Ik maak mijn brood altijd de avond voor ik ga werken. Nu heb ik deze week heel erg veel zin in hagelslag en gekleurde hagel. Mijn brood doe ik altijd als ik het gemaakt heb in de koelkast, hartig zoizo want dit is de vleeswaren meestal. Maar nu met de hagelslag word dat heel vies, net als degekleurde hagel. Het smelt lijkt wel, en proef dus niet zo lekker als dat ik het maak en gelijk opeet. Hoe doen jullie dit? En heb je daardan geen last van?
wat ik op school vaak zag was dat hagelslag los in een boterhamzakje werd meegenomen en pas als het gegeten ging worden op het brood gedaan
Waarom koop je niet van de de Ruyter bakjes, dat zijn net zoals die kleine jam bakjes ook kleine bakjes met hageslag, vlokken, en gekleurde hageslag. Altijd erg handig
Jaa zo als hierboven al gezegd word, gewoon het beleg in een boterham zakje of bakje doen, en als je gaat eten kan je het er zo op doen.. zo deden wij het ook altijd op school.
en duur haha. voor 6 pakjes betaal je iets van 2,50 ofzo dan zou ik ook gewoon een zakje apart erbij doen of een klein bakje
Wow 1 boterham per pakje? Haha dan doe ik wel heel weinig op mijn boterham Denk dat je er wel 2 mee kunt beleggen hoor. Maar dat is natuurlijk voor ieder verschillend - Goeie tip trouwens om het apart mee te nemen! Had ik nog niet aan gedacht.