Komt dat toevallig op de Willem Dreeslaan?? Want ik liep daar langs en zag dat daar ook een taart achtig winkeltje komt! Oh ja je vroeg of ik dichtbij Lupe's oude of nieuwe pand woon. Het pand is in dezelfde straat he Alleen 20 deuren verder!
wow... Iris.. wat is hij weer super mooi.. echt een talent hoor.. zo strak en leuke versiering.. simpel doch klassiek
Ah wat een lieve reacties allemaal!! Had ik niet verwacht! Ik wil zelf alleen nog wel proberen om voortaan de decoraties op het taartje dunner uit te steken, maar het overkomt me soms nog wel eens dat ze dan te dun zijn en ze breken, of uit rekken als ik ze op pak... Maargoed moet gewoon ff blijven oefenen. Voorlopig even niets meer te bakken helaas! Geen verjaardagen, bijzonder bezoek, etc. (zal me niks verbazen als ik wel wat verzin hahaha) Dus de eerstvolgende taart zal die voor mijn dochter haar eerste verjaardag zijn... Ik heb even zitten rekenen trouwens, want er komen toch wel best wat mensen. Dus het leek me leuk om te stapelen! Nu had ik dus al een kleine bakvorm van 12,5 cm, zou het dan mooi zijn om daarbij een 17,5 en een 22,5 cm te doen? Pff ik moet alleen nog even uitvinden hoe het stapelen precies werkt, maar dat komt wel.
wouw wat staan er weer mooie taarten bij!! Ik moet morgen voor een 9jarige jongen een cars taart maken, word me eerste cars taart dus ben benieuwd!
Aaaarrgghh... Ik had dat mini-taartje gisteren gemaakt, voor morgen. Maar omdat ik niet heel zeker was of hij dan nog lekker zou zijn, dacht ik: Ik vries hem in. Heb hem ongeveer een uur geleden uit de vriezer gehaald en in de koelkast gezet. Krijg ik net een belletje van m'n vader dat morgen niet doorgaat omdat hij ziek in bed ligt.... Neehe!! Dus ik heb direct het taartje weer terug in de vriezer gedaan, maar het fondant was wel al een heeel klein beetje zacht.... Weet iemand of dit kwaad kan en of ik hem nu wellicht verpest heb?
Hm oke... Ondanks dat het alleen het fondant was dat echt een heeeel klein beetje zacht was? (de rest was nog wel keihard namelijk) Nouja... Zucht. Dan is t niet anders.
Hmmm als de vulling echt nog bevroren was zou je het denk ik wel kunnen doen. Of in ieder geval proberen...
WOUW!!! ik ben nog maar een beginneling dus moet nog veel leren haha, maar die van mij word zo alleen dan 2 rijen van zwart witte blokjes in plaats van 1. http://www.partycakesbyjose.nl/Images/Cars.JPG
Mooie cars taart Hier is er net een opdracht taart (voor een vreemde) voor 50 personen de deur uit gegaan.... Dit is hem geworden: Ik ben er best wel blij mee! Al had de onderste (30 cm ) wat strakker gemoeten maar helaas
Oh dies leuk zeg!!! Op de foto zie je er in ieder geval niets van, dat de onderste niet strak genoeg is! Welke maten heb je gebruikt??
Hoe eet je zo'n taart eigenlijk, misschien stomme vraag hoor haha...haal je de lagen dan van elkaar af of snij je er zo stukken van? Hij is overigens prachtig !!!!!