En dan bedoel ik dus geen boek vol recepten, maar een boek over kooktechnieken, smaken, bereidingswijzen etc.. Wie wie wie kan mij verder helpen??
Mijn moeder heeft dat kookboek, maar dat is -naast wat extra info- toch ook gewoon een boek met alleen maar recepten? En volgens mij alleen Hollands eten, waar ik sowieso al niet van hou..
Ik heb een heel groot kookboek van de AH. Een behoorlijk dikke pil! Alle gangbare gerechten zitten erin: pasta's, maar ook hoe je gepofte aardappelen moet maken, etc. Duidelijke recepten met ondersteunende foto's
jamie oliver, gordon ramsay,herman ten blijker, volgens mij hebben johnnie boer en ron blauw ook een kookboek.
Hoe te eten, van Nigella Lawson. Er staan geen glossy foto's in en zo, maar een geweldig boek bomvol recepten, en het gaat over smaak, en hoe je tot goede smaken kunt komen. Niet veel over technieken, dat is wel jammer.
de zilveren lepel.. ons aangeraden door een chef-kok en bevalt ons prima! bol.com | De zilveren lepel | Nederlandse boeken
Kook van Jamie oliver. Staat ook in hoe je een kreeft moet vermoorden maar die bladzijde sla ik altij over, BAH!