ik heb eht ook bij de jamin gehaald en vul ze voor ietsje meer als de helft en dan komen ze dus bol te staan. Maar ff iets zwaars 30 seconden er op en ze zijn weer mooi plat
Wat een leuke Bumba's! Zouden zo bij mijn taarten passen die ik net in het taartentopic heb gepost Was eerst ook van plan om nog cc's te versieren, maar had het zo drk gehad, dat ik de kinderen de cc's zelf heb laten versieren.
Gewoon een plaatje van bumba uitprinten en dan zoveel keer uitsnijden. Je kan hem ook laten printen (of zelf als je een foodprinter hebt).
Inderdaad gewoon uitprinten en uitsnijden. Hier de losse onderdelen (gezicht, hoed, enz.) apart uitgeknipt, uitgesneden en weer terug in elkaar gepuzzeld.
dus een papieren plaatje uitprinten, dat verknippen en op de marsepein leggen en dan snijden dus. Wat gebruiken jullie om te snijden. Merk dat een schilmesje erg plakt.
Ik heb een speciaal mesje en een rollertje om puzzelplaatjes uit te snijden, kan je overal wel bestellen. Heeft 2 kanten ene kant heeft een grote roller en andere kant een kleintje, werkt erg prettig.
Wil zo'n bumba ook wel s proberen. Weet alleen niet of ik dat red om voor volgende week donderdag 20 van die dingen te maken. Hoe krijg je de kleur voor de huidskleur?
helaas nu ff niet leverbaar. Maar ik heb nog een heel mooi vlijmscherp mesje van toen ik s een blauwe maandag kaarten maakte. Misschien moet ik die s opduiken en proberen.
Ik zou wel eens willen weten als je zo'n mooie taart maakt, hoe je de taart precies maakt? Kan dat gewoon elke taart zijn? Cake mix? Het lijkt me heel leuk om ook eens een taart te maken.