Zelf taarten maken, show je zelfgemaakte taart!

Discussie in 'De lounge' gestart door Esmaralda, 16 nov 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Dank je wel! Ga ik volgende keer even proberen. Deze taart was gelukkig al hoger dan normaal. Maar had ook iets meer ei erin, dus dat zal idd wel geholpen hebben
     
  2. miss C

    miss C VIP lid

    20 nov 2009
    11.719
    971
    113
    Vrouw
    Het ♡je van Nederland!
    hey meiden,
    als ik een taart wil maken met bastogne vulling moet ik dan gewoon deze koeken kruimelen en dan op de taartlaag leggen of moet ik het eerst mengen met bijvoorbeeld banketbakkersroom?!
     
  3. Juud74

    Juud74 Fanatiek lid

    15 jul 2010
    1.264
    0
    0
    Utrecht
    Jeemineeeee, wat zie ik werkelijk prachtige taarten voorbijkomen zeg. Kunstwerken zijn het!

    Durf mijn taartje er bijna niet meer tussen te zetten. Ben er net mee begonnen, dit was de tweede die ik heb gemaakt, voor de 3de verjaardag van onze dochter:
     
  4. Darlagirl

    Darlagirl Niet meer actief

    Nee mijn 4de ofzo .. maar ben nog niet echt tevreden over mezelf, kan nog veel beter hihihi zeker als ik al die prachtige taarten hier voorbij zie komen..

    Maar ik ga binnenkort weer een cursusje volgen dus wie weet :D
     
  5. Darlagirl

    Darlagirl Niet meer actief

    Nou dat ziet er toch netjes uit ?? Vind ik wel hoor :D

    En smaakte hij lekker ?
     
  6. Juud74

    Juud74 Fanatiek lid

    15 jul 2010
    1.264
    0
    0
    Utrecht
    Hij was heeeeerlijk! :D
     
  7. silvia009

    silvia009 VIP lid

    13 feb 2009
    6.514
    0
    36
    Partime werkende moeder en echtgenote
    twente
    deze gisteren gebakken voor mijn collega's en mijzelf ;)
    Gevuld met banketbakkers room en aardbeienjam afgesmeer met merenque botercreme
    Bekijk bijlage 219806
     
  8. singa

    singa Niet meer actief

  9. schaapie123

    schaapie123 Niet meer actief

    dikkie dik wat leuk!
     
  10. schaapie123

    schaapie123 Niet meer actief


    ja klopt, 1ste lintje ging goed, de rest niet hahah, maar goed dochter lief was helemaal in de wolkjes,
    en het fondant was te dik uitgerolt, dacht dat het dun genoeg was, hij is helemaal op gegaan, dus een goed teken hihi
     
  11. RosaLynn

    RosaLynn Fanatiek lid

    5 mrt 2011
    1.791
    0
    36

    ik zou de koekjes verkruimelen en met botercrème mengen.

    als je alleen koekkruimels er tussen gooit word je taart nogal droog kwa weg happen namelijk.
     
  12. RosaLynn

    RosaLynn Fanatiek lid

    5 mrt 2011
    1.791
    0
    36
    Mijn verjaardags taart
    De nieuwe taart is gemaakt van : bovenop het doosje van creal treats & marsepein, midden pure chocola gevuld met witte chocola en oreo koekjes & de onderste taart gevuld met slagroom en sinaasappel marmelade!
    En de oude taart is al 23 jaar gevuld met bloed,botten & organen enz... en al 29 weken met een kind ;)
     
  13. Bob1981

    Bob1981 Fanatiek lid

    7 mrt 2011
    2.253
    26
    48
    Vrouw
    Ziet er goed uit hoor ook de oude taart :D:p
     
  14. Saskia1984

    Saskia1984 VIP lid

    19 nov 2008
    9.472
    422
    83
    Vandaag gemaakt, samen met mijn vriendinnetje voor de eerste verjaardag van haar kindje :)

    Bekijk bijlage 220675
     
  15. guppekop

    guppekop VIP lid

    28 aug 2009
    13.271
    1
    0
    varend op schip
    saskia, lief!
     
  16. cindybaby71

    cindybaby71 Niet meer actief

    nou zeg ,wat een mooie taarten ;) ik ben blij als ik een cake kan bakken :D:D
     
  17. Linn84

    Linn84 Fanatiek lid

    2 nov 2010
    3.489
    1
    38
    Dames, ik zie hier de meest prachtige creaties langs komen! Kijk m'n ogen uit, echt helemaal geweldig!

    Op dit moment staat mijn allereerste taartbodem in de oven. Maar....daar lijkt het alweer mis te gaan :( Bah, word er zo moedeloos van! Heb nu twee weken een oven en al minstens 7 keer cupcakes gebakken, allemaal mislukt, en dan nu de taart ook nog?!

    Met de cupcakes gaat het altijd mis bij het rijzen. De bovenkant barst halverwege open en dan komt er een soort fontein van deeg uit. Heb alles geprobeerd, zelfs de bakvorm onder in de oven gezet en enkel het onderste verwarmingsdeel aangezet, maar dan gebeurd het nog!

    Nu de taart, geen rare vulkaan achtige taferelen gelukkig, maar de bovenkant is wel nagenoeg verbrand. Hoop dat als ie straks klaar is, ik een bovenrandje weg kan snijden en de rest wel lekker is!

    Wat denken jullie als experts? Ligt het aan mijn oven? Heb deze:
    Bestron AGL30 oven vergelijken? KIESKEURIG vóór u koopt
     
  18. december

    december Fanatiek lid

    9 apr 2011
    2.724
    0
    0
    mooie taarten!!
     
  19. janineke

    janineke Actief lid

    15 dec 2010
    376
    0
    0
    NULL
    Limburg
    wat een mooie taarten allemaal, helaas ben ik niet zo creatief.
     
  20. schaapie123

    schaapie123 Niet meer actief

    meestal een teken dat de temperatuur te hoog staat, ik zou gewoon wat lager in stellen, welke temperatuur heb je hem staan?
    ik zet onze over baak op 160
     

Deel Deze Pagina