ja hoor. Is grieks: Ingrediënten voor dit recept: 1500 gram witte visfilet. Zakje grote garnalen anderhalve kop olie, 1 kilo rode tomaten, 1/5 kilo uien, 2 teentjes knoflook, 1 kop wijn, 1/5 kop peterselie, fijngesneden, peper en zout. -Vis in stukjes snijden, grote stukken van ong 4 cm. -De uien in dunne ringen snijden, de knoflook fijnsnijden en de tomaten pureren. -De wijn toevoegen en zachtjes 3 minuten laten koken. -Dan de gepureerde tomaten, knoflook, en de peterselie in de pan doen en 5 minuten later 1 kop water, peper en zout toevoegen. 20 minuten laten stoven, dan de vis in de pan doen en op een laag vuur 30 minuten laten stoven. Laatste 10 min de garnalen erbij (anders worden ze taai). -Warm opdienen met gebakken aardappelen/frites of rijst en een salade ofzo.