In mei zwanger geraakt... nieuwe meiden

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Serendipity, 15 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Serendipity

    Serendipity Fanatiek lid

    15 feb 2009
    2.397
    0
    0
    babyleidster
    zuid holland
    Hey meiden,
    Gisteren had ik een positieve test!! YEAH zwanger!!
    Nu vind ik het lastig om me aan te sluiten bij een topic wat al veel verder is... dus zijn hier meiden die gezellig komen kletsen over het net zwanger zijn?? En alle spannende dingen die ons te wachten staan...

    Zal me even voorstellen...

    Ik ben Serendipity en 25 jaar... woon sinds een jaar samen met m'n lieve vriend van 31.
    Inmiddels zaten we al in ronde 14 en in ronde 3 heb ik een vmk gehad! In ronde 3 had ik vol op symptomen sinds m'n eisprong en deze ronde helemaal niks... ik dacht dan ook dat het niet raak was en toen het voorbloeden begon, dacht ik dat m'n ongi kwam! Maar daarna niks meer!! En gisteren een positieve test en vandaag nog duidelijker!! Zo onverwachts!! Vlak voordat we de mmm in gingen... de uitslag van het spermaonderzoek was niet super goed, dus had het echt niet meer verwacht!! En nu toch!! Ben zo blij...

    Dus meiden meldt je... en kom gezellig mee kletsen!!
     
  2. Mennie

    Mennie Niet meer actief

    Hoi hoi,

    ik meld me ook maar hier aan want ik vind het ook lastig om me bij lang lopende topics aan te melden. En het lijkt wel alsof er in mei niet zo veel zwangere meiden zijn. of ligt dat aan mij?
    maar goed hier mijn verhaal:

    ik heb op 6 april een vmk gekregen daarna gwn ovutesten gebruikt maar heb geen positieve gehad. 24 april gingen we op vakantie voor 2 weken heb toen nog snel een zw-test gedaan maar die was toen nega.
    Mn vriend en ik sliepen deze vakantie apart(hij bij zijn familie en ik bij die van mij) dus in die 2 weken hebben we slecht 2 keer sex gehad en nog steeds geen positieve ovu test dus ik had de hoop al opgegeven. Toch voelde ik me de laatste 4 dagen van de vakantie 'raar' maar toch niet zo als de vorige keer dus ik dacht nou ja mn cyclus is gwn in de war en ik zie wel wanneer ik ongie wordt.
    Vandaag zijn we thuis gekomen en ik dacht laat me toch maar is testen en JA HOOR! ZWANGER!

    dus we zijn echt heeel erg blij maar ik ben ook echt bang dat het weer mis gaat. 2 juni heb ik mijn eerste echo dus ik hoop dat ik dan een kloppend hartje hoor dan zal ik iets meer genieten van mn zwangerschap.
     
  3. Mennie

    Mennie Niet meer actief

    ohw grappig, zag dat je ook van 1985 bent,me too:p
     
  4. Serendipity

    Serendipity Fanatiek lid

    15 feb 2009
    2.397
    0
    0
    babyleidster
    zuid holland
    Hey mennie, gezellig!!
    De mei maand is nog niet helemaal om he ;)... dus er kunnen nog veel meer meiden bij! En bij "ik ben zwanger" zag ik ook nog wat meiden die tegelijk liepen, dus hoop dat tie zich ook melden! ;)
    Snap goed dat je bang bent dat het weer mis gaat... dat heb ik ook nog een beetje... maar zie aan je foto's dat deze testen al zo veel duidelijker zijn dan bij je vmk!! Dat heb ik hier ook... dus dat stelt me wel een beetje gerust!! Heb jij ook nog ongi krampen?? Ik hier namelijk wel... geen bloed gelukkig, maar daar maak ik me nog wel een beetje zorgen over! Weet dat het normaal kan zijn... maar toch... en m'n zwanger vriendin had het ook rond haar nod en die is inmiddels bijna 12 weken! Dus zal wel goed zijn!
    Wel leuk dat het op vakantie raak was! ;) Wij hier trouwens ook maar 2x geklust... maarja als dat precies rond je ei is, kan het makkelijk natuurlijk! In hoeveelste ronde was jij bezig?? Ik zat al in ronde 14.. pff was het wachten wel zat hoor... en gingen bijna de mmm in! Maar gelukkig is dat niet nodig geweest!! :) Wat ben ik blij!! En idd grappig dat je ook van 85 bent!! :)
     
  5. Mennie

    Mennie Niet meer actief

    hey hey,
    ik voel eigenlijk helemaal niets meer voor mn NOD had ik aardig wat kwaaltjes vandaar dat ik toen getest had. maar nu heb ik eigenlijk nergens last van...op wat gevoelige tepels na dan. ik voel gewoon letterlijk niets dus vandaar dat ik blijf testen en vandaag was de teststreep donkerder dan de controlestreep dus ik kap er maar mee wat beter kan hij niet worden.

    ik zat trouwens in ronde 9 dus begon het ook al aardig zat te worden. maar goed ik krijg er elke dag een beetje meer vertrouwen in, ik loop trouwens al bij het ziekenhuis vanwege een oude infectie dus ik heb met 7w1 al een echo gepland staan. Als die goed is wil ik gewoon een vk gaan zoeken, weg uit dat ziekenhuis. heb jij al een vk?
     
  6. Serendipity

    Serendipity Fanatiek lid

    15 feb 2009
    2.397
    0
    0
    babyleidster
    zuid holland
    Nee ik weet niet precies hoe dat zit... mijn huisarts doet volgens mij ook echo's en bevallingen... heb je dan ook nog een vk nodig??
    Bij ronde 6 was ik het al zat ;) dus kan me voorstellen dat je bij ronde 9 ook al zoiets had van... nu mag het wel! ;) en idd in het ziekenhuis lopen lijkt me helemaal niet leuk! Maar wel handig dat je nu al zo vroeg een echo krijgt!! Ik ga denk voor woensdag een afspraak maken bij de dokter, dan hoor ik wel wat hij te zeggen heeft! Hij weet iig van de vmk en dat we al een tijdje bezig waren... dus ben benieuwd wat hij te zeggen heeft!!
    Sinds vrijdag heb ik hier wel gevoeligere borsten aan de zijkant en heb het steeds heel erg koud! Ben nu ook duizelig, kan dat er ook wat mee te maken hebben??
     
  7. Mennie

    Mennie Niet meer actief

    volgens mij heeft duizeligheid er ook mee te maken, je hoort ook weleens dat zwangere vrouwen flauwvallen dus dan neem ik aan van wel. Hoe heb jij het trouwens aan je man verteld?
     
  8. Jannebo

    Jannebo Actief lid

    18 feb 2010
    323
    0
    0
    Goedemorgen! Thanks, Serendipity dat ik me hier aan kan melden. Een iets kleiner groepje zou wel fijn zijn! Dan kan ik het tenminste bijhouden. Ik probeer namelijk 1 x per dag achter de laptop te kruipen, maar de dames van het janari-topic lijken er wel de hele dag achter te zitten met als gevolg dat ik het niet bij kan houden!

    Ik ben Jannebo, 28 jaar (in aug.29) en vriendlief is 35 (in okt.36). We wonen in West-Brabant. We krijgen a.s. vrijdag de sleutel van ons nieuwe huis. En we wilde heel graag de 5 slaapkamers snel vullen...
    Na ook bijna de mmm in te gaan vanwege mijn waarschijnlijke endometriose toch zelf zwanger geraakt (waarschijnlijk lukte het door de hypotheekstress niet :(). Afgelopen november heb ik een miskraam gehad. Ik zat in de achtste week.... Niet gecurreteerd, eerst thuis afgewacht maar er kwam niks, toen naar het ziekenhuis voor curretage maar de gynaecologe kon er zo wel bij.... Auw... onder enige verdoving... Dat was niet zo'n prettige ervaring. We hebben wel het vruchtje gezien. Het is ook later onderzocht. Toen dachten ze nog dat het een mola-zwangerschap was (voor info even googlen) en moest ik dus iedere week bloedprikken voor mijn HCG gehalte (dat moest dalen)...
    Daarna vreselijke buikpijn klachten en waarschijnlijk endometriose, wel een keurige cyclus van 24 dagen... Dus 3 maanden getempt en was van de week in staat de huisarts te gaan bellen, totdat ik niet ongesteld werd...

    Zo dit was dus eventjes mijn verhaal... Zal strakjes bij lezen... Eerst de huisarts bellen, heb zoveel pijn gehad de afgelopen week dat ik graag wil dat ze in het ziekenhuis ff kijken. Om mijn ongerustheid iets te laten zakken....
     
  9. Mennie

    Mennie Niet meer actief

    hoi Jannebo,
    allereerst gefeliciteerd! gezellig dat je mee komt schrijven
     
  10. Rhythem84

    Rhythem84 Lid

    16 aug 2009
    24
    0
    0
    Hey hey,

    Vandaag op mijn verjaardag VET POSITIEF getest.
    Kon er niet om heen!

    Mijn kleine mannetje word grote broer.
    Nu maar hopen dat het goed blijft gaan.
     
  11. Jannebo

    Jannebo Actief lid

    18 feb 2010
    323
    0
    0
    @ Mennie, jij ook gefeliciteerd!

    Vanochtend naar de huisarts geweest, morgenochtend een echo in het ziekenhuis om even te kijken of alles wel goed zit!
     
  12. Jannebo

    Jannebo Actief lid

    18 feb 2010
    323
    0
    0
    @ Rythem1984 gefeliciteerd!
     
  13. Mennie

    Mennie Niet meer actief

    Rythem gefeliciteerd!
    hier nog steeds geen echte kwaaltjes, alleen echt hele pijnlijke tepels!auwwww!

    ben jaloers op je Jannebo, dat je al zo vroeg een echo krijgt is echt heel erg leuk en ik ben erg benieuwd.
    Ik moet nog 2 weekjes wachten.
     
  14. Jannebo

    Jannebo Actief lid

    18 feb 2010
    323
    0
    0
    @ Mennie, misschien zit het niet goed, vandaar dat ik een echo krijg. Om een buiten baarmoederlijke zwangerschap uit te sluiten. Ze kunnen nu nog verder weinig zien.... Ben wel benieuwd wanneer ik terug mag voor een volgende afspraak of dat ik gewoon naar de verloskundigenpraktijk mag (die zit naast het ziekenhuis).
     
  15. steenbokje

    steenbokje Niet meer actief

    Hoi dames, ik kom me hier ook even melden, want het Januari topic gaat me toch echt te snel!

    Ik ben moppie, 29, en woon samen met mijn vriend (28).
    We hebben net een huisje gekocht en zijn druk bezig met een complete renovatie. Het zware werk komt nou even voor rekening van mijn vriend, maar binnenkort zal ik mee gaan helpen de kinderkamer te bouwen (letterlijk, we moeten nog muren plaatsen etc.)

    Wij zaten pas in ronde 4, en moeten nog 3 weken wachten tot de intake / termijnecho bij de VK.

    Afgezien van wat maagzuur en constant aanhoudende "ongi" krampjes voel ik me (nog) prima!

    ps. owww... en huge (.)(.) sinds nod! ook au inderdaad...
     
  16. Serendipity

    Serendipity Fanatiek lid

    15 feb 2009
    2.397
    0
    0
    babyleidster
    zuid holland
    @ Rhythem
    Dubbel gefeliciteerd meid!! Positief testen op je verjaardag, dat is helemaal een super kado!! Weet je hoeveel dagen je over tijd was??

    @ Jannebo
    Eng zeg... die mola-zwangerschap... snap goed dat jij je zorgen maakt! Maar hoe groot is de kans dat dit nog een keer gebeurd?? Is het iets erfelijks? Of gewoon toeval? Wel fijn dat je nu snel uit onzekerheid bent! Succes morgen!!

    @ Mennie
    Jij bent jaloers op Jannebo met d'r vroege echo.. nou ik vind jou ook vroeg nog hoor hahaha... ;) Maar wachten is altijd lang! "Vroeger" waren de 2 weken na eisprong al lang.. nu moeten we 8 maanden wachten!! Pfff... :D

    @ Moppie
    Gefeliciteerd!! Ronde 4 of ronde 14... maakt allemaal niet uit! We zijn allemaal blij met hetzelfde :D... Leuk een nieuw huis!! Jullie hebben nog een hoop te doen dan haha... Wij hebben sinds een jaar een nieuwbouw huisje, maar is nog steeds niet af! (zo aan het eind zijn we een beetje lui geworden haha)

    @ hier
    Vanmorgen de ha gebeld... ik ben altijd op woensdag vrij, dus wilde op een woensdag een afspraak! A.s. woensdag is de ha helaas op cursus ofzo?? Dus nu een week later... de 26ste pas :( en dan krijg je vast geen echo ofzo ;) dat wordt nog lang wachten!
     
  17. Amaryllis

    Amaryllis Fanatiek lid

    24 aug 2008
    3.708
    3
    38
    *inbraak*

    Gefeliciteerd Serendipity!!!! Eindelijk...Het is je gegund!!! :)

    *uitbraak*
     
  18. Mennie

    Mennie Niet meer actief

    WOEHOEE! vandaag 5 weken en vandaag gaf de CB test ook 3+ aan dus ik denk so far,so good!:D
     
  19. steenbokje

    steenbokje Niet meer actief

    Ik mag niet meer testen haha... maar zou het haast wel doen om die 3+ te zien!
     
  20. Chahida

    Chahida Bekend lid

    7 dec 2005
    524
    0
    16
    Verwegistan
    Hoiii allemaal,

    Kom me ook even aanmelden hiero, mocht van mijn fertiliteitarts 1 mei testen, heb toen toch gewacht tot 2mei, nou het was positief dus ben zwanger van de 2de, heb een dochtertje van 3j ,bij haar ben ik zwanger geraakt doormiddel van een IUIbehandeling en Clomid slikken.
    Heb een jaar later toen en vmk gehad
    Vanaf maart was ik weer in de mm en was ik meer dan 2 j weer bezig met zwanger worden maar goed het is toch nog allemaal spontaan gebeurd en ben zwanger.
    Kan het nog niet geloven, maar goed zou het nu wel in moeten zien aangezien ik me totaal niet lekker in mijn vel voel en constant misselijk ben, en maar niet kan overgeven,en soms met moeite.
    Maar goed moet iets over hebben voor dit wondertje.
     

Deel Deze Pagina