Dank je wel! Ga ik volgende keer even proberen. Deze taart was gelukkig al hoger dan normaal. Maar had ook iets meer ei erin, dus dat zal idd wel geholpen hebben
hey meiden, als ik een taart wil maken met bastogne vulling moet ik dan gewoon deze koeken kruimelen en dan op de taartlaag leggen of moet ik het eerst mengen met bijvoorbeeld banketbakkersroom?!
Jeemineeeee, wat zie ik werkelijk prachtige taarten voorbijkomen zeg. Kunstwerken zijn het! Durf mijn taartje er bijna niet meer tussen te zetten. Ben er net mee begonnen, dit was de tweede die ik heb gemaakt, voor de 3de verjaardag van onze dochter:
Nee mijn 4de ofzo .. maar ben nog niet echt tevreden over mezelf, kan nog veel beter hihihi zeker als ik al die prachtige taarten hier voorbij zie komen.. Maar ik ga binnenkort weer een cursusje volgen dus wie weet
deze gisteren gebakken voor mijn collega's en mijzelf Gevuld met banketbakkers room en aardbeienjam afgesmeer met merenque botercreme Bekijk bijlage 219806
ja klopt, 1ste lintje ging goed, de rest niet hahah, maar goed dochter lief was helemaal in de wolkjes, en het fondant was te dik uitgerolt, dacht dat het dun genoeg was, hij is helemaal op gegaan, dus een goed teken hihi
ik zou de koekjes verkruimelen en met botercrème mengen. als je alleen koekkruimels er tussen gooit word je taart nogal droog kwa weg happen namelijk.
Mijn verjaardags taart De nieuwe taart is gemaakt van : bovenop het doosje van creal treats & marsepein, midden pure chocola gevuld met witte chocola en oreo koekjes & de onderste taart gevuld met slagroom en sinaasappel marmelade! En de oude taart is al 23 jaar gevuld met bloed,botten & organen enz... en al 29 weken met een kind
Vandaag gemaakt, samen met mijn vriendinnetje voor de eerste verjaardag van haar kindje Bekijk bijlage 220675
Dames, ik zie hier de meest prachtige creaties langs komen! Kijk m'n ogen uit, echt helemaal geweldig! Op dit moment staat mijn allereerste taartbodem in de oven. Maar....daar lijkt het alweer mis te gaan Bah, word er zo moedeloos van! Heb nu twee weken een oven en al minstens 7 keer cupcakes gebakken, allemaal mislukt, en dan nu de taart ook nog?! Met de cupcakes gaat het altijd mis bij het rijzen. De bovenkant barst halverwege open en dan komt er een soort fontein van deeg uit. Heb alles geprobeerd, zelfs de bakvorm onder in de oven gezet en enkel het onderste verwarmingsdeel aangezet, maar dan gebeurd het nog! Nu de taart, geen rare vulkaan achtige taferelen gelukkig, maar de bovenkant is wel nagenoeg verbrand. Hoop dat als ie straks klaar is, ik een bovenrandje weg kan snijden en de rest wel lekker is! Wat denken jullie als experts? Ligt het aan mijn oven? Heb deze: Bestron AGL30 oven vergelijken? KIESKEURIG vóór u koopt
meestal een teken dat de temperatuur te hoog staat, ik zou gewoon wat lager in stellen, welke temperatuur heb je hem staan? ik zet onze over baak op 160