Het verbaasd me dat niemand speculoos noemt. Ben hier echt zó verslaafd aan. Verder ben ik niet echt van de variatie. Ik eet nu vaak, of speculoos, of boterhamworst met mosterd.
Kaas, kokosbrood, leverworst, jam en tomaat Maar we hebben nog wel 1000 andere belegsoorten in huis ( mijn man heeft een beleg tik...)
Rosbief en dan zelf tuinkruiden erop doen Zalm met roomkaas Berliner Salami met rucola Smeerkaas met mosterdballetjes
Ja speculoos hagelslag houd ik wel van hoor! Verder gewone hagelslag, kaas, pindakaas, ei, salade, worst ofzo
Ik hou wel van 'vette' dingen eigenlijk dus; -palingworst -katenspek/ontbijtspek (even gebakken of in de magnetron, mjam!) -brie/camembert -salami -Frans gebraad/mosterdgebraad Rosbief en filet vind ik ook wel erg lekker! Ik doe eigenlijk nooit zoet beleg op brood, heel soms een croissantje met chocopasta of jam.
Wij eten veel kaas op brood. Komkommer + kaas Eitje Salami Pindakaas Senwichispret Gebradengehakt Rollade Palingworst. Smeerleverworst eet mijn kat gezellig mee Hagelslag, eten we nu veel op brood. Dit alles niet altijd in huis .
Ik eet het liefst een donkerbruine boterham (boulogne brood van de AH) met kaas! Wat ik momenteel ook lekker vind is daarna een witte boterham met kwinkslag.. Ik eet nooit vleeswaren,ben overal vies van.
- kaas - filet american - smeerkaas - rosbief - fricandeau - osseworst - pindakaas - vlokken uhmm kan het zo ff niet meer bedenken...
Wij hebben voornamelijk volkorenbrood (soms ook pompoen heerlijk) Het meeste dat wij eten op brood is: - kaas met komkommer/tomaatjes of stroop - vlees (voornamelijk kipfilet) - kokosbrood (hmmmm en oudste zoon is er helemaal weg van ) en daarna komt onderstaande word niet zovaak gegeten als we er zin in hebben: - hagelslag - leverpastei - pindakaas - hagelslag - soms pasta kan er alleen niet zo goed tegen