Hallo allemaal, wij gaan binnenkort verhuizen. Helaas zit er in het nieuwe huis geen oven en is er ook geen ruimte om een oven ergens in de keuken neer te zetten Nu bakken wij op zondagochtend graag broodjes, eten we af en toe pizza en bak ik heel af en toe een cake. Ik kan dus eigenlijk niet zonder een oven. Een optie zou dus een combimagnetron zijn. Wat is jullie ervaring hiermee? groetjes, Karin
Ik heb hier wel goede ervaringen mee. Het enige nadeel vind ik dat je na gebruik van de oven de magnetron een tijdje niet kunt gebruiken..
Ik heb er ook al jaren eentje en bevalt goed. Maar ik vind het wel een beetje vervelend dat ze niet zo ruim zijn en ik bak nogal graag, dus heb nu wel een grote oven in mijn nieuwe keuken laten zetten. Maar als je geen ruimte hebt is dit een prima alternatief!
Jaren lang een combi gebruikt en idd nadeel is dat ze wat aan de kleinere kant zijn. En even rekening mee houden dat je dus daarna de magnetron even niet kunt gebruiken ivm warmte
heel tevreden hoor inderdaad wat aan de kleine kant, maar als je daar rekening mee houdt komt dat goed. En niet vergeten om de oven stand aan te zetten voor broodjes en niet de magnetron...
ja 4 dagen geleden gebeurt, en als ik binnen kom in huis ruik ik het nog:S kwam er ook iets wat laat achter. Daar moet je echt aan denken! Verder heb ik nooit een oven in huis gehad, dus ik weet het verschil niet. Maar broodjes, pizza cake en taart gaat goed hoor
Ik bak er al jaren alles mee, prima taarten ook etc. En bij mij werkt de magnetronfunctie gewoon na de ovenfunctie hoor? Omdat wij het gehungst met meerdere roostertjes wel zat werden (denk aan 2 pizza's, aardappeltjes+vleesje uit de oven die gelijk klaar moeten zijn) en de standaard combi's vrij klein zijn, hebben we nu een luxere gekocht waar je dus wél een rekje en een bakplaat in kan schuiven. Is even zoeken maar ze zijn er wel, nog altijd moet ik een stokbrood door de midden breken ;D maar 2 dingen boven elkaar kan ik nu wel gewoon maken, ideaal.
Ben niet anders gewend. Ik heb overigens wel een inbouw combi oven. Sinds 2 dagen een nieuwe, 42 liter en met bakbladen en rooster. Zonder ronddraaiplateau. Daar ben ik meer over te spreken dan met ronddraaiplateau. Met bakbladen heb je gewoon veel meer ruimte. En ja het nadeel is dat je de magnetron na gebruik oven niet kan gebruiken.
Hier al jaren een combimagnetron. Hieron worden bijna elke week warme broodjes in klaargemaakt. Pizza's taart etc gaat ook prima hoor!
Ik doe al jaren met een combimagnetron. Is prima te doen, het enige nadeel is dat ze redelijk klein zijn. Maar bijna alles past er uiteindelijk toch wel in, alleen 3 bakplaten tegelijk zoals in een gewone oven kan niet. Verder geen klagen. Het voordeel boven een gewone oven vind ik trouwens dat ze veel sneller opwarmen, doordat ze kleiner zijn natuurlijk.
Hier ook een combi. Hij is wel wat kleiner dan een gewone oven, maar er passen gewoon 2 bakplaten tegelijk in en ik kan dus bijvoorbeeld ook prima 2 pizza's tegelijk erin afbakken. Voorwaarde voor ons was ook wel dat de magnetron bijzaak was. En ik kan ook gewoon gelijk de magnetronfunctie gebruiken als ik net de oven heb gebruikt. Ik heb geen last van flesjes die gaan smelten ofzo.
ik heb een gewone magnetron en een losse oven. het nadeel van combi magnetron vind ik dat als je oven stuk is je ook geen magnetron meer hebt.
Ik heb er al een paar jaar 1 en bevalt mij goed, heb zelf de grootste van sharp, is echt niet te klein. En ook ik kan na even 2 min koelen gewoon de magnetronfunctie gebruiken echt geen probleem hiermee