Beide. In een restaurant met mes en vork. Thuis ligt het er aan wat voor soort pizza het is. Als het een dunne is, dan met mes en vork. Als het een dikke is, dan met de handen.
Nou, het liefst net uit de oven, heet dus! Kon het niet laten.. sorry Lucia.. Nee, normaal met de hand, snij hem ook in punten en dan zo lekker uit de hand eten! Hou der van!
Ik snij eerst de binnenkant eruit en die eet ik met mes en vork en de resterende stukken eet ik met mn handen. Bijzondere manier he :d
Oja in een restaurant natuurlijk wel weer met mes en vork.. Zo'n afhaalpizza vraag ik vaak of ze de pizza al willen snijden.. ik ben nogal lomp namelijk
Voor mij is een pizza echt iets wat je met je handen eet, dat doe ik dus ook altijd ongeacht waar of met wie ik ben.
thuis: knip ik als eerst met een schaar de pizza in stukjes en eet hem daarna met de handen op. te veel gedoe met mes en vork restaurant. in stukjes snijden als dat nog moet en dan ook met de handen.
Uit eigen oven eet ik met mes en vork bij de tafel. En als we afhaal of bezorg pizza eten dan laat ik ze snijden en eten we m op de bank op. Lekker vanuit de hand.
Net pizza op altijd met mes en vork, we hebben steak messen die je ook heel goed voor pizza kunt gebruiken. Enne we maken vaak zelf pizza met bodem uit de koeling..