Ik werk met kinderen, en over een aantal weken worden er 2, 3 jaar, graag zou ik die dag een mooie leuke taart met ze willen maken, gewoon voor de leuk!!! Maar wat is nou leuk om met ze te maken en te bakken, ik maak wel eens cupcakes met ze en die versieren hun dan zelf, maar wil dit keer eens wat anders. Het liefst ook niet heel duur. Weten jullie iets leuks? En hoe maak je het? Wat er voort nodig?
Misschien lekker een appeltaart bakken? Laat je ze bijvoorbeeld de ingrediënten erbij gooien in de bak, of je laat ze ff kneden. Of ben je inmiddels al iets gaan bakken nu?
Wat ook erug leuk is om 2 caken te bakken.. (wil je het makkelijk bak je er 2 iets moeilijker 1 bakken en dan doormidden zagen) ik bak er dus altijd 2 dan een lekkere vulling uitzoeken en dat er tussen doen en dan een topping!! hmmmmmmmmmmm. zalig.. kan in fruitvarianten chocolade varianten van alles wat je wil!
DeserveToTwinkle: Twinkling Chocolate zoiets heb zoiets ook wel eens gemaakt met mascarpone/aarbeienvulling. (deels slagroom zodat het iets luchtiger is) en dan lekker er boven op toppen) kijk ook eens op deleukstetaarten.nl (ik doe dan zonder die marsepijn enzo. maar gewoon met lekkere creme.. stuk goedkoper en ook lekker)
Ja, daar dacht ik ook meteen aan. Die vind ik trouwens ook nog eens heel lekker en is makkelijk te maken.
je hebt ook kant en klare ''taartbodems'' bij de supermarkt zitten 3lagen in (AH zeker weten prijs 1,49 ofzo) kan je zelf de vulling en topping maken. dit is wel een hele makkelijke optie maar wel leuk voor kinderen om te versieren.
Recepten voor peuter, kleuter en grote mensen! mis heb je hier iets aan . Geloof niet dat je dit zoekt , maar mis een idee : Kindertraktaties, kindertraktatie, tips om te trakteren, uitdelen op school, uitdeelkadootjes, traktatie geboorte, kraamtraktatie, kinderverjaardag uitnodiging, feesttraktaties, kinderfeest, kinderverjaardag, trakatatie, traktaties
Ik dacht ook aan zo'n kant en klare bodem.. Fruit in stukjes 'snijden' en erop/tussen doen.. En/of room ertussen, slagroom erop, hageltjes.. Net wat je/zij wilt/willen hihi
arretjescake (gemaakt van boter chocola en bisquitjes), hoef je niet te bakken en is echt heerlijk!!!!
Als ik met de kids hier op de opvang iets ga bakken dan maak ik altijd een crumble met restjes fruit. Het fruit in grote stukken dan voorsnijden en dan kunnen ze het zelf "klein snijden" met plastic bestek en dit in een grote overschaal. Het deeg voor de crumble mag grof en fijn dat maakt niks uit! Geef ze ieder een ruime bak/schaal en laat ze lekker kneden roeren enz. Gooi het daarna nog even in een grote bak en kneed het zelf een beetje na, evt kun je er nog wat cornflakes en rozijntjes doorheen strooien en lekker wat kaneel natuurlijk. Dan bovenop het fruit en in de oven het hoeft er niet mooi uit te zien, ondertussen kun je evt slagroom kloppen met de kinders. En smullen maar!! is hier altijd een groot succes!