wendy: Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!! en weet je wat grappig is...wij trouwen op dezelfde dag gaan ook trouwen op 31 aug.
Echt waar? Wat grappig. Jij ook gefeliciteerd dan hé. En dat we maar mooi weer mogen hebben hihi. Er is ook een trouwclubje....kom je ook? hihi.....
zal ik gelijk met de deur in huis vallen: ik heb mijn cupcakes bovenop besmeerd/randjes gevuld met botercrème en daarna versierd met marsepein... hoe versieren/bekleden jullie de cupcakes??
he jootje, je hebt ook een dochter die Denise heet mijn ook en dan heb ik nog een jongen die Justin heet en een meisje die Jolien heet welkom by the way is je marsepein niet beginnen smelten? ik doe er witte schokopasta op
Welkom! Ik plak de marsepein/fondant er altijd met een mengsle van poedersuiker met water op. Vind dat met botercrème te dik worden en sneller een smeerboel. Of ik spuit erop met botercrème of buttercream icing, of een andere icing.
Ik ook botercreme (soms jam als ik ze daarmee toch vul) en fondant.... Heb mezelf voor de kerst weer een cupcake boekje gegeven en er staan lekkere koffie/latte/capuccino recepten in die ik binnenkort maar eens ga proberen hihi.
Was al even op internet wezen speuren naar hoe je nog meer leuk kon versieren. Dat icing gebeuren ziet er ook erg leuk uit... maar op zich (Als ik dus jullie verhalen lees) heb ik het wel goed gedaan met de botercrème en marsepein. Zou je dan ook fondant kunnen gebruiken ipv marsepein?
oww wat grappig. Denise komt niet eens zo heel vaak meer voor. Hier in ons dorp is ze de enige op het cb met die naam! Marsepein is niet gaan smelten. Heb de cake'jes niet ver van te voren gemaakt en bewaard in de koeling.
Dat kan inderdaad ook met fondant Cupcakes kan je beter buiten de koeling bewaren. Je hebt er speciale dozen voor of je kan ze in een afgesloten tupperware of zoiets bewaren. In de koelkast worden ze harder en droger.
Angelbaby: ok! goede tip! maar als marsepein dan zo snel zacht word kun je dan beter wat anders gebruiken? (hmm voel me nu wel een beetje dom eigenlijk )
Hoi, Ik heb maar een mapje gemaakt met foto's van mijn cupcakes. Het is al jaren mijn hobby en ik ben dol op cupcakes. Zo lekker. http://www.zwangerschapspagina.nl/members/17124-albums8703.html Van de week voor het eerst cakepops gemaakt. Mijn meiden(tweeling van 17) vonden het erg leuk om mee te helpen. Gaan we samen dus vaker doen. P.s...Is het goed dat ik trouwens meeklets hier??
Nessy: gelijk even in je foto's geneusd! wat zijn die cakepops leuk!!! en die meerdere kleuren botercreme? ook! hoe doe je zoiets? Ik weet wel hoe ik het moet kleuren, maar doe je dan verschillende kleuren in een spuitzak dan ofzo?
marsepein wordt helemaal niet zacht als je het buiten de koelkast bewaard. Normaal bewaar je dat toch ook niet in de koelkast? Of bedoel je wat anders?
angelbaby:dat was meer als reactie op onderstaande.... in de veronderstelling dat marsepein dus zachter word als je het hebt gebruikt ter decoratie op...
Weet iemand trouwens hoe lang je cupcakes zonder de versieringen er boven op (dus nog gewoon kaal) kunt bewaren? En hoe? In gesloten doos of in koelkast?
Je kan cupcakes gewoon invriezen....folie of ziplock zakjes werken perfect.Wel uit de verpakking halen als je ze wilt ontdooien anders worden ze plakkerig.(door het condens)