Hoi dames, We gaan ons lekker uitsloven met kerst! Betekent dat we veel gaan voorbereiden, we hebben een normale oven. We hebben 3 gerechten die erin moeten! Aardappeltjes Rozemarijn (180 graden, 20 min) Gevulde varkenshaasjes (220 graden, 30 min) Sperziebonen omhuld met spek (opwarmen 10-15 min) Hoe zouden jullie dit aanpakken....totaal geen ervaring mee OEPS Daar kan de kerststress wel mee beginnen hahaha nu al! Hoor het graag of iemand evnetjes mij op weg wil helpen!
Ik zou de varkenshaas eerst doen, na 10 minuten de aardappeltjes er gewoon bij zetten. Als beide klaar zijn, de sperziebonen even opwarmen. Voor iedereen de aardappeltjes en het vlees opgeschept heeft zijn die wel warm! hahahaha PS: klingt erg lekkerrrr allemaal!
Lastig. Ik zou het ongeveer zo doen: Eerst de varkenshaas Dan na 20 minuten de aardappels erbij Dan de varkenshaas er uit en afdekken Dan de laatste 10 minuten van de aardappels de boontjes erbij. Vaak is vlees even laten rusten ook wel beter. Maar heb je niet een combimagnetron? Meestal zit daar ook een ovenfunctie bij.