren. wij sliepen in het explorers hotel, ook allemaal op 1 kamer en dat ging heel goed. waren vaak rond achten weer terug op de kamer, kindjes sliepen heel snel in, dan deden wij het licht soms weer aan om wat te lezen ofzo, maar vaker vielen wij gewoon lekker mee in slaap :) Onze zoon is een hele lsechte slaper en deed het daar perfect, dus dat was voor ons even bijtanken

    Qua attracties is er zoveel leuks voor die kleintjes, echt veel meer dan bv in de efteling vind ik. Ze hebben echt genoten. Docxhter is met alle figuren ook op de foto geweest, zoontje vond ze nog te eng, maar die is vastbesloten om in oktober met buzz lightyear te gaan.
    Haha ik typ maar raak zie ik wel weer, komt omdat ik er heel enthousiast altijd van word.
    In oktober was het overal maar 5 minuutjes wachten!

    Sommige atrracties vonden ze wel beetje spannend (sneeuwwitje en pinokkio zttenn idd best angstige stukjes in, maar dan ging ik heel vrolijk vertellen wat ik allemaal zag of ik liet ze even de andere kant op kijken)

    Alvast heel veel plezier
     
  15. debby82

    debby82 VIP lid

    18 nov 2008
    25.903
    1
    0
    Hypotheekacceptant
    zaandam
    o wat leuk zeg! Mijn man vindt mijn dochter (2) er nog te jong voor en mijn zoontje van 5 maanden natuurlijk helemaal, maar het liefst zou ik ook al gaan. Normaal ging ik ook elk jaar wel eens maar nu dus al 3 jaar niet geweest...
     
  16. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    #16 tinkerbel, 16 jul 2011
    Laatst bewerkt: 16 jul 2011
    Hoezo, schamen! Als ik kon zou ik 2 keer per jaar willen:D Bedankt voor je leuke verhaal. Ik heb er ook super zin in. Vraagje, je schreef dat je oudste vorig jaar 3,5 was. Dat is net zo oud als die van ons nu is als we gaan in september. Mocht je dochter in Big thunder mountain en in Star tours?

    En wat is nou een goeie tijd om te gaan ontbijten? Wij zitten dit jaar namelijk in Cheyenne en daar moet je met inchecken al je ontbijd kaarten/tijden uitkiezen. Ben bang dat ze zo moe zijn dat ze heel lang gaan uitslapen maar misschien door de spanning zijn ze wel heel erg vroeg wakker! Nog ideeën daarover?
     
  17. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Wij gingen vroeger voordat we kindjes hadden ook elk jaar. Soms als we ons heel luxe voelde wel eens gewoon een dagje;) Maar het is voor mij nu ook alweer 3 jaar geleden. Ik denk ook dat het nu heel anders wordt, vanuit de ogen van een kind bekijk je de wereld altijd heel anders.
     
  18. jenifer

    jenifer Actief lid

    9 okt 2007
    297
    0
    0
    Zuid Holland
    @tinkerbel,

    Ik ben in mei 3 dagen met de kids (9, 6, en een baby van toen 9 maanden) geweest en we sliepen in het santa fe hotel. De 2e dag ging ik om 07:45 ontbijten en er stond een hele lange rij. Toen besloot ik om maar het pendelbusje te pakken om 8 uur en in het park te ontbijten want het was veelste druk in het restaurant.

    De 3e ochtend ben ik om 07;15 gaan ontbijten en toen viel het mee. Ik stond maar 5 min in de rij.

    De 2e dag dat we er waren en ik dus om 8uur in het park was was het nog rustig. We konden zo in de buzz lightyear en peter pan's flight. En om in de pirates of the caribbean te gaan stonden we om half 10 al te wachten. we konden toen ook zo doorlopen en toen we eruit kwamen en er weer in wilden gaan was er een mega wachtrij.

    We gingen smorgens in atttracties. smiddags shows bekijken en eten en na 5uur weer in attracties. Maar dat deed ik omdat ik niet een uur of onderhalf uur in de rij wilde staan met mijn kids.

    Veel plezier in disney!
     
  19. juut26

    juut26 Fanatiek lid

    28 apr 2007
    4.862
    0
    0
    Roosendaal
    hihi ja een beetje schamen doe ik me dan toch wel...wij zijn er ook al heeeeel vaak met zn 2-tjes geweest, en nu met de kindjes ook al twee keer. en het kost toch wel wat centen natuurlijk ;)
    maar je hebt gelijk hoor, wij disney fans zouden ons daar niet voor moeten schamen! eenmaal verslaafd komt het toch nooit meer goed.
    wij hebben in de 4 dagen zoveel plezier als gezinnetje, daar kunnen we weer heeeeeel lang op teren!

    en wat betreft je vraag: zowel voor btm als startours moeten en 1.02 zijn (raar die 2 cm!). er staat bij: niet aanbevolen beneden die drie jaar.
    mijn dochter is niet zo'n durfal dus die is er niet in geweest. maar voor jouw zoontje zou het eigenlijk geen probleem moeten zijn, of hij moet heel klein zijn?

    wb ontbijt, ga idd lekker op tijd! dan ben je de drukte voor en begin je je dag niet in de rij, maar gewoon lekker rustig aan.
    weet niet of ze thuis ook vaak uitslapen? maar ik zou zeggen, schud ze dan maar iets eerder wakker, in disney is dat geen straf.
    wij zaten in het explorers hotel en daar was ook zo'n klein indoorspeeldingetje. dus dan gingen ze na de croissantjes nog even daar spelen. en dat op het gemakje lopen naar het park, veel beter dan in die drukke pendelbussen!

    je hebt vast ook een hopperpas? in de studios is the mickey clubhouse show ook erg leuk! en natuurlijk de vliegende tapijtjes van alladin, die was ook favoriet!
     
  20. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Je krijgt de groetjes van je man! ha ha. Die had net gerageerd op het DLPR forum. Die herkende het verhaal van jou. Ik heb hem daar ook gepost. Gezellig zo al die Disney fans:D
     

Deel Deze Pagina