Tweede helft van augustus mama's 2011 deel 2

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door angel229, 4 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. angel229

    angel229 Niet meer actief

  2. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Kunnen we hier weer verder schrijven. Simple hoe gaat het vanmorgen met jullie?
     
  3. Bika

    Bika Niet meer actief

    Gevonden, ben blij dat je me de link gaf Angel!
     
  4. Natas79

    Natas79 Fanatiek lid

    28 jul 2010
    2.028
    0
    0
    Verpleegkundige
    Haarlem
    Gevonden!
     
  5. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    6 nov 2006
    2.657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Ben er ook weer...

    Net terug van VK controle, mag weer door naar de volgende ronde!

    Ze wilden me eerst pas weer over 2 weken laten komen, maar dat vond ik zo laat, dus nu mag ik over 5 dagen weer, dan was er een gaatje. Heb liever wat vaker controle nu, beetje vinger aan de pols in de laatste weken, toch?
     
  6. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Mooi dat jullie hem al gevonden hebben. Vonden het een beetje stom dat hij wel al op slot was en nog geen nieuwe en zeker nu gezien de hele situatie met Simple was dat niet zo handig.
     
  7. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Bij mijn VK was het vanaf 36 weken iedere week komen. Gezien mijn eerdere klachten wilden ze me sowieso al vaker zien gelukkig!
    Fijn dat alles goed was!

    Hier was het CTG ook gelukkig goed.
     
  8. Bika

    Bika Niet meer actief

    Mij wilden ze ook om de 2 weken nog laten komen hoor, sterker nog mijn volgende afspraak na morgen staat nog steeds voor 2 weken later. Ga morgen even laten weten dat ik daar niet mee akkoord ga, al zullen ze dat waarschijnlijk zelf ook wel bedacht hebben ondertussen.
     
  9. Karen1974

    Karen1974 Fanatiek lid

    29 mrt 2010
    1.229
    0
    0
    Ik heb hem ook gevonden, ben ik wel blij om. Kwam snel even kijken hoe het met Simple ging...

    Hier zware nacht gehad. Mijn zoon heeft erg onrustig geslapen, droomde steeds dat hij nog op kamp was, wilde zich in zijn slaap van zijn draagdoek ontdoen en kreeg ook nog eens een bloedneus. Hij is rustiger nu en lijkt zich langzaam te schikken in het feit dat het kamp voor hem echt voorbij is.
    Straks komt zijn neefje spelen en daar kijkt hij nu wel naar uit.

    Hoe gaat het vandaag met jullie, meiden??
     
  10. Karen1974

    Karen1974 Fanatiek lid

    29 mrt 2010
    1.229
    0
    0
    Hier 't zelfde. Morgen een controle (38.2 weken) en de volgende op de uitgerekende dag, dus exact 40 weken, dus ook bijna twee weken.
     
  11. Natas79

    Natas79 Fanatiek lid

    28 jul 2010
    2.028
    0
    0
    Verpleegkundige
    Haarlem
    Hier wekelijkse controle nu.

    Verder lekker rustig aan vandaag. Morgen nog even naar de prenatal met de kortingsstickers toch altijd leuk.
     
  12. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Hier gaat het vandaag goed, wel onrustig geslapen. Maar gisteren was ook wel heftig hoor. Ik had doodleuk gezegd tegen Simple dat ze me kon smsen als de kleine er was en je gaat er gewoon zo vanuit dat alles goed is. Dus toen ik dat smsje kreeg en het was niet goed, heb ik dat wel even moeten verwerken (gelukkig was man thuis). Vlak voor het slapen gaan werd duidelijk dat er dus nog veel meer aan de hand was, ook dat heb ik weer even moeten verwerken.

    Mij hoor je ook niet meer klagen!!!! Er zijn veel ergere dingen.

    Simple: Gelukkig hebben we veel kaarsen in huis, ze maken overuren voor jullie!!!! Wat ben je sterk meid!
     
  13. Karen1974

    Karen1974 Fanatiek lid

    29 mrt 2010
    1.229
    0
    0
    Ik ben net naar het oude deel gegaan en heb dus nu pas het hele verhaal gelezen, ben er ook even stil van...

    Simple, meiske, wat een verhaal. Kan je alleen maar heel veel sterkte en kracht toewensen en een dikke, dikke knuffel sturen.
    (((((Simple)))))
    En je klinkt inderdaad ontzettend sterk. Ik snap dat je dat voor je zoontje doet, maar pas toch ook een beetje op jezelf, hé meid!
    We denken aan je en duimen voor de OK. Liefs.
     
  14. danielle83

    danielle83 Fanatiek lid

    1 dec 2010
    1.040
    0
    36
    Ik heb jullie ook gevonden:)
    Ik ben vanaf 36 weken onder controle in het zh maar moet dan gewoon iedere week komen...
    Morgen voor het laatst;)

    Angel kan me goed voorstellen dat je een wat onrustigere nacht hebt gehad na het nieuws van simple... Ik zou dat ook niet zomaar maast me neer kunnen leggen....
    En simple je bent sterk maar denk ook aan jezelf hè? Veel knuffels en sterkte!
     
  15. Naiobi

    Naiobi VIP lid

    25 apr 2008
    6.397
    0
    0
    None
    Hellendoorn :)
    @simple hier Ook van harte gefeliciteerd met jullie zoon Quinn!! Wat moet hij veel doorstaan op zon jonge leeftijd!! Hele dikke knuffel voor jullie alledrie!!
     
  16. simple

    simple Bekend lid

    3 dec 2010
    951
    0
    0
    limburg
    Zo deel 2, leuk :) Dat gaan we ook weer vol kletsen, alleen dan met hopelijk meer baby'tjes snel. En gezond he dames!!!
    Bedankt allemaal voor jullie medeleven, maar niet teveel aan ons denken, is ook niet goed voor jullie eigen. Hier komt het hopelijk wel goed, we hebben een lange weg af te leggen, maar dat kleine mooie ventje maakt zoveel goed als je naar hem kijkt. Het is alleen jammer dat we hem nog niet echt hebben kunnen vasthouden. Fer sowieso niet, en ik heel even meteen na mijn OK dus toen was ik best suf nog. Maar onze tijd komt nog wel, eerst opknappen.
    Maar man wat besef ik nu wel maar al te goed dat we zo blij kunnen zijn dat hij met 37.6 weken is geboren en niet door mijn afwijking dat ik een vroeggeboorte had gehad want dan had hij het misschien niet overleefd ofzo. Maar daar denk ik ook niet meer aan, hij ging met een stabiele conditie de OK in dus we hebben er vertrouwen in. Tenminste ik wel, fer wat minder.

    Ben benieuwd wie bij jullie de volgende is, kijk er wel naar uit :) Denk Danielle morgen dan :)

    Ik heb vandaag echt afgrijnselijke pijn aan mijn buik. Van de wond, maar het ergste heb ik last van de na weeen. Ze laten me niet met rust vandaag, echt elke minuut zeker 30 sec lang. Ik wilde eigenlijk BV gaan geven en dan zou ik nu moeten gaan kolven, maar dan worden die na weeen nog heviger en ik denk niet dat ik dat trek. Ik vind het vreselijk, want ik gun het mijn ventje zo erg en ik ben toch van mening dat het altijd het proberen waard is. Maar ik denk dat ik de pijn niet aan kan nog erger. Ik merk het al als ik bij Quinn ben dat het erger wordt, laat staan dus als de BV op gang komt. Ik vind het een lastige keuze. Ik krijg paracetamol en diclofinac als pijnstilling, ik wil echt geen morfine dus ik moet het hier mee zien te doen en de na weeen werken niet op de pijnstilling.

    Bij deze een foto'tje van onze vent.
     
  17. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    6 nov 2006
    2.657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Simple, wat een lekker knulletje op die foto!!!!! En een mooie bos haar, echt een schatteke! Smelt.....:p Je wordt vast helemaal warm van binnen als je naar 'm kijkt...
     
  18. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Ik had al op hyves een berichtje gezet. Het is echt een knap ventje!!! Wat een bos haar!!! Ik smelt ook.... Inderdaad een geluk dat hij nu pas geboren is! Hij heeft ook vond ik, een heel mooi gewicht!
    Ik hoop dat je snel wat minder pijn hebt en dat jullie hem snel even mogen vasthouden/knuffelen. Aan liefde van mama en papa zal hij in ieder geval niks te kort komen. Vind dat jullie het super doen!!!
     
  19. pinky

    pinky Actief lid

    12 aug 2010
    195
    0
    0
    Adm medewerker Essent
    Op aarde
    Hoi!!

    Gevonden!!!

    Jeetje Simple wat een verschrikkelijk verhaal! echt heel veel sterkte! maar wat een heerlijk jongetje zeg! mooie bos haar en mooi koppie! echt mooi.

    Hoe heb je verder de KS beleefd? viel het allemaal mee? hoe ging het eigenlijk de voorbereiding enzo en de operatie zelf was het eng? sorry dat ik zoveel vraag maar ben ook zenuwachtig voor 15 augustus dus ben benieuwd hoe jij het ervaren hebt:)

    Ik zit ook steeds in dubio of ik nu nog wel borst wil geven want ik weet ook bij de 1e KS dat ik ook te moe en veel pijn had aan de wond en ook die naweeen toen ik ging kolven werden ze nog erger ik neem voor de zekerheid een fles mee en heb gezegd als het niet lukt dan gelijk over op de fles wil niet weer er zo mee zitten als toen want dat was geen pretje moest kolven,vingervoeding geven omdat mn kereltje de tepel niet wou en had melk voor een weeshuis dus stroomde over op een duur en door de zware bevalling wou het gewoon allemaal niet en dat ga ik mijzelf nu niet aandoen deze keer. Ze proberen hem maar aan te leggen en als het lukt is het super maar het moet wel leuk blijven!

    Liefs
     
  20. Pandora

    Pandora VIP lid

    18 okt 2010
    6.530
    363
    83
    Noord-Brabant
    *breekt in*
    Simple....gefeliciteerd met jullie zoontje, maar wil jullie ook veel sterkte wensen met de weg die jullie nog af te leggen hebben
     

Deel Deze Pagina