oven stond op 180 maar was nog niet zo heet hij is dus "langzaam" verhit de tweede keer wel op 180 erin gegaan kwam die wel iets omhoog maar zakte bij het kijken of die al gaar was weer in... was een hete luchtoven btw..
Anderhalf jaar Inmiddels zo'n 90 taarten op m'n naam staan @Mik: ik heb ze laatst op een beurs van bouwhuis gezien, vanaf 150 euro geloof ik. www.bouwhuis.com
@Rnate: heb je een oventhermometer? Want dan kan het handig zijn om te checken of je oven echt die temp heeft, of veel heter is....
nee, was ook niet mn eigen oven, heb zelf een gasoven waar ik eigenlijk alleen nog maar met succes een appeltaart uit heb gebakken vorige keer heb ik ook een kapsel gebakken met de heteluchtoven, die was wel mooi hoog alleen dat recept was nogal droog
@iris hele leuke cc's @rm wauw wat een mooie en leuke taarten!!! @rono heel mooi voor een 2e taart, dat beloofd wat Ik heb net ook weer een taartje af voor morgen voor de oma van mijn vriend. Zal hem morgen showen was nu te donker om een foto te maken.
Hahaha ik wist het eerst ook niet hoor!! Vond het zo'n gek woord voor een taart! Dank je meis!! Ik heb gisteren gemaild voor de workshop in Zoetermeer, hopelijk krijg ik snel antwoord... Dan hopelijk snel de workshop en dan een foto van m'n allereerste taartje.
Oh wat spannend!! leuk hoor Je roosje vond ik trouwens ook prachtig! Zo krijg ik ze niet hoor. Hihi ik heb er ook nog niet zoveel gemaakt, maar ik vind het ook erg moeilijk.
KENWOOD MIXER!!! ik heb m eindelijk!! moest er lang op wachten (vond t nogal een duur grapje zoiets hahah) maar omdat de scheer en foppen hem nu in de aanbieding had mocht ik m gaan kopen!! yyaayy!! nu meteen aan de bak! :-D
@ Fafje: Ik heb een mijn eigen bedrijf in taarten en zit in Rijswijk. Ik weet niet of het voor jou ook belangrijk is maar al mijn taarten zijn halal. @ Iris: roosjes kun je het allerbeste van gumpaste maken.. dan zijn ze het mooiste @ Rono: mooie taart voor de 2e @ Vlinderbloem: kapsel of biscuit is het soort "cake" dat je gebruikt in marsepein/fondant taarten... het is een luchtig soort cake zonder boter.. het mag daarom ook eigenlijk geen cake heten... @ lilsuz: gefeliciteerd met je nieuwe liefde.. Hier druk met examen voor mijn PME professional (taarten) master.. volgende week laatste module en dan hopelijk helemaal klaar... zucht.. wordt gek van de Royal icing.. haha Daarnaast druk bezig met nieuwe workshopagenda voor in het najaar (september).. het wordt zooo gaaf.. stapelworkshops met technieken, suikerbloemen op draad, rozenworkshop, Royal icing workshops.. en uiteraard ook gewoon basis, cupcake, puzzel ed... druk bezig dus... Daarnaast nog wat taarten, bruidstaarten, (kinder)workshops en prive workshops en mijn zomer is weer gevuld
wauw wat een leuk taartje is dat ...er komt een tijd dat ik dat ook kan (hoop ik ) ik heb vandaag voor de eerste x cupcakes gemaakt..heb ze in het cc topic gezet en natuurlijk niet hier wil van de week wel een taartje maken weer om te oefenen heb er al zin in... heb gisteren mn eerste setje plungers gehaald
ja klopt echt niet te vreten gewoon, maar hij kwam wel mooi op... Nog ff verder zoeken naar een ander recept dus..
Heb nu een biscuit in de oven staan. wil oefenen dus vond een reden om er een te bakken...morgen koffie met collega's Maar nu mijn vraag ik wil vullen met aardbeien en met banketbakkersroom kan dat?? en moet ik dan ook gewoon botercreme maken om af te smeren of doe ik dat met de banketbakkersroomcreme????