Soepstengel: Bij een botercreme kun je ook de helft van de boter (of helemaal maar dan is hij minder stevig) vervangen door roomkaas of monchou. Bijvoorbeeld: 90 gr zachte boter 90 gr roomkaas 2 druppels vanille-extract 125 gr poedersuiker
Ik vond hem niet minder zoet dan met monchou kaas. Als je hem minder zoet wil hebben moet je minder suiker erin doen.
Ik zou ze niet op willen eten, maar ze zijn wel mooi gelukt, je toeven (lust echt, maar dan ook echt niets met banaan )
Ze zien er thans heel lekker uit! Heb vorige week geprobeerd om van die cakeballetjes te maken. Sjee wat een werk, doe ik nooit meer! Heb er stuk of 15 in de chocolade gedompeld (knoeiboel!) de overige 60 niet... Dat gaat echt niet goed, sommige vallen dan van hun stokje (letterlijk ) en dan kan je gaan vissen in je chocoladebak... Dat weten we dus ook weer: 1 keer en nooit meer! Heb hele weekend gewerkt aan taart voor een collega, zijn op het werk met 60-tal, dus véél taart! Maar liefst 5 stuks. Héél veel werk dus ook... Ben er 3 dagen aan bezig geweest... Oef! Kan even geen taart meer zien haha.
Ik moet ook nodig weer eens aan de bak hihi. Het is alleen een beetje druk met verjaardagen, feestdagen, trouwen voorbereiden etc. Maar ik heb wel cupcake boekjes voor de Sint gevraagd.....mmmm.
Ik had laatst van die cupcakes van dr.Oetker gemaakt. Op zich goed gelukt, maar nadat ik de cupcakes in een afgesloten plastic doos heb bewaard, werd de marsepein erg 'nat'. Ligt dat nu aan de marsepein van dr.Oetker of moet ik ze in het vervolg op een andere manier (een paar dagen) gaan bewaren? O ja, en een gedeelte zit in de diepvries. Ook in een afgesloten plastic doos. Hoe kan ik die nu het beste laten ontdooien zonder dat deze marsepein ook zo 'nat' wordt?
Nachtzon: heb gekeken op youtube en het zo ook echt gedaan... Zelfs stokje in de chocolade gedipt en daarna in het balletje en dan pas erin draaien. Maar toch...
ff vraagje bij de boerenbond en welkoop hebben ze nu ook rolfondant van het merk cake 'n party hebben jullie enig idee of dat wat is ????
daar werk ik al maanden mee ben workshopleidster en demonstratrice daar... ik vind de producten voor beginnertjes goed, callebout komt nu ook in het sortiment... de suikerpasta is dezelfde als die van funcakes
thanks heb je ook enig idee wat de rolfondant ongeveer kost?? is voor mij handiger als ik daarheen moet rijden dan bestellen namelijk