geboortekaartje foto van je baby

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door mamav2boefies, 12 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamav2boefies

    mamav2boefies Fanatiek lid

    22 dec 2010
    1.158
    0
    36
    NULL
    NULL
    Zoals we het niet eens kunnen worden met de naam van de kleine zo kunnen we het ook niet eens worden met het geboortekaartje
    Nu waren we vorige week op vakantie en zagen we bij een babyzaak een foto in de etalage hangen van een baby die in een doorzichtige draagdoek lag
    Echt heel mooi
    Dit sprak ons wel aan
    Nu is mijn vraag wie van jullie had op het geboortekaartje ook een foto van jullie eigen kindje en hoe zag dit eruit (graag foto's)?
     
  2. Cupido

    Cupido Fanatiek lid

    19 jun 2011
    2.205
    0
    0
    NULL
    NULL
    Kennis van ons hadden kaartjes met daarop een foto van de kleine geplakt. Was een heel werk zeiden ze. Gedoe om een goede foto te maken, daarna afdrukken en dan uitknippen en plakken. Ze hadden 90 kaartjes..

    Ik zou zelf kiezen voor een kaartje wat alleen een kwestie is om door te geven wat de geboortedatum is etc. Om na de geboorte nog foto's te maken lijkt me niet iets waar je dan op zit te wachten.
     
  3. Sweetangel28

    Sweetangel28 Fanatiek lid

    3 nov 2009
    2.007
    0
    0
    Fulltime mama
    nijmegen
    Wij hebben hier ook gekozen voor een geboortekaartje met foto :) Ze geven op de site van de kaartjes instructies hoe de foto het beste te maken en alles word voor ons bewerkt :D

    Kan je wel eventjes een linkje geven misschien geeft het wat ideetjes :) onder ieder kaartje staat foto-instructies als je die aanklikt kom je op de link die aangeeft hoe de foto's te maken ;)

    Geboortekaartjes met foto
     
  4. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    hier een kaartje wat speciaal voor ons gemaakt is als de keline straks geboren is is het een kwestie van alles goed doorgeven en de foto sturen en dan zet zij de foto erbij op het kaartje.
    daarna kan ik het zo mailen maar de drukker
     
  5. Friesland90

    Friesland90 Fanatiek lid

    21 jun 2010
    2.661
    5
    38
    Wij doen het ook zo inderdaad.
    Zodra de kleine er is, laten we de foto maken door een collega (fotograaf) van mijn man, en sturen dit door naar de drukker samen met de gegevens die op het kaartje moeten komen.

    Ik ga echt niet alle foto's knippen en plakken!! Dan zijn we nog wel even bezig, terwijl we dan wel wat anders aan ons hoofd hebben..:)
     
  6. Angie4you

    Angie4you Bekend lid

    31 dec 2010
    606
    0
    0
    Vpk
    Brabant
    Ik heb een site gevonden waar ik nu al enkele geboortekaartjes zelf kan maken. Kan ook dus op het laatste moment een keuze maken. (met of zonder kerst-nieuwjaarsgroet) en ook evt. digitaal een foto erop zetten. Deze site verstuurd alles meteen door naar iedereen.
    kaartje2go.nl
    Heel makkelijk dus....ben al bezig met een adressenlijst e.d. en al kan de naam ook al kwijt :)
     
  7. MamaChantal

    MamaChantal VIP lid

    14 okt 2010
    16.182
    2.834
    113
    wij wilde ook kaartje met foto (kaartje2go) maar had 3 kaartjes,met verschillende fotos thuis laten sturen, alle 3 rare kleuren enzo.. t zag er niet uit!
     
  8. Druif78

    Druif78 VIP lid

    11 feb 2008
    9.724
    0
    36
    Ik vind het altijd erg leuk om kaartjes te krijgen met de nieuwe baby erop. Echter... ik kies er zelf niet voor. Het lijkt me onnodig stress opleveren om na de geboorte een mooie foto te maken en uit te zoeken. Plus pasgeboren baby's zien er vaak toch niet op zn mooist uit ;) ( vertaal: verschrompeld, gerimpeld en opgezwollen). En om nu een week te wachten met foto's maken en het geboortekaartje regelen vind ik persoonlijk wat laat. Hier dus een zelf ontworpen kaartje zonder foto...
     
  9. Cindell

    Cindell Actief lid

    20 okt 2010
    359
    0
    0
    pas afgestudeerd aan avondschool als grafisch vorm
    België, Limburg
    Een nicht van mijn vriend heeft het mooi opgelost. Een gewoon geboortekaartje en een maand nadien een dank je wel kaartje met een foto van de kleine erop. De laatste was dan zo een postkaart model. Maar vond het heel mooi en origineel.
     
  10. aggy

    aggy Bekend lid

    15 jan 2010
    884
    1
    0
    Verpleegkundige/Docent
    Wij hadden ook een geboortekaartje met een foto erop! De kraamverzorgster was nogal creatief en heeft een leuke foto van ons meisje gemaakt tussen onze handen. Naar de drukker verzonden en die heeft er een heel mooi kaartje van gemaakt! Hele leuke reacties op gekregen. Dus zeker de moeite waard denk ik.
     
  11. mw21

    mw21 VIP lid

    24 okt 2010
    5.168
    158
    63
    Zorg
    't Westen
    Vind het leuk om te zien van een ander maar aan de andere kant vind ik het veel leuker als mensen live de baby komen bekijken, de verrassing is er een beetje af :)
    Jong maar ouderwets :p
     
  12. Veronique79

    Veronique79 Niet meer actief

    Wij hadden ook foto's, een voorop en 2 aan de binnenkant. Ik heb de kaart helemaal zelf gemaakt, de foto voorop heeft mijn vader gemaakt op de dag dat de kleine man geboren was en de foto's aan de binnenkant heb ik zelf gemaakt op dag 3. Kaartje was vierkant trouwens.
    Voorkant/achterkant:
     
  13. Veronique79

    Veronique79 Niet meer actief

    binnenkant (wel wat info even weggehaald voor het plaatsen hier):
     

Deel Deze Pagina